Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 57

• 72 618
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
Преди малко ходих до Lilly и от вратата ме посрещна една девойка с промоцията на Здраве.Раздаваше флаер и каза,че ако се закупят продукти на стойност 8лв,получаваш кърпа. Взех 2 шампоана, кърпата е същата, която някой беше снимал.
У нас сме почитатели на шампоаните Здраве, още утре ще посетя  Lilly. Благодаря, че споделихте.

# 61
  • при късмета
А в Лили до кога е промоцията на Здраве?

# 62
Благодаря Ви, май в Лилито промоциите са за целия месец. Шампоана 400мл струваше 5,49лв. Много се зарадвах, първа награда за месеца Simple Smile Взех 2 броя с хинин, дано ми действа добре. По принцип кремчето Здраве ми е едно от любимите, дано и шампоана подейства добре на моята грива Simple Smile

# 63
  • при късмета
Мерси

# 64
  • Телиш/Плевен
А в Лили до кога е промоцията на Здраве?
Ето тук го има графика на всички обекти. Hug

milena_dyakova86, дано останеш доволна. Аз от няколко месеца ползвам този шампоан и ми реши проблема с косопада, та съм повече от доволна. Heart Eyes

# 65
Лале в дъжда, прочетох аз положителното ти мнение за шампоана и още тогава се навих да го пробвам Много благодаря за споделеното мнение, нямам търпение да го пробвам(жалко, че точно преди да си купя шампоана си мих косата  Grinning Grinning Grinning )

# 66
Подарявам код за 2 стъклени чаши от Фантастико, кв. Гео Милев. Срок за получаване 15.02.2017.

# 67
  • София
Момичета,при вас има ли проблем със сайта на Лидл?
http://gotvi.lidl.bg/
Изобщо не успявам да го отворя!  newsm78

# 68
Момичета,при вас има ли проблем със сайта на Лидл?
http://gotvi.lidl.bg/
Изобщо не успявам да го отворя!  newsm78

Има, не се отваря сайта.

# 69
Лаленце благодаря  bouquet
Да се оплача и аз,че от мнооооого време ми е заминал късмета нанякъде.Хайде успех на всички в игрите,а пък аз ще чакам да счупя каръка.
И аз така. ooooh!

# 70
Току що видях, че съм спечелила от фейсбук игра книга, направо не мога да повярвам. Много се радвам, преди 2 месеца спечелих тук от форума пак книга. Май ще се образовам тази година Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 71
  • Под Слънцето
Харибо-то дали действа още ? Последно ми пратиха чадър на мечки..ноември.

# 72
само запис :0

# 73
4 кутии Траяна - 1 магнит. Явно съм взела все 1-ви кутии Grinning

# 74
На мен от детската Траяна ми се падна Амстердам. Не ми хареса. Добре, че бяха сложили поне магнит, че бисквитите едва ги намерих в кутията. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт