Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 481

• 38 433
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Скрит текст:

Ей такъв, някъде съвсем в началото на Ичердето беше страОтен Heart Eyes Heart Eyes, но с поддържана коса нормална дължина ми е най Mr. Green. Имам гифче и от льольовския период, ама айде спестявам го....  Mr. Green
Тц и с такава дължина на косата не ми е ОК, но вие знаете с каква го харесвам.

# 481
  • Варненска клюкарка
А и лятото не трябваше ли да снима игрален филм, нищо не се чува по този въпрос Thinking Ако следва реда във визиите, как се появи като Сарп като един същински Емир от третия сезон, даже и със същата тениска (ах Илкнур hahaha) Лятото като му поотрасне малко косата, като се пообръсне че да не е все брадат  и ще имаме любима за нас негова визия hahaha Пък как искам режисьора с който да работи в игралния да е Хилял Сарал. В началото на Меджезира като видях лигните на Али Билгин и неразличимите му една от друга сцени, си пожелах в следващия си сериал Ча да работи с Улуч Байрактар, а то взе че се случи. Mr. Green Сега се надявам да работи и с Хилял Сарал Peace

# 482
  • Пришълец
Знаем Наде smile3521

Ей на тая трябва да ме събирате smile3544, малко не е сам ама нищо.

Пък колко му се кефя на визията във финалните епизоди на втори сезон е отделен въпрос, ама изрязаха ли ги от Фемилито, аз ли ги проспах днес не стана ясно Whistling
Бел, шестото чувство теб не те лъже hahaha

# 483
  • Варненска клюкарка
Ох че хубав Heart Eyes  Аз пък много се кефя на визията му с кораловата ризка, даже повече на снимките от сета, отколкото в самата серия, там онази с Хазал седнали на едно диванче, (някакво интервю им правеха, журналистка някяквя и фотограф ги беше наснимал имаше подробно описание на работата им по заснемането на последна серия конкретно  в хотел Шератон) . Трошенето на инвентара на НайтЯ  ще е другата седмица  Peace

Последна редакция: нд, 05 мар 2017, 23:10 от Беллора

# 484
  Марги ти ли сие правила гифката ?   Щях още да размишлявам но утре . Лека нощ  Hug

# 485
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
В днешните епизодчета беше появяването на Ферка на годежа.  Peace
И Емко пак беше готов да скочи да я защити в мига щом Санем посегна към нея.  Heart Eyes

# 486
  • Пришълец
Този не съм го правила аз Феми, но мога  Wink
Не знам, стори ми се, че бързо стигнаха до частта с годежа, ама аз си дремех по малко, та... вторник на повторението повече ще видя.
Изпотрошаването на Найта ми е сред любимите моменти Mr. Green, много ми харесва, аз да бях на Фера мястото и една по главата моЙше да му се стовари по „непредпазливост” Mr. Green

Любима Heart Eyes

# 487
Леле  Heart Eyes влизам и гледам   ooooh! 20 непрочетени  ooooh!

Първо за Феми  Heart Eyes Любовта на феновете  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes под поста на Дуда коментарите не са за хора със слаби нерви  Mr. Green
слагам снимка , за да се знае за кой се говори

Скрит текст:
Няма значение ! Ние все пак никога няма да те приемем !

Скрит текст:
Стой далеч от Чаатай

Скрит текст:
Не се притеснявай ! Това няма да продължи ! Той просто ще те използва за няколко дни , след това  ще те хвърли в боклука, което е мястото, където ти заслужаваш да бъдеш! Чаатай не може да бъде твой ! Ти дори не може да достигнеш нивото на Чаатай! Остави  го на мира, моля @duygu_sarisin

Скрит текст:
Ходи , се гръмни !

Скрит текст:
Боже господи . Погледнете нейните последователи нарастват в рамките на  ден. Преди седмица никой  не се интересуваше дори , за да я види , а сега всеки напира. стана известна изневиделица. 😤👎👎👎 Покажи собствените си способности, не се облягай на рамото на Чаатай , за да бъдеш  известна .Срещай се с някой, който е на твоята възраст за бога .Остави Чаатай на мираааа . Наруши спокойствието на феновете му.

има още много все от този род  ooooh!сега ги чета за пръв път  #Crazy не следя нито нея , нито Чаатай  ...и без това като публикуват нещо после цял ден го виждам хиляди пъти  ooooh! НО феновете прекаляват !

# 488
  • Варненска клюкарка
СарСем Joy това колкото пъти го прочета и толкова пъти прихвам hahaha

Изобщо не бях обърнала внимание какво пеят Енгиновица и Чачовица, даже мисля че видеото им го гледах без звук. Аз даже в първия момент там и Илкнур не познах Embarassed Изненада ме с тоя турски кавър, никога не е късно човек да научи нещо, благодара ти Дианче Hug Много рядко пускам да чуя музика на турски, с езика съм свикнала от филмите и нямам проблем с него, дори обожавам да го слушам от устата на Ча, но  ме дразнят етно елементите които често присъстват дори в модерната им музика. Мога да се заслушам но в контекста на някой сериал и в този смисъл харесвам само няколко турси песни. В повечето случаи ориенталкото виене и къдрене на мелодията буквално ми остъргва мозъчната кора Crazy

Правилно значи съм познала гримьорката на снимката- тези дни я видях с Дамла. Вярно ли нимката е от 18 януари newsm53 Ако е така, очевидно никой не се е впечатлил от сивата мишка до Ча и през ум не му е минало че може да му е важна Laughing Тиролки а?!? Mr. Green Ами като нищо може и Дуйгу да е била там, спокойно може да е пърхала насам натам около Ча и никой да не я забележи и в сериала и в реала не блести с нищо Mr. Green Ако наистина я е забил, просто се оказва едно обикновено момиче с необикновен късмет Mr. Green

Ооо това с плюването го очаквах- но нали знаеш приказката че кучетата си лаят, а кервана си върви, такива писания няма да я откажат да е с Ча, нито него да е с нея, ако той самия си я харесва.... А той направо грее Crazy На нас просто ще ни се наложи да я изтърпим. Каквото и да имат, ако имат, едва ли ще тръгне да се жени за нея, жълтурите прекаляват, ама и на тях сме им свикнали, май само нашите ги минават по съчиняване на глупости. Но аз съм сигурна, че ще дойде ден когато Ча ще иска да покаже на целия свят че е с някоя, просто ще се влюби и ще иска всички да научат  newsm47

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 09:05 от Беллора

# 489
Да допълня Надето и Марги , като сложа цялата снимка , която беше публикувана от гримьорката .......на ДАТА 18 ЯНУАРИ  #Crazy

Комисарката още тогава е била в караваната на Чачи , но КОЙ да и обърне внимание ooooh! Може и в Швейцария да са били заедно ....
цяла нощ тогава Умут пуска снимки от кръчмата с танцуващи тиролки , но тогава не снима с кой е на масата  , а и тавана не беше с огледала Mr. Green

Лека нощ и до утре  Hug Heart Eyes На всички пожелавам успешна седмица с една песен , която безкрайно много обичам в изпълнение на Роби Уилямс , на живо от Роял Албърт Хол , но днес ще ви я сложа на турски , за да може после да оцените и как я пеят Чачи , Чачовица и компания   Heart Eyes Този клип постави началото на първата му осветена връзка , а всички дружно ни пеят , че това е техния начин такъв , какъвто Франк Синатра ни изпя много отдавна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
My Way

И сега, краят е близо;
И сега спускам последната завеса
Приятелю мой, ще кажа че всичко е наред
Ще се защитя от обвиненията
Изживях пълноценно живота си
Пътувах надлъж и нашир,
и много повече ,много повече от това
Направих го по моя начин
Възражения, имам няколко,
Но после отново, се сетих, че са прекалено малко,
за да ги спомена.
Направих това, което трябваше
и то даже без много усилия
Планирах всеки начертан курс
всяка внимателна стъпка встрани,
Но много повече, много повече от това
Направих го по моя начин
Да имаше няколко пъти, сигурен съм, че знаеш
когато отварях уста за по-голяма хапка,
отколкото мога да изям
но въпреки това, го правех без съмнения
Хапвах и плювах
Изправях се срещу всичко и се държах на крака
И го правех по моя начин
Обичах, смях се и плачeх
имах чувствата си, и делях загубите си
и сега падам като сълза
намирам всичко за толкова забавно
когато се сетя, че направих всичко това
И могa да кажа - направих го без срам.
"Не, о Не не аз,
направих го по моя начин!
За какво е човека, какво има той?
Ако не e самия себе си, то той няма нищо
Да казва нещата, които са му на сърцето
А не думите на този, който коленичи
Статистиката сочи, че аз съм го разбил
И го направих по моя начин!

цялата песен на турски  Heart Eyes

изпълнена от САРСЕМ и КО

https://vk.com/video-128333062_456239430?list=65a2c080b840b14f3f

ВЪРНАХ СЕ  hahaha Party не мога да не я сложа и с НЕГО  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesнаправо настръхвам като го слушам как я пее  Heart Eyes

Robbie Williams - My Way  Live At Royal Albert Hall, Kensington

# 490
  • Пришълец
Браво на ДуДа, с ум ли, с тяло ли, с какво ще да е, впечатлила го, хепи са и двамата  newsm53 smile3534
Ох, аз турско рядко слушам, даже само песни в дизитата и определени клипчета на феновете с любимци харесвам и толкова. Филм мога да изгледам, нали е час и половина-два, но за дизи не се навивам. Опитах с една комедия-Любов под наем, на пресекулки с мишката го докарах до 18-20 серия, но се наситих за години напред Rolling Eyes, на Ичердето само два епизода успях Rolling Eyes, не ми понася речта.

ПП забравих да се потъркалям за тиролките Joy Joy, само като се появи ФемА от тая дума да не извади една по-кратка и да нарече снаЪтЪ трол hahaha, че много ѝ набра тези дни баджаначката hahaha

ПП 2 СарСем много ме забавлява hahaha, но преди няколко месеца Бел го вкара в употреба за едно трио- Сарп, Мерт и.... Серпил  rotfImbo (преди началото на Ичерде се шегувахме, че Мелек ще се казва така), а сега... комисарката и милиционера, уау Joy

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 11:12 от Маргарита Н.

# 491
 wavey

Ей туй девойче го спрягат в каста на сериала с Хазал.
http://teammy.com/notes/321113

# 492
  • Варненска клюкарка
Според мен колкото по-неизвестни играят в сериалите и колкото по-малко манекенки по-добре. Не знам мъжете модели как ги научават да играят, но манекенките са просто отчайващи, няма такива овчи физиономии просто.

rotfImbo rotfImao rotfImbo
Снощи СарСема не са вилняли по кръчмите и няма свежи новини за тях, чак ми липсват hahaha

Снимката с Бенсу и Дуйгу е в стил  "споко мац нищо лошо не си казала пред журналята, моЙ да продължаваш в същия дух" а третата кака дето са я изрязали е за парлама Mr. Green

# 493
Мдааа, определено от мъжете им манекени стават перфектни актьори за разлика от жените им моделки.
Не разбрах, Thinking кои са СарСема!? newsm78

# 494
  • Варненска клюкарка
Мдааа, определено от мъжете им манекени стават перфектни актьори за разлика от жените им моделки.
Не разбрах, Thinking кои са СарСема!? newsm78

Наде СарСем от Сарп и Сема- настоящите сериални имена на Ча и Дуйгу Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт