В момента чета...51

• 67 773
  • 725
  •   1
Отговори
# 300
Прочетох В лабиринта на Сиге Еклунд. Ами.. не съм доволна. Grinning През цялото време уж търсехме Магда, а в крайна сметка май всички търсеха себе си. И книгата приключи с отворен край, което изобщо не ми се понрави. То ако ще е така, да я бях оставила още по средата. Grinning Интересен ми беше Мартин, но за съжаление, автора не му довърши образа. То като се замисля, доста неща има да завършва. Grinning

# 301
  • Bulgaria
В момента чета Амазония на Джеймс Ролинс и ми е интересна.Като зяло всички книги на автора ми харесват и смятам да прочета тези ,които са налични в библиотеката .Следващата ще бъде Кери на Стивън Кинг-първа среща с легендата  Laughing

# 302
  • Пловдив
В момента чета Амазония на Джеймс Ролинс и ми е интересна.Като зяло всички книги на автора ми харесват и смятам да прочета тези ,които са налични в библиотеката .Следващата ще бъде Кери на Стивън Кинг-първа среща с легендата  Laughing
Амазония я четох миналата година и на мен много ми хареса. Всичко, което досега съм чела на Ролинс ми е било интересно.

# 303
  • Mediterraneo
Казвам се Салма на Фадия Факир. Четеше ми се нещо екзотично, нещо вълнуващо и необикновено. А попаднах на поредното разочарование. Не знам, но тази година май не съм подхващала книга, която да се окаже стопроцентово моя!

# 304
Джина,
Мен много ме грабна Да четеш Лолита....
Тъкмо я завърших и как да кажа ,въпрос на лично усещане си е но мен много ме докосна .Така ме докосна ,че още не мога да си събера мислите и да напиша смислен отзив.Определено ми беше интересна тази книжка.

И в този ред на мисли може ои да ми препоръчате друга книжка на тази тематика,за права на жените ,за Иран или за забраждането.

Иначе продължавам с Марсианецът Simple Smile
Дълго отлагана книжка ,но ме грабна още от началото Simple Smile

# 305
И в този ред на мисли може ои да ми препоръчате друга книжка на тази тематика,за права на жените ,за Иран или за забраждането.
"Моята орис" на Паринуш Сании ти препоръчвам. Много е добра книгата  Peace

# 306
  • София
"Моята орис" е страхотна книга!
Тарталета, препоръчвам я и на теб!
(И аз останах разочарована от "Казвам се Салма")

# 307
Мизъри - Стивън Кинг

# 308
  • Varna
Тези дни съм  на вълна романтични книги. Grinning.  Прочетох Чаралс Стрийт 44на  Даниел Стийл за пореден  път страхотна книга. Започнах да чета Видение в бяло на Нора Робъртс.

# 309
Казвам се Салма на Фадия Факир. Четеше ми се нещо екзотично, нещо вълнуващо и необикновено. А попаднах на поредното разочарование. Не знам, но тази година май не съм подхващала книга, която да се окаже стопроцентово моя!
И аз съм в такава дупка . Rolling Eyes

# 310
Прочетох "Даяна - английската роза". Хубава книга, но през цялото време докато четях книгата ме беше обхванала някаква тъга.

Започнах:: .

# 311
Чета Убийството на мистериозната жена на Неле Нойхаус.

Цялата книга е яко разследване на случаи/й, стъпка по стъпка всичко се описва. Много ми харесва.  Laughing

# 312
  • София
О, Мери, от сто години чакам някой с отзив за този автор. Звучи много интересно Simple Smile

Аз снощи прочетох "Конклав" на Робърт Харис. Хареса ми книгата, но финалът малко развали усещането.
Започнах "Севилското причастие" на Артуро Перес Реверте,  подкарах се на ватиканско-свещенническа вълна  Laughing.

# 313
Ще поразнообразя малко от Танц с дракони с едни Страшни сънища за продан. Първата част я прочетох в средата на миналата година и сега започвам втората с надеждата да е по-добра от нея.

# 314
Довършвам "Границата" на Робърт Макканън. Точно такава книга ми ърябваше да ме изкара от дупката с еднодневни романи, четени преди сън.

Общи условия

Активация на акаунт