Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 481

• 38 440
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
wavey

Карате-варате все до
Скрит текст:
гей
го докарвате.

Няма шанс за това  Stop Heart Eyes а и никакви признаци ......при гейовете има една особеност , колкото и обществото либерално да ги приема , приятелите им обикновено са страни и ексцентрични като тях /ако изобщо имат приятели /. Да не говорим , че в повечето случаи имат повече приятелки , отколкото приятели . Ако вземем дори само една случка от общественото достояние на живота на Чаатай - случката пред болницата се видя , от колко много приятели почти винаги е обграден , с колко хетеросексуални мъже контактува без проблем ....това при хомосексуалистите е почти невъзможно . Самите хетеросексуални мъже вече не се държат толкова свободно с тях . В туйтър една луда я четох с месеци  ooooh! Водеше дебати с два от най-активните му фенове .....какви гадости пишеше тая  ooooh! ooooh! ooooh! от приятели  папараци ги знаела всички подробности  #Sniper #2gunfire newsm66

# 451
  • Пришълец
 bishop

# 452
Клипът на  Чаатай от филма " Делибал " на песента Mutlu Sonsuz в период 16.12 .2015 - 04.03.2017 набрал повече от 19 млн.гледания

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Марги  Heart Eyes амин ли викаш  Joy newsm78

и тва хубаво  Heart Eyes

# 453
  • Варненска клюкарка
За кучето нищо не мога да кажа, трудно ги различавам, но домът прилича на този на Хазал. Относно това че Илкнур и Хазал били приятелки не ми се започва дори..... на различно мнение съм Peace Помня как в началото на Меджезира Илкнур лайкна Серкини фенки яростно обиждащи Хазал, помня и снимки на които Хазал е на проба в ателието в което им шиеха дрехите, в случая сватбените за маргаритената сватба Peace Илкнур е там, а Хазал я придружава майка и, защо ли.... заради Илкнур или заради Ча, ако и той е бил тогава на проба.... Да, може да са много добри познати и да са били почти неразделни заради работата си - сещайки се за тези снимки които споменах, се сетих че освен синхронното дебелеене на Хазал и Ча и Илкнур също бая се беше окръглила,  направо беше квадратна там до позакръглената Хазал. Личеше и че и  тя беше хапвала на същата маса с Ча и Хазал Mr. Green Отношението и към Хазал рязко се промени напролет 2015 когато първа предупреди че профилът на Хазал в Т е хакнат, а после срещата им на сватбата на Диренч Аксой и онова мазното "Май дарлинг" под селфито и с Хазал.... Там са стояли и на една маса - Ча, Хазал, семейство Айканат и семейство Капитанови - имаше снимка как са тагнати Mr. Green От там нататък знаете, Илкнур не пропуска да я лайкне дори когато снимките и не са за лайкване Mr. Green

ПП Мии Наде какво да кажа
Скрит текст:
- още по времето на Меджезира и рекламната любов съм си го мислила. Със Сера взаимно си помогнаха- тя още осребрява активите от онова време, а не че е някаква кой знае каква актриса или красавица нали? Рязко спряха и да я пишат по медии и мрежи как я спипаха по нощите да влиза в евтин тризвезден хотел с онзи чичо, бизнесмена от Анталия Mr. Green А Ча спокойно се развяваше с коч компанията си и само отвреме на време му се налагаше да позира около някой светофар.  hahaha Финала на дизито не е повод да се натири ашкъма нали, то пък взе че лъсна и това че докато ги спрягаха за внл Сера се оказа че ходи с друг, после се оказа и че и Америка открила с Керем, а не както преди това се самонавиваха фенките и.... ама това са подробности hahaha
Но не казвам че е такъв, а че отвреме на време ми се промъква червейчето на съмнението Rolling Eyes За съжаление много световни примери има такива- някой от половинките се радва на  незаслужена слава, а другия печели спокойствие по някои въпроси пред обществото

Hug Hug Hug Hug Hug
Може името да е СарСем  hahaha hahaha hahaha

СарСем
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 454
Почнах да свиквам ли  newsm78 снахата вече не ми се вижда толкоз потресна  Thinking

# 455
За кучето нищо не мога да кажа, трудно ги различавам, но домът прилича на този на Хазал.
Скрит текст:
Относно това че Илкнур и Хазал били приятелки не ми се започва дори..... на различно мнение съм Peace Помня как в началото на Меджезира Илкнур лайкна Серкини фенки яростно обиждащи Хазал, помня и снимки на които Хазал е на проба в ателието в което им шиеха дрехите, в случая сватбените за маргаритената сватба Peace Илкнур е там, а Хазал я придружава майка и, защо ли.... заради Илкнур или заради Ча, ако и той е бил тогава на проба.... Да, може да са много добри познати и да са били почти неразделни заради работата си - сещайки се за тези снимки които споменах, се сетих че освен синхронното дебелеене на Хазал и Ча и Илкнур също бая се беше окръглила,  направо беше квадратна там до позакръглената Хазал. Личеше и че и  тя беше хапвала на същата маса с Ча и Хазал Mr. Green Отношението и към Хазал рязко се промени напролет 2015 когато първа предупреди че профилът на Хазал в Т е хакнат, а после срещата им на сватбата на Диренч Аксой и онова мазното "Май дарлинг" под селфито и с Хазал.... Там са стояли и на една маса - Ча, Хазал, семейство Айканат и семейство Капитанови - имаше снимка как са тагнати Mr. Green От там нататък знаете,
Илкнур не пропуска да я лайкне [/size][/b]дори когато снимките и не са за лайкване Mr. Green

Сега Илкнур е кожа и кости , а и като нищо може да  е на гости на Хазал , предполагам , че все още ПРОФЕСИОНАЛНО работи заедно с мъжа си та бил той бивш или не  newsm78 Може да обсъждат стайлинга на новия филм на Хазал .

# 456
  • Варненска клюкарка
И аз и аз, даже искам да излязат пак новини - от Лабума или от някъде другаде, както  и снимки на Ча и снаАта в действие  Mr. Green

# 457
# 458
 Здравейте  Hug

СарСем  Joy може и така  

Съемки #Внутри на стадионе Vodafone Arena.

а ние си мислехме, че са на мач  с Енгин  а то било  снимачни кадри

Диди  Hug   Хората с обратна резбЪ   мъжете  си имат приятелки жени . Не интимни   но добри приятелки .  Добре се разбират с жените  .

Ча има много приятелки жени  . Като казвам това не значи,че е   такъв  но    понякога ме налягат такива мисли  а и  не само на   мен  Mr. Green

Рори  Hug  Мерси за терапията   .   Напрайл си е частно Ичарде   при аркадаша Умут  . Къде другаде би могъл освен там да се държи освободено  и да дрънка на китарка .  С  аркадашката си компания  не излизат  от заведението  JoyМного рождени дни е празнувал в Ла буум . На последния също беше там  .

Цитат
Мисля че с Киво ще се получи химия ала Сарп и Давут и освен това според мен са равностойни по актьорско майсторство. А в главната женска роля - Дуда. Няма за коя друга Ча и Киво да се борят на живот и смърт. За победения уттеха в прегръдките на Беренччето. Така виждам следващия хитов сериал.

Peace

Ча и Киво ще бъдат добър тандем .  Жанра да е екшън  и да има и по- малко лИбов    жените да им падат в краката на красавците . Ако участва  и Беренката ще  е  newsm74

Диди това  е Габелфи на Габито . Такива неща сътворява , че  и новина може да произведе  Mr. Green

Дано Габунчето има време да намине  и да направи  колаж , че     от Дуда ми загорча  ooooh!

Бе не ми аресва тая снимка с карамъзъто и челото  .

нИ ги щЪ  в действие СарСем   да ми се  върти около нашия и да врякат  с Илкнур  .  Целуфан ли чЕкате в действие   за да гътна фира  Joy

кво стана с тая кола  къде потъна в гаража на Сарп ли е ?

Последна редакция: нд, 05 мар 2017, 15:25 от femmi2

# 459
Четох , че под новият фраг , в който за Мерт идва края  Mr. Green има вълна от недоволни коментари , в които зрители заплашвали , че ще спрат да гледат Ичердето ако Мерт напусне . Ние знаем , че досега всичко във фрагманите е на обратно . Ей го на , Мерт си е при мама , заедно с Миника  hahaha

в Истанбул пролет пукна  Heart Eyes

# 460
Сарп и затвора  Mr. Green явно е фетиш за сценаристите , а сега вече и ключето  от белезниците е в комисарката  Mr. Green

Как мислите , още колко пъти на Сарп  ще се наложи да преседи там ?  hahaha hahaha hahaha

последната фотка е явно след като Чачовица му щракна белезниците   Mr. Green

# 461
  • Варненска клюкарка
Аз затова фрагмани не гледам, имало е някои изключения, ама наистина изключения. Знам че там кадрите си ги нареждат така че да провокират интереса допълнително.
Мдааам в Истанбул  пролет пукна, ама Ча ко шИ праЙ с тез якета едно връз друго, нещо много навлечен ходи Thinking Crossing Arms
За Чачовите приятелки- ами доста са, а като изключим Енгин, най-близките са само жени- двете сестри Шенсой и Илкнур, с тази малка компанийка се разхождаше преди Прилива, после оттук-оттам се поувеличи компанията и с мъже, но пак тези му остават най-близки. Може би сега и Умут е в тази категория. Преди наркоскандала беше много близък и с Джейда Атеш, често излизаха заедно, а тя го запозна с тогавашния си любим Джан Юртсевди и около Ча се появиха и нови приятели, предимно от обкръжението на Джан.... Често излизаше и с изпълнителния продуцент на АФК Диренч Аксой (дъщерята на шефа) двамата с нея демонстрираха доста приятелски отношения. Ча се кълнеше и за Селин и Джейда Гюненч че са му само приятелки, но честно точно за тях имам съмнения че не бяха просто приятелки, а и тогава все говореше за някаква своя любима- приятелката ми това, приятелката ми онова..... Mr. Green По това време бяха пуснали разпечатка от някакво негово пазаруване- оказа се доста романтичен- ароматни свещи, покривчици някакви...такива неща Mr. Green
Нооо спирам по темата, че има един бг сайт който си прави новините за актьорите от турските сериали четейки този подфорум и има опасност да направят поредното голямо мазало със свободни съчинения по темата ooooh!

Феми то на кой ли би му харесала снимката на Дуйгу- точно на начервосан кон си прилича там ooooh! По-добре изглежда без толкова ярки цветове Mr. Green

Сарп и затвора  Mr. Green явно е фетиш за сценаристите , а сега вече и ключето  от белезниците е в комисарката  Mr. Green

А такаааа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ПП Още като излезе снимката от стадиона за която бяха писали че е с Енгин, една рускиня писа че е чела че това е стадиона на Бешикташ- Водафон арина, а Мачът Галатасарай- Бешикташ, се проведе на стадиона на Тюрктелеком Peace Но тогава не знам защо не сложих новината....

Последна редакция: нд, 05 мар 2017, 16:33 от Беллора

# 462
  • Пришълец
Невестата да държи здраво и белезниците, и ключа, и затворника; и още Naughty- да се появява на Чачо със затворена уста и отворени очи, че на предната страница плаши  Crossing Arms
Не само в СтамбулА, и тук пукна пролет Party, ама днес цял ден съм в кухнята и не моА да усетя нищо...  Crossing Arms
Ся почивка и ОС, май маргаритената сватба ще е другата седмица, тц тц, язък...

# 463

ПП Още като излезе снимката от стадиона за която бяха писали че е с Енгин, една рускиня писа че е чела че това е стадиона на Бешикташ, Водафон арина., а Мачът Галатасарай-0 Бешикташ, се проведе на стадиона на Тюрктелеком Peace Но тогава не знам защо не сложих новината....

hahaha hahaha hahaha Иве Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes не видях някой в нашата тема да се е впечатлил ни за мач  hahaha ни  за Водафон арина  , камо ли за  Тюрктелеком  hahaha  Joy
Дуда помете всичко  hahaha а да ви кажа честно , дори и за нея претръпнах . Вече ми все тая  . Най- много искам хубав филм с Чачи  Heart Eyes Heart Eyes Като знам , че има още само 15 серии ...и после поне година почивка , ако съдим от предишни години ......

Пак се ядосах за рейтинга .... Най - висок рейтинг имаше серията ,чиито фрагман  предвещаваше , че Джелял ще види Мелек и Сарп да се целуват .....а те дори не я дадоха тая сцена   #2gunfire ooooh! А той разбра за тяхната " връзка" така незабелязано...не използваха сценаристите вълнението на зрителя в своя полза  Thinking  Сега увода е че : "....зрителите  нямали търпение да видят как ще  се изправят Джелял и Кудрет един срещу друг ..."
 hahaha hahaha ТИЯ  ЛУДИ ЛИ  СА  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
На КОЙ му пука Кудрет , Джелял , Миник ........ ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Марги  Hugпреместиха ме от компютъра  Crossing Arms иначе какви маргаритки щях да ти метна  Heart Eyes

# 464
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

На КОЙ му пука Кудрет , Джелял , Миник ........ ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Ан тъй Диде, кажи им, че сал един Сарп ни е нужен. thumbsup  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт