"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 28

• 52 885
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
Възможно е, въпреки че е малко вероятно,  ако М не е била М, а някакво друго неменструално кървене, което е било прието за М. Не всяка кръв, която изтича от долу е менструална, и понякога може да се получи объркване.
Има вариант и за извънматочна бременност, при която е възможно да е налице и съвсем нормална М.
     Но това разбира се са редки изключения.

Все пак съветът ми към питащата е, ако закъснението стане 7дневно, да отиде на един преглед, за да се изключи наличието на някакъв друг здравословен проблем.  Peace

# 616
  • Варна
   Хората се мъчат да ви отрезвят, за да не ставате смешни. А вие пак подскачате - заяждане било! По-добре доза цинизъм от време на време, отколкото да се окуражават..не много умни неща.
  Значи, няма менструация - станало е. Има менструация - още повече може да е станало. Има симптоми - супер (и се правят тестове).  Няма симптоми - супер на квадрат (+ повече тестове).
Съответно: нямало е секс (пардон, Бебеправене) - необходимостта от поне 5 пикливи (+ 2 кръвни) теста е налице.
Съвсем се обърках, честно...
   Ама защо не се щадите малко, момичета? Имайте милост една към друга!
(И никой не се заяжда с вас. Всички, които звучим така, също сме "искали и чакали". А някои са и преживели много гадости покрай това.
Само че, трудното се оказва после - да го отгледаш и възпиташ това дете. А някои, честно казано, не знам как биха могли! Сега поне, само те се излагат с невежеството си, ама после ще излагат и евентуалните си деца. Та, мислете първо, мили дами! И четете повече. Книги, де...не само упътвания на тестове. Макар че, някои хора май и тях не четат; иначе поне 1/5 от тази тема нямаше да съществува.)
    И не става въпрос само за последния "казус". Той е капка в морето, както се казва.

Последна редакция: пн, 27 фев 2017, 13:31 от Trill

# 617
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
  Хората се мъчат да ви отрезвят, за да не ставате смешни. А вие пак подскачате - заяждане било! По-добре доза цинизъм от време на време, отколкото да се окуражават..не много умни неща.
  Значи, няма менструация - станало е. Има менструация - още повече може да е станало. Има симптоми - супер (и се правят тестове).  Няма симптоми - супер на квадрат (+ повече тестове).
Съответно: нямало е секс (пардон, Бебеправене) - необходимостта от поне 5 пикливи (+ 2 кръвни) теста е налице.
Съвсем се обърках, честно...
   Ама защо не се щадите малко, момичета? Имайте милост една към друга!
(И никой не се заяжда с вас. Всички, които звучим така, също сме "искали и чакали". А някои са и преживели много гадости покрай това.
Само че, трудното се оказва после - да го отгледаш и възпиташ това дете. А някои, честно казано, не знам как биха могли! Сега поне, само те се излагат с невежеството си, ама после ще излагат и евентуалните си деца. Та, мислете първо, мили дами! И четете повече. Книги, де...не само упътвания на тестове.)

smile3501 smile3501 smile3501 Дано тези думи бъдат разбрани.

# 618
Амин за поста на Trill...
Все пак никой не се е родил научен и с питане се стига до Рим, но можем и по някакъв по-мек начин да ги казваме нещата. Има хора с лабилна психика, които приемат всичко много навътре и следващият път от страх да попитат нещо, за да не бъдат нападнати, се оплескват стабилно.
Както и да е, ние вече правихме каквото правихме този месец, остават двете седмици чакане и обичане без цел, просто за удоволствие. Simple Smile
Успешна седмица на всички!

# 619
Здравейте момичета! Влизам да се похваля, че след 5 месеца имаме налична  EFP - на Шурчек, ясна колкото другата. Не мога да опиша радостта си!!! Heart Eyes
Имам следните въпроси към вас, ще съм благодарна за мнения. Дес когато си направих теста, се пбадих на генеколожката. Казах й, че имам леко зацапване в кафеникав цявт. Каза ми ако продължи да й се обадя, посъветва ме да не пич нищо на този етап. Какви са вашите опитности в тази облас?

# 620
Здравейте момичета! Влизам да се похваля, че след 5 месеца имаме налична  EFP - на Шурчек, ясна колкото другата. Не мога да опиша радостта си!!! Heart Eyes
Имам следните въпроси към вас, ще съм благодарна за мнения. Дес когато си направих теста, се пбадих на генеколожката. Казах й, че имам леко зацапване в кафеникав цявт. Каза ми ако продължи да й се обадя, посъветва ме да не пич нищо на този етап. Какви са вашите опитности в тази облас?
Честито!! Лека бременност ти пожелавам и успешен край! 😊
Колкото до зацапването, дай малко повече информация.Време за МЦ ли ти е в момента по принцип? Обилно ли е? От кога е? Каквото и да ти кажем най-добре да те види лекар, ако продължи, но бъди спокойна най-вече, щом си говорила и с гинеколожката просто се радвай на прекрасната новина!

# 621
  • Бургас

Аз бих отишла при друг лекар. Имах зацапване, изписаха ми лекарства и ми казаха да лежа.
Случва се, за съжаление, но често нещата се овладяват с почивка и лекарства. Не искам да те плаша, но поне си почивай повече.

# 622
Браво честито!

# 623
Благодаря Taya_79!!!
И аз имах с първата ми бременост такава опитност - бях под строг режим и на лекарства за задържане, та за това реших да събера и друга опитност.

# 624
  • Перник
Благодаря Taya_79!!!
И аз имах с първата ми бременост такава опитност - бях под строг режим и на лекарства за задържане, та за това реших да събера и друга опитност.
Аз също ти препоръчвам да отидеш на преглед. Моя приятелка имаше зацапване след 5-6- дневно закъснение и + тест, но за съжаление се оказа извънматочна бременност. Не искам да те плаша и не казвам, че и при теб е това, но си обърни внимание на време.

# 625
Честито НЕСТИНАРКАТА
Почивай и все пак, ако е обилно и продължително веднагически посети най- близкия доктор! Simple Smile Успех и леко бременеене! Simple Smile

# 626
ЧЕСТИТО!!! Много се радвам. Желая ти лека бременност и пухкав бебок Hug

# 627
Момичета бихте ли ми казали на какво може да се дължи боцкането в яйчника където е била овулацията правим опити от юни месец след кухо яйце Днес вече ми е 21 ден от цикъла ову някъде 13-15 ден.

# 628
Момичета бихте ли ми казали на какво може да се дължи боцкането в яйчника където е била овулацията правим опити от юни месец след кухо яйце Днес вече ми е 21 ден от цикъла ову някъде 13-15 ден.

На прекалено вглеждане в тялото и търсене на симптоми. Успех!

# 629
здравейте на 25.02  видях светло  розаво петно на другя   ден 26.02  беше обилно и  нормален като цвят ии вчера на 27.02 пак розавееше а днес вече няма нищо.аз където карах по цял ден  почни на нищо хапнато  от  две  три  седмици ме гони  ужасен глад.възможно ли е да съм бременна     newsm78 newsm78 newsm78  какво мислите ? тези дни  ще направя тест и ще пиша  Sad Sad Sad Sad Sad Sad

Общи условия

Активация на акаунт