Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 57

• 73 422
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
При мен триене не се получава newsm78 Трия от профила, но в галерията остава!!!

Последна редакция: вт, 14 фев 2017, 18:37 от valida6

# 406
Някой спечелил от Дав следобяд, май са свършили наградите за днес  newsm78

# 407
Някой спечелил от Дав следобяд, май са свършили наградите за днес  newsm78
Ако са пропорционално разпределени са по 22.2 на ден , а толкова хора сепохвалиха така че може би наистина са свършили  за деня  newsm78

# 408
Само тениска ли може да се спечели от Дав?
Момичетата от Пловдив да знаят, че в Триумф има от Туиксчетата.  Wink
Като се прибера ще ходя да взема, говорих с една приятелка и тя си взела няколко за играта.

# 409
Като се прибера ще ходя да взема, говорих с една приятелка и тя си взела няколко за играта.
В кой Триумф, днес в МОЛ-а нямаше.

# 410
Не знам, каза само, че е взела, но едвам ги е намерила, защото има и от двата вида, т.е и без игра.

# 411
  • София
Момичета, открих, че снимките могат да се трият и пак имаш право на 10 опита.. така, че ще пробваме до безкрай.  Grinning Искам тениска! (макар на снимките да е потник)
Как става триенето? Може ли да обясните? Благодаряжпредварително!
Като доближите мишката върху снимката, ти се показва едно червено кръгче с бяла черта най-горе в дясно на снимката.   Peace

Последна редакция: вт, 14 фев 2017, 21:59 от Магси

# 412
  • София
Имам мейл от Блу Пойнт, че печеля ваучер за 20лв от последната анкета.  Party

# 413
От трети опит с Кола кола спечелих черпак.
5 опита в Дав и не печеля  Laughing

# 414
Май изпуснах тениската Simple SmileМиналата игра с чашите хванах бъга и с три участия спечелих три чаши на различни имена и ги пратиха всичките.Но сега закъснях и нищо не пуска.
Имам една идея понякога участвам в игри в които се иска да имаш брой харесвания във фейсбук за да участваш а няма начин да се излагам пред приятелите ми за такова нещо.Искате ли да си направим затворена група във фейсбук само за това и който иска да участва и да гласуваме една за друга ?

# 415
  • София
Май изпуснах тениската Simple SmileМиналата игра с чашите хванах бъга и с три участия спечелих три чаши на различни имена и ги пратиха всичките.Но сега закъснях и нищо не пуска.
Имам една идея понякога участвам в игри в които се иска да имаш брой харесвания във фейсбук за да участваш а няма начин да се излагам пред приятелите ми за такова нещо.Искате ли да си направим затворена група във фейсбук само за това и който иска да участва и да гласуваме една за друга ?

Това със затворената група е добра идея Simple Smile

# 416
  • София
не ако събереш 30 харесвания на снимката участваш за IPhone

# 417
Момичета на Дав успях да изтрия старите и пускам на ново, но постовете освен първият ги споделям само аз да го виждам  newsm78 дали това е проблем?

# 418
Спечелих комикс от игра на канал Фокс - задаваха въпрос за сериала "Легион" (едва ли е имало много участници, но на мен тази награда ми е интересна и ми харесва  Heart Eyes ). Има 10 печеливши и не са тагнати, ако сте участвали погледнете страницата им във фейса, за да не изтървете наградата.  Simple Smile

# 419
  • София
Получих мейл от Ариана за наградата, сега остава само чакането  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт