Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 481

• 38 454
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Серия любими  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes без загрозяващи персони

Емир  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes най-любимия ми до сега ,   Heart Eyes Heart Eyes страхотен Heart Eyes има и една от Яман  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И като Сарп ...

ох , станаха много .....а мога още хиляди  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Феми  Hug почвам рецептата ....ще се самолекувам ...доктора много зает излезе  Mr. Green

# 421
 Дофтора е зает   не мой се вредим  ooooh!

Диана  за теб

това за Рори  

Последна редакция: сб, 04 мар 2017, 17:42 от femmi2

# 422
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Искрено ме разсмяхте с размислите си.  Laughing
Накрая доктора излезе хайван доктор. Mr. Green

Аз на Дуда не мога да й оценя актьорския талант щото просто присъства. Интериорна е. Mr. Green  

За разлика от вас нещо не мога да си го представя Чачко като партньор с изредените дизи любимци. Thinking И най-еретично си мисля, че ще са добър тандем точно с Енгин Акюрек. newsm43

Дианче дай линк и аз да изплакна очета в синьо  Praynig

П.П. От цялата работа поне стана ясно защо така странно личи, че на Чачо му е трудно да покаже страстта, на която е способен, в сцените си с Бенсу. И аз даже казвам, че няма достатъчно плам от страна на Сарп към Мелек по други причини произтичащи от сюжета и от самите образи. А то как да се отпусне, като Дуда, за разлика от Хакан Баш, все е на снимачната площадка и го дебне изкъсо как точно ще награби колежката.  

Керем Чатай, ако иска дизито му да продължи до последната си серия да е в топа, трябва да се ориентира към зануляване на Сема. Crossing Arms

Последна редакция: сб, 04 мар 2017, 14:48 от profi_1

# 423
Здравейте. Simple Smile
Значи вие,  hahahaще ме довършите с вашите размисли и страсти, rotfImao rotfImbo големи сте терци. Joy
От изброените бих искала да видя Ча в съвместен проект с Киво.

# 424
  Разсмях ви с мойте размисли  Blush Joy Joy

Ся кво    в Ла буума  пускат само отбрани хора  и Диана не мой  се добере

Ча от кога е с тая  ?    Когато каза , че е сам преди време  си беше така .    

Ми Дуда  мой му  прай фасони на площадката   и да фане  колежката за  косите   и  стой та глей  сеир

# 425
Профи  Hug

Скрит текст:
http://www.dior.com/couture/en_int/womens-fashion/ready-to-wear/autumn-winter-2017-18-ready-to-wear-show?utm_source=social-dior&utm_campaign=autumn-winter-2017-18-ready-to-wear-show&utm_medium=social
за Енгин Акюрек трябва супер сценарий , нашето момче може да си партнира с всеки , но за тежката артилерия трябва добър сюжет , В Приливите , ако не беше Баръш Фалай никога нямаше да е същото...

четохте ли за новият филм в четвъртък , който изглежда ще закопае всички останали  по рейтинг newsm78
Coban Yildizi  със Селин Шекерджи и Шюкрю Йозйълдъз

коментарите са че е голяма драма ....

Керем Чатай, ако иска дизито му да продължи до последната си серия да е в топа, трябва да се ориентира към зануляване на Сема. Crossing Arms

newsm10 newsm10 newsm10 и ако е възможно  hahaha още този понеделник ....

# 426
Ся кво    в Ла буума  пускат само отбрани хора  и Дана не мой  се добере

Умут е помислил  и за тези , който като не могат да се облажат  Crossing Arms да могат  да погледат  Mr. Green

La Boom Emirgan

Уикенд брънч със стил . Спокойно , като неделно утро Heart Eyes

# 427
  • Варненска клюкарка
Белл  Hug, не се крие защото нали е заведение в заведението Wink.
Тези снимки не са пуснати от Евирген Умут

От него са  Peace От втория му НЕрекламен клип на тази нощ фенове са изрязали и обърнали отново кадъра [/b] Peace

Скрит текст:

Той е направил тайно Mr. Green заведение в заведението , и денонощно пуска клипове оттам с криещите се звезди вътре   newsm78 Mr. Green

Здравейте   Hug Hug Hug
цяла нощ си успокоявах нервите със синьото ревю на живо от Музея Роден на  Диор  Autumn-Winter 2017-18  ....синьото не е моя цвят ....по едно време вече  ми дойде в повече , и изгледах набързо серията с шамара на Огледален свят  Crossing Arms не знам защо  Thinking от нея имах нужда  .....приликата с шамара , който ни удари Чаатай с приказната любима е абсолютно случайна   Mr. Green

Дианче наистина ли, къде ги е пуснал newsm78

ПП Яка реклама тече на клуба в Емирхан, аз  поне очаквам още снимки с Ча ... от шефа или от някой друг Mr. Green

ПП2 Някой назад пита за Арасовица, ей я Биге Йонал, колежка от Марал

# 428
  • Пришълец
Ми Дуда  мой му  прай фасони на площадката   и да фане  колежката за  косите   и  стой та глей  сеир
rotfImbo rotfImao и всеки с валидолче под езика... hahaha
Голям смях тези дни в диспансера, и оживление.... ай' честита ни ДуДа smile3534
ФемО, дръж сЪ Mr. Green

# 429
Ся кво    в Ла буума  пускат само отбрани хора  и Дана не мой  се добере

Умут е помислил  и за тези , който като не могат да се облажат  Crossing Arms да могат  да погледат  Mr. Green

La Boom Emirgan

Уикенд брънч със стил . Спокойно , като неделно утро Heart Eyes

вай , Мерси  bouquet  с какво ходи това , коктейл , фреш или кафе

Знам я Арасовица от Марал но Марги  писала , че била доскорошно севгили   и щях да питам как така не е ли още с нея ?

Тая верно требва я занулат но нема да е в новата серия   .   Ичардето  ша ми  остане горчилка  от Дуда  ooooh!

Сарп да я гръмне и така да я занулат  hahaha Той верно стреля по онзи  изгледах епизода   . Като вика на Ейлем майка изплака две чешми     или плаче, като чешма   Joy нещо такова

А Хандан вика на кебапчията аз съм вегетарианка  и той са облещи  Joy  и  после му каза ,че се шегувала

Последна редакция: сб, 04 мар 2017, 16:39 от femmi2

# 430
  • Варненска клюкарка
Аа, не разчитайте да я занулят скоро, може да е в пълнежа, ама ако Чачо и е помогнал да стигне до там, ще си я гледаме докрая или докогато му е мила на него Mr. Green
Ади сЯ, смана на семейното положение чак- патрона може да е гламав ама чак толкоз едва ли hahaha На неговите години по-водещи са нЕкои първични нужди Mr. Green

ПП Диде, аз видях рейтинга на Чобан Йълдъзи, не очаквах че в такъв ден с толкова сериали с именити актьори ще успее да дръпне някаква цифра, а то....  newsm09

# 431
Я какъв шегаджия бил Арас на благодарствения клип , който е изпратил при  награждаването на Галатасарайския университет  Joy hahaha

https://www.instagram.com/p/BRLZVS6DuMk/

"Привет на всички . Чухме , че сте ни избрали(нашия  сериал) за най-добър сериал . Наградили сте го . За да бъде достоен за такава награда от страна на най-добрия университет в Турция като Галатасарайския университет , от ваша страна, това е голяма чест , наистина . Исках да дойда на церемонията по награждаването , но научих, че водещ ще бъде Анил Илтер , и промених мнението си . Защото с него не можем да намерим общ език, а и аз не го обичам особено . Шегата настрана . В действителност имаме много интензивно темпо на работа, даже сега отивам на снимки . Огромно благодаря . Хубаво е , че ви има ."

# 432
  • Пришълец
Не го знам сериала, но знам Шюкрюто. С Чачо си менкат партньорки- Бенсу и Гизем, вече и прическите им еднакви- и двамата орапончени (както казва Надето) Laughing. Гледала съм 1-2 клипчета, ама Бенсула каква е малка в ръцете му, пък как се раздава...  Embarassed

# 433
  • Варненска клюкарка
Раздаваше се Бенсу, щото по време на Лъжкините още не се е загаджила с нейния. Въпросната прословута целувка е от юни 2015 пък с нейния ХаканЮ са се намерили същото лято, т.е. към момента не е бил на хоризонта.....

ПП Ох Марги вчера като спомена на Зиза анализите и днес ги попрегледах, направо все едно за пръв път ги четох, умрях си от смях, току прихвах  до сълзи hahaha Сетих се как съм пропуснала да помоля Зиза да изкоментира в анализ един много знаменателен момент ooooh!

# 434
  • Пришълец
Аз Бел вчера си взех цялата дозичка и се чувствах сякаш наистина ги чета за пръв път Party hahaha, няма такъв смях просто... ХаканЮ викаш hahaha
Бел, кой е момента, тя върху повечето е оставила следа затова питам newsm78

Общи условия

Активация на акаунт