Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 481

• 38 441
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Да, четох отзиви за новия сериал с Шукрю и ококорената мома, видях и рейта, но въобще не се изненадах, че е толкова добър, а и все по-добър, ще става.
Сюжета си е баш за комшиите, но не и за мен, не искам анадолски драми. Stop
Дианче, искам да ти благодаря за всички преводи и разяснения, които правиш за нас за да сме осведомени на бг.

# 436
  • Варненска клюкарка
Аз Бел вчера си взех цялата дозичка и се чувствах сякаш наистина ги чета за пръв път Party hahaha, няма такъв смях просто... ХаканЮ викаш hahaha
Бел, кой е момента, тя върху повечето е оставила следа затова питам newsm78

Отравянето на семейство Сарафоолу и после събитията в болницата- Фериха Сарафоолу и т.н.

# 437
  • Пришълец
Диде, вярно отделяш от личното си време bouquet. Ти нали не се сърдиш, че съкратихме името ти? Laughing
Бая моми плювнах, та ме хвана срам отначало, ся Надето ме окуражи Mr. Green, въобще не харесвам Селин Шекерджи , пфу doh, органична непоносимост направо.
Бел, този го е пропуснала. Нямаше да се сетя.

# 438
Не можеш да хванеш изобщо що харесва турската публика  #Crazy

Сериалът  Пътеводна звезда / ÇOBAN YILDIZI мощно стартира този четвъртък по канал FoxTV. Турските  страсти в стил Ромео и Жулиета на фона на  дивата  природа на Кападокия привлякоха вниманието на обикновения   зрител. С какво заинтересуваха създателите на проекта своята аудитория ? Този феномен се обяснява с доста специфичната  тематика  на  новия  сериал  - обикновените зрители с удоволствие се потапят в селските  страсти на  фона на  удивителна природа (припомня ме ви , че по същата рецепта се снима и Любов и Maви ), но образованата аудитория такава тематика въобще не я привлича .

Първи е футболен мач  Mr. GreenОбаче  #Crazy
2. Пътеводна звезда - 6,43%🆕     Шюкрю Йозйълдъз
3. Моята Родина - това си ти  - 5,94%⬇   Халит Ергенч
5. Дръзки и красиви  - 5,08%⬇      Къванч Татлъту
11. До живот  - 3,85%⬇       Енгин Акюрек

Бая моми плювнах, та ме хвана срам отначало, ся Надето ме окуражи Mr. Green, въобще не харесвам Селин Шекерджи , пфу doh, органична непоносимост направо.

Ти не я харесваш  hahaha hahaha hahaha ама глей рейтинг за първа серия #Crazy

п-п Помежду другото при рускините има рубрика за коментар на всекидневния рейтинг , която толкова увлекателно прави анализ на сериалите , че всеки ден минавам да я чета а за сериалите и идея си нямам Heart Eyes

Последна редакция: сб, 04 мар 2017, 20:00 от diana72

# 439
До всички в темата  newsm62

hahaha hahaha hahaha спокойно може да ми викате и Дуда    Joy Joy Joy и на Чаатай разрешавам само челото ми въз  късо , ма в тъмното може и да не види  smile3521

# 440
  • Варненска клюкарка
До всички в темата  newsm62

hahaha hahaha hahaha спокойно може да ми викате и Дуда    Joy Joy Joy и на Чаатай разрешавам само челото ми въз  късо , ма в тъмното може и да не види  smile3521
Ааа, нИмоЙ една вече стига, името е заето Laughing Ти си Дида Laughing

# 441
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Дианче, мерси!  bouquet
Нещо не можах много да се спогодя със сайта на Диор, ама малкото видяно изобщо не ми допадна. Sick Все едно четях Дикенс. Много мрачно, много песимистично, много 18-ти век, или 17-ти  Rolling Eyes, че ме няма хич с минало-бешалото.

Но пък днешните серийки почнаха с рупащата джанки Хатидже, после Акифчо и до него кокетно предъвкващата Сехер. Култово!  Joy Joy Joy

# 442
 Марги  държим сЪ   нема друг начин  ,  но напраУ  ме е страх  , че току виж    осъмнем   ка се  целуват в Ла буума  и ша гътна фира  ooooh! Sob

Още нЕма  отзиви за Дуда  освен в маалътЪ    и там я плюят     Joy   бе  щом харесваха СеритУ , но вече не я харесват  могат и Дуда да аресат  но Йок !

Как да и викаме на тия   Чайгу  Joy нали се им измислят   Сармел ,  Керо и Серо са СерТай

Марги   ти го измисли   Joy  .

Диди  Hug    Няма ти викаме като онази  ти си имаш хубаво име  всички сме по хубави  от нея  Mr. Green

И  аз  не мога  да  гледам физиономията на  Селин Шекерджи   Sick

Последна редакция: нд, 05 мар 2017, 13:03 от femmi2

# 443
Специално за Феми и Дидка терапия в диспансерчето.
Момичета поемете си дълбоко въздух и четете:
Кадрите от заведението са Вътрето на Ичердето. Наш Чачко схвана добре предимството да е къртица и си е направил частно Ичерде. Така лююбопитните фенки ще дъвчат Дуда и ще отслабят бдителлността си, а Ча ще отпуска напрежението в о.... с която си иска зад гърба на фенките. А в замяна на тази услуга Дуда печели славата на първата официална "любима" на любимеца на половината женско населениие на плланетата. Споко сватба няма да има.
Освен това тази новина идва тъкммо навреме-преди Хазалккииния сериал да стартира в бллизоост до Чачовия и това да възпламенни ффенската фантазия.
От друга страна не са ли готтиини дввте двойки. Хазал и Али. Чаччи и Дуда. Ккрасавчици .....
И .... всички правописни грешки са случайни!

П.П. Мисля че с Киво ще се получи химия ала Сарп и Давут и освен това според мен са равностойни по актьорско майсторство. А в главната женска роля - Дуда. Няма за коя друга Ча и Киво да се борят на живот и смърт. За победения уттеха в прегръдките на Беренччето. Така виждам следващия хитов сериал.

Последна редакция: нд, 05 мар 2017, 08:26 от Рори72

# 444
  • Варненска клюкарка

Кадрите от заведението са Вътрето на Ичердето. Наш Чачко схвана добре предимството да е къртица и си е направил частно Ичерде. Така лююбопитните фенки ще дъвчат Дуда и ще отслабят бдителлността си, а Ча ще отпуска напрежението в о.... с която си иска зад гърба на фенките. А в замяна на тази услуга Дуда печели славата на първата официална "любима" на любимеца на половината женско населениие на плланетата. Споко сватба няма да има.

Ей тука е тънкия момент, не я харесвам никак, но дано наистина да е с нея, да не му е параван за нещо друго, дето не ми се казва чак Rolling Eyes С тези негови коч къмпани, силна прикритост и "романи" лъсващи само по време на снимки....През останалото време какво- суша ли? Да бе ooooh!

И нещо интересно от рускините, копнато от Инста на Илкнур

Цитат
В Инстастори сегодня поделилась Илькнур Шереф ( Айканат), жена менеджера ХазЧаг и стилист Чаги в одном лице , она же подруга Хазалки со времён АФК . На фото Мёрфи , питомец нашей Лейлош 🐶
Кто у кого сейчас дома в гостях , вопрос пока открыт
Накратко, коментират че това е кучето Мърфи на Хазал, а къде е правена снимката, кой на кого е бил на гости не се знае.... Whistling

# 445
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Прилича на него и обстановката прилича на тази у Хазал, но не съм убедена, че е същото куче. newsm78

# 446
  • Пришълец
Забавна фенска находка Laughing

Феми, не се сещам за оригинално име на чифтето Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 05 мар 2017, 12:47 от Маргарита Н.

# 447
 wavey

Карате-варате все до
Скрит текст:
гей
го докарвате.

# 448
 Hug Hug Hug Hug Hug
Може името да е СарСем  hahaha hahaha hahaha

Тия най-сетне откриха "идеалното" скришно място за срещи  Mr. Green Heart Eyes

откъм гърба /мислехме , че е с Енгин/

Най-обсъжданите актьори и актриси , и проекти за тази седмица !Обърнете внимание на актрисите 😃😃😃
Ето какво значи да попаднеш в рейтингов проект 😁😁😁

1 #ilkerkaleli
2 #çagatayulusoy 😍❤
3 #kıvanctatlıtuğ
4 #halitergenc
5 #sükrüözyıldız

1 #poyrazkarayel %63.15
2 #vatanımsensin %26.65
3 #cesurvegüzel %23.93
4 #payitaht %19.35
5 #içerde %17.44 ❤

1 #burcinterzioglu
2 #tubabüyüküstün
3 #selinsekerci
4 #demetoezdemir
5 #tubaünsal 😃😃😃

# 449
  • Пришълец
Бреййй Shocked, Туба ще вземе да я оставят за по-дълго от предвиденото. С ролята си е предизвикала интерес.
На нея ще се падне честта да ощастливи Сарп Laughing

Общи условия

Активация на акаунт