Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 57

• 72 842
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
Спечелих от Ариана първата седмица. Имейл получих късно вечерта след тегленето. Според мен пиши на организаторите.

# 166
Някой получили емейл  от Ариана   от второто теглене .

# 167
  • при късмета
Явно не съм само аз, а имаше и други печеливши от втората седмица, за това попитах. Писах имейл, ако не получа отговор да следобяд ще пиша във ФБ

# 168
  • Сандански
И ние не сме  Peace

# 169
  • София
И моето име го има в Ариана от втората седмица, а мейл нямам все още.

# 170
  • при късмета
Копирах от "контакти" в Ариана имейла който е даден ariana@ariana.bg и там пратих. Върнал ми сее отговор, че е недоставена поща. Ще им пиша във ФБ

# 171
  • на североизток от Рая
....

Ивинела Самуилова е обявила 12-те спечелили книга от нейната игра. Всеки участвал има имейл. Аз, естествено, не съм сред спечелилите.  Mr. Green Но поне жената благодари на всички, истински бонус за участието.
...
Мисля, че участвах за тази игра /пращаше се рецепта май newsm78/, но мейл нямам. Що така? А може ли имената на печелившите?

Заповядайте! Дано видите и вашето име.  Wink

Скрит текст:
Йорданка Кацарова
Илияна Николова
Теодора Божидарова Иванова
Денка Калоферова Георгиева
Виолета Захариева
Камелия Кръстева
Мариета Панева
Маруся Петринска
Емил Ангелов
Иван Михалев
Марчела Саркисян
Атанаска Георгиева

# 172
Тц, няма ме, но и благодарствен имейл нямам  Mr. Green

# 173
Копирах от "контакти" в Ариана имейла който е даден ariana@ariana.bg и там пратих. Върнал ми сее отговор, че е недоставена поща. Ще им пиша във ФБ
games@ariana.bg От този мейл пращаха първата седмица  от Ариана. Видях че и други пишат във фейсбук, но не са им отговорили. Може да имат някакъв проблем.

# 174
  • при късмета
Мерси, аз само цитирания намерих. И на мен не са отговорили във ФБ

# 175
Аз също нямам още имейл. Вие писахте ли им? Да пиша и аз  Laughing

# 176
  • при късмета
Във ФБ писах. Няма отговор

# 177
Тия шахове на Амстел много скъпи,  newsm78
И в общите условия са записали, че трябва да се декларират в данъчната декларация догодина от спечелилите.
Скрит текст:
10.2. В тази връзка, получилите като награда Стенен шах, следва да я декларират в годишната си данъчна декларация по чл. 50 от ЗДДФЛ в срок до 30 април на годината, следваща годината на придобиването на наградата. Единичната цена на наградата Стенен шах е 348.00лв с включен ДДС

# 178
Тия шахове на Амстел много скъпи,  newsm78
И в общите условия са записали, че трябва да се декларират в данъчната декларация догодина от спечелилите.
Скрит текст:
10.2. В тази връзка, получилите като награда Стенен шах, следва да я декларират в годишната си данъчна декларация по чл. 50 от ЗДДФЛ в срок до 30 април на годината, следваща годината на придобиването на наградата. Единичната цена на наградата Стенен шах е 348.00лв с включен ДДС
Уау! Коя беше тази игра? ..Нали обсъдихме този въпрос - който иска декларира, НАП не разполагат с информация за победителите и едва ли ще я изиска  Simple Smile

# 179
  • при късмета
Обаче задължението за декларирането си остава твое. От там и отговорността. Укриването на данъци продължава да е недекларирането им, е не неплащането.
Иначе за сега наистина няма механизми за насрещни проверки, освен декларирането и от двете страни. До сега на физ. лице не съм чула да правят такива. Правят се обикновенно м/у фирми

Общи условия

Активация на акаунт