Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 57

• 72 577
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
  • София
И аз спечелих от тестовете на Veroval. Simple Smile
Туиксове не мога да намеря.
Ето една игра на lagarone https://newme.lagarone.eu/awards.aspx

Голяма занимавка тази игра, не е за мен.  hahaha

И аз се отказах, като прочетох. Прекалява се, а и наградите им едни никакви...

# 601
Ако трябва да се готви и аз няма да участвам. hahaha
Отивам да прочета правилата на спокойствие.

# 602
Имам такъв буркан от миналата година - от заека на Линд (ходих да го търся по парковете  Joy ), ползваме го за подправки. Много е сложна тази игра, а и ние нямаме проблем с глутена - не мисля да участвам.

# 603
  • добрич
Благодаря за отговорите - утре ще отида да видя какво става  Simple Smile
Ако искаш, им се обади (0893 434 114), да не се разкарваш напразно, макар че щом има забавяне, вероятно си е в офиса им наградата. Но пък точно утре може да тръгнат да я носят, а ти в същото време да идеш в офиса и така да се получи разминаване (случи ми се веднъж Joy). На мен са ми наблизо и затова обикновено направо ходя да им досаждам. Laughing
Благодаря, но трябва да ги питам и за козметиката от Лумс - видях, че някой вече се е похвалил с получена награда, а моята я няма - може да е при тях  Simple Smile Аз и без това ще отида следобеда - ще им дам шанс да ми донесат нещата  Laughing
Играта на София Мел ми харесва - използваме от тяхното брашно. Нещо не мога да видя наградите, а и тези, които виждам, изглеждат някак странно - 200 хлебопекарни, 200 миксера, 200 форми за печене?!  Shocked Някак си неравностойни ми изглеждат хлебопекарната и формата за печене - да няма грешка??
Тук ще участвам със сигурност, защото купувам само брашно на София мел, но проблема е че докато не свърши не спирам да меся и правя сладки неща, а сега слънцето ми ще минава на диета и ще има мрън, мрън.... Simple Smile

# 604
  • София
Не разбрах, дали трябва да изпълняваме лично рецептите и да качим след това тяхна снимка, защото в правилата пише или това или да се сподели клип в youtube?
Да, ще трябва да се готви:
7. С качването на снимката/видеото в сайта на играта, участникът гарантира, че е неин/техен автор, като дава съгласието си каченaта/качените от него снимка/снимки и видео да бъдат използвана/и от Организатора за целите на промоцията по негово усмотрение.

# 605
Да, видях току-що, благодаря все пак.
Не знам, може и да се включа.

# 606
От 1ви март стартира игра на Софиямел с 2000 награди...от Билла си купих опаковка, която е с промо стикер с код за регистриране и в моменто на промоция - 0.99лв.
Най-накрая игра с нещо, което така или иначе купувам постоянно 😀
Това за кой град се отнася, че в нашата Билла няма такова нещо?
Варна, Билата на Образцов дом.

Във Варна не откривам туикса..някой да го е открил?

# 607
От 1ви март стартира игра на Софиямел с 2000 награди...от Билла си купих опаковка, която е с промо стикер с код за регистриране и в моменто на промоция - 0.99лв.
Най-накрая игра с нещо, което така или иначе купувам постоянно 😀
Това за кой град се отнася, че в нашата Билла няма такова нещо?
Варна, Билата на Образцов дом.

Във Варна не откривам туикса..някой да го е открил?
Мерси! Провери в Елитис на пазара  Peace

# 608
Здравейте,някой от Дупница да знае къде има промо twix
Няма. Само в Брезите ми е надеждата, но не съм ходила там. Днес и в Благоевград търсих - няма. Тоя туикс е по-издирван и от престъпник. Whistling
  няма в брезите .... Sad....ще се появи след като изтече играта

# 609
Благодаря, но трябва да ги питам и за козметиката от Лумс - видях, че някой вече се е похвалил с получена награда, а моята я няма - може да е при тях  Simple Smile

Петя, аз също спечелих от тях и току що Рапидо ми донесоха козметиката.

Иначе за протокола Twix с код намерих по малките магазинчета, по спирките където има разни будки, но не Лафка, общо взето такива които въртят малко количество и бързо го свършват. И с чипса се снимах, но само една снимка, като гледам другите с колко участват, а не видях в правилата да пише има ли ограничение.

И една игра за спечелване на фотоепилатор Braun, oт кога искам такъв, ама късмета ми сигурно чака лятото, за да ми го поднесе  Mr. Green

# 610
Благодаря за информацията - значи ще чакам Рапидо. Странно, че те обикновено пращат смс един ден предварително, а сега нямам такъв. В чипса трябвали повече снимки за смартфона - още не съм чела условията, но така ми казаха.

# 611
  • София
За печелившите капачки от колата - преди малко си ги смених с пълни бутилки в Аванти на Славянска (София).

# 612
Здравейте,
ето една игра, но много странно не се знае какви са наградите, нит пък кои са спечелилите до момента ?!?

http://www.zrock.bg/igri/mojata-obshtina-ae-promjanata-prodyljava/

# 613
ivailo7***@abv.bg - печели iPhone 7
Да е някой от темата ? Simple Smile

# 614
подозрително прилича на един Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт