Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 57

• 72 572
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
  • София
За печелившите капачки от колата - преди малко си ги смених с пълни бутилки в Аванти на Славянска (София).
Oт хладилника ли ги дават или са някакви специални количества? В събота, когато беше почти пролет, реших да си я взема от Фантастико и искаха да ми я дадат топла от офиса. Отказах. Simple Smile Топла кола пие ли се? Simple Smile

ivailo7***@abv.bg - печели iPhone 7
Да е някой от темата ? Simple Smile
Дали не е нашият Ивайло? Simple Smile

От хладилника ги извади момчето.

Ееее, Ивайло  Laughing

# 631
Честито!  Simple Smile

А аз днес чакам само Ариана, но не съм напълно сигурна дали участвам - избрах една от опциите, опитах се да гледам клипа, той не ми се отвори и така си остана... Изобщо записана ли съм за томболата или не??

# 632
  • София
Честитоо със здраве да го ползваш. bouquet

# 633
  • София
Честито! Мен ме няма.  Laughing

# 634
Ариана днес ще обявяват ли печеливши?

# 635

Честито, много се радвам за теб.  bouquet И с кеф да си го ползваш.
Честито и на останалите.

Аз имам торбичка и също много се радвам, защото си ги ползвам.

Туикс днес намерих в един магазин останали само 2бр., продавачката каза, че сутринта една жена минала и купила 4 кутии и ще заредят другата седмица.

# 636
  • на североизток от Рая
 Еееех, Ивайло, каква хубава новина и прекрасна награда. Жив и здрав бъди, с кеф си ползвай придобивката. Simple Smile

Айде, нека на всички да ни носи късмет Ивайло. Да завалят награда след награда тук, чаши, кафемашини, миксери, кой каквото поръча.  Laughing

# 637
Поръчвам си ТВ  Laughing

Ивайло, честито!

# 638
  • на североизток от Рая
Поръчвам си ТВ  Laughing

Ивайло, честито!

Да ти пратя.  Simple Smile С мъжа ми от години не гледаме ТВ. Много сме добре. Децата гледат, но по-скоро го пускат за фон, не следят нищо.

В нашто село Туикс няма, продължават да казват, че не знаят какво търся, даже не проявяват интерес, да попитат каква е тая игра, ама как изглежда пакетчето. Задръстен народ, бе, не иска да знае откъде се печели.  Whistling

# 639
Честито, Ивайло. Grinning

# 640
Neli M* пра́ти че се развали да го е*а.

# 641
Честито Ивайло много хубава награда  Grinning.Аз съм си поръчала телевизор от Нивея
и сервиз от Калиакра дано и те да се съобразят с желанията ми   Sunglasses

# 642
  • Сандански
Благодаря още веднъж на всички!  bouquet

# 643
  • Телиш/Плевен
Айде, нека на всички да ни носи късмет Ивайло. Да завалят награда след награда тук, чаши, кафемашини, миксери, кой каквото поръча.  Laughing
Да бъде! Praynig

Аз...няма да казвам какво си поръчвам (че ме гони суеверие понякога Embarassed), но ако го спечеля, ще разберете. Hug

# 644
  • София
Честито, Ивайло Simple Smile Страхотна награда Simple Smile

Мъжа ми е с торбичка от Lays  Hug

Общи условия

Активация на акаунт