Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 481

• 38 434
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
...............оказа се доста романтичен -  ароматни свещи, покривчици някакви...такива неща Mr. Green

Блазе и на Дуда ......сега си слагат покривчици ...палят си свещи ..ееее , затова вече със сигурност и завижда половин Турция и част от света , навсякъде , където са минали сериалите на Ча  . Heart Eyes

# 466

На КОЙ му пука Кудрет , Джелял , Миник ........ ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Ан тъй Диде, кажи им, че сал един Сарп ни е нужен. thumbsup  hahaha

Профи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes от мен да мине и Мерт  Heart Eyes Heart Eyes щот имат готини закачки ...пускам и Хандан да ги строява ...останалите само ми се пречкат  hahaha

П.п всеки момент и от тела ще ме преместят Sick Sick  hahaha hahaha hahaha ще почна да пиша от пейджъра  Joy

# 467
  • Варненска клюкарка

Има да и се радваме на снаата, свиквайте Mr. Green
Щом свикнахме с нашия зет мишока тая ли ще ни уплаши Laughing

А Бенсу нека да си разправя пак че не знаела, ама да ги поздравява Ча и Дуйгу hahaha

# 468
  • Пришълец
Диде, ако се полакомят за втори сезон оставащите епизоди няма да са само 15 Peace, веднъж попита за Анадолското орле-прегледа ли го? А Делибала? Останах с впечатление, че си гледала Ча само в сериали. Маргаритките са явната ми тиха лудост, да не ги носим тук, че няма да остане място за патрона Crazy hahaha. Съдейки по авчето, ти си ценител на орхидеите Wink

Я, каква ни е щастлива невестата Joy

# 469
  • Пришълец
Писали коментар под снимката, че Дуйгу не само не е обидена на Бенсу, а ѝ е благодарна Mr. Green

# 470
Скрит текст:
Има да и се радваме на снаата, свиквайте Mr. Green
Щом свикнахме с нашия зет мишока тая ли ще ни уплаши Laughing

А Бенсу нека да си разправя пак че не знаела, ама да ги поздравява Ча и Дуйгу hahaha
Е неееееее, rotfImao rotfImbo а и да не забравяме, че Дуда е в пъти по ОК от сополивата...сопола се надува, надува, надуваааа, hahaha сещате ли се за на Ирчето клипа с въпросната сцена!? Joy
 Mr. Green Mr. Green

Има втори фраг, но кой ли ти се вълнува от него. Joy
И все пак, но засега без превод.
https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456240126%2F63fe9a4b167c9 … pl_wall_-58199741

# 471
Цитат
Феми то на кой ли би му харесала снимката на Дуйгу- точно на начервосан кон си прилича там ooooh! По-добре изглежда без толкова ярки цветове

начервосан кон  hahaha hahaha

на снимката  с Бенсуто е по - добре като не  е с карамазЪ      

това за благодарностите е мнение на руска  фенка. Дуда не е писала , че и е била благодарна  .  

Цитат
Дней назад у Дуйгу в истаграме был подписан Чага в друзьях а сейчас она отписала от него ,неужели бешеные фанаты Чаги достали бедную и пишут всякие гадости ,даже на ее странице , но ни у Чаги тоже нет Дуйгу в друзьях

newsm78
   Дианче  Hug Heart Eyes  може ли ни осветлиш за това  ? Писали са нещо плювни ли феновете в инста

зад кадър    с фас    

СУполай  е кобилеста  и тя като се зачервоса  като се озъби с тва устище    и почне фъфли  

Crazy Flutter

конестата яде от хубавата  , сладка ябълка . Дано и преседне  Mr. Green каката ни разказа играта

Последна редакция: нд, 05 мар 2017, 20:52 от femmi2

# 472
  • Пришълец

smile3533 newsm48
Снимката на пръв поглед е еднаква с тази на Надето, ама си е по-скоро повторение с разширение Mr. Green

# 473
Ама тая не се отделя от него бе  навклек  #2gunfire #2gunfire   и кога го подстригват  там  разказа ни играта

# 474
  • Варненска клюкарка
Мдааам, Ча в караваната с Дуйгу и екипа по подръжка на актьорите- гримьори, фризьори и прочие.... Ама я снаата к'ъв хитър поглед е дръпнала на първата снимка все едно казва мой е мой е, гледайтииии завиждайтииии hahaha
И кой прави селфито Ча ли newsm53

# 475
Оххххх, все го кастрят като борче, Stop не може ли малко да му пуснат косицата да поизрастне ми постоянно го орапончват, никак не ми харесва с тази прическа. Ако някой му е казал, че му е ОК го е излъгал.
Баш са си лика прилика с челосаната в момента.
Арас пък започна вече да си я връзва на опашле ooooh! и каквато му е мазнааааа, бър. Sick
Ей го и превода на фрага ако все пак някой се интересува. Laughing
Скрит текст:
2-й фрагмент 24-й серии сериала Внутри/Içerde

Перевод:
- Джеляль Думан теперь в наших руках. Его дочь Мелек в наших руках. Его лучший боец Сарп в наших руках. И кто сказал, что смерть - это не решение?
- А с Мертом что?
- Мы его раскрыли. Посмотрим, что он нам расскажет.
- Мне очень жаль, Сема.
- Что ты такое говоришь?
- За то, что я сейчас сделаю.
- Что-то плохое случилось? Что происходит?
- Мерт работает на Джеляля, Эйлем, как только его раскрыли, он сбежал!
- Это совсем не хорошо, начальник! Совсем!
- Мы упустили Джеляля
- Кудрет.
- Ты позвал, вот мы и пришли.

# 476
  • Пришълец
Следващия път искам снимка на Ча с Дуда и коафьора Дуду Mr. Green
На мен ми харесва и с тази прическа, но в тяло не съвсем Stop

# 477
Следващия път искам снимка на Ча с Дуда и коафьора Дуду Mr. Green
На мен ми харесва и така, но в тяло не Stop
Аз все не мога да стигна да го загледам в тялото, че като започна от косата и съм дотам.

# 478
  • Варненска клюкарка
Имайте търпение, лятото ще я пусне и ще е баш таман за няколко месеца с нормална дължина на косата Mr. Green Аз пък го искам с тридневна брада, със сегашните пършиви космарляци не му се вижда красивата горна устна. Crossing Arms Смятам и че ще поотслабне, че иначе не си представям такова рекламно лице без талия и с бутове като сегашните hahaha Ама поне е мъжествен, не изглежда като някой льольо. Мъжки мъж Heart Eyes

# 479
  • Пришълец

Ей такъв, някъде съвсем в началото на Ичердето беше страОтен Heart Eyes Heart Eyes, но с поддържана коса нормална дължина ми е най Mr. Green. Имам гифче и от льольовския период, ама айде спестявам го....  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт