Две сърца сега в едно туптят, през СЕПТЕМВРИ радост ще ни донесат! Тема 2

• 35 576
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
И аз едва ще дочакам 24, когато ми е следващия преглед. Имам някакви болки ниско долу и се чудя дали да звъння на док. Всеки ден ме наболява по малко. Нз да не е от внушение. Гледам да съм спокойна,ама ....
 Термин по календар 27.09. На 32г. Втора бременност.

# 316
  • София
MoonSun, чудесно си оползотворила времето си. Аз ходя на работа и няма мърдане, с първото ми дете работих до девети месец и сега се надявам да нямам проблеми и да си работя. И позицията ми е по-специфична и ще трябва да обуча човек, а още не съм казала на шефовете си, направо ме е страх, като си помисля как ще реагират. И със фитнес тренировките мисля да продължа, само че с по-леки упражнения, да не се застоявам. Добре дошли на новите мами  Hug

# 317
И аз едва ще дочакам 24, когато ми е следващия преглед. Имам някакви болки ниско долу и се чудя дали да звъння на док. Всеки ден ме наболява по малко. Нз да не е от внушение. Гледам да съм спокойна,ама ....
 Термин по календар 27.09. На 32г. Втора бременност.
Не тези болки са нормални, все пак ти се разширява матката Simple Smile Пий си но шпа и всичко ще е ок...а аз нямам никакви болки и никакви симптоми...   Shocked

# 318
Момичета да ви питам някой Мерил ли е БТ по време на бременност и намирал ли е разлика при БТ и ТТ сестрами като беше бременна каза че и двете и температури били едни и същи а така като гледам моята ТТ е по ниска данеби да има проблем с бебчо

# 319
Вилияна, БТ се измерва по друг начин и затова е малко по-висока от ТТ. Не са еднакви.
mam-Mim84, за болките може да се взема Но-шпа. Максималната доза е 6 таблетки на ден. Аз не бих била безразлична към болката, особено ако е силна.

# 320
БТ не се  мери по време на бременност  Whistling

# 321
Здравейте и от мен,

Надявам се всички скоро само с положителни постове да се включваме.

Втора бременност ми е и още от 6-та седмица някак си се разширих в ханша. Сега нося едни дънки дето ми бяха два номера по-големи, но днес тайничко си разкопчах копчето. И понеже тепърва доста от вас ще трябва да си купят дрехи за бременни ще ви споделя едно магазинче в София. Мен ми го бяха препоръчали и съм много доволна от него. Намира се на ул."Княз Борис I" №69 казва се мама мия.
През първата бременност първите стрии ми се появиха още в първия триместър когато отслабвах, и то бяха отстрани на "любовните дръжки". Така, че гърди и ханш мажете от сега. Аз лично тази бременност съм решила да се мажа с натурални масла от Карите, кокосово и какаово. Даже вече си забърках крем от тях и мога да кажа, че съм много доволна. Попиват много бързо и не оставят чувство, че си мазен.

Хубав ден на всички!

# 322
Аз много бременни дрехи не съм купувала, защото докато беше по-студено не бях толкова едра, после си взех един панталон за работа, имах и доста широки рокли, а като се запролети и дойде лятото - окончателно минах само на клинове, туники и широки рокли. А панталонът си го купих срам-не срам от Ремикс за някакви смешни пари, че като гледах цените на 'бременните' панталони по магазините - колкото 3 чифта дънки, дето ще ги нося 5 години...

# 323
При мен нещата започнаха да излизат от контрол. Наляла съм бутовете и ханша, две кила отгоре за 2 седмици, много грозно стои, а сама съм си виновна, защото напоследък попътувах и всеки път плюскам като за последно, все едно от утре до края на света ще прекарам в повръщане и каторга. А това повръщане не идва и не идва при мен. Друга зима не се спирам по пистите, тази от страх да не стане сакатлък, не съм стъпила и това ми влиея много. От вчера съм на ограничаващ режим с храната. chef

# 324
БТ не се  мери по време на бременност  Whistlingг
Защо БТ не се мери по време на бременност?

# 325
  И мен ме притискат дънките в корема. Преди това ми състояние беше в 4-и месец и горница. Срам ме е още да си вадя дрехите за бременни. Поне 12 с. да стане. Ама никой не пита-раста си. Да стане по-топло рокли ще обличам ,а и трябва да кажа чак след 12с. на директорката. Само да не се досети по-рано.Иначе само половин кило съм отгоре. Само тестени закуски ям,че в уч-ще нямаме стол. Трябва да си правя някакви салатки за работата,че не искам да качвам много.Пък каквото такова.Важното е да сме добре.

# 326
Някой незаписал се  Laughing

Ми май себе си не намирам. На 34 години,втора бременност,вероятен термин 29.09

# 327

Ми май себе си не намирам. На 34 години,втора бременност,вероятен термин 29.09
31години термин 22.09.17(на деня на нзависимоста,) Simple Smile

# 328
  • София
32 години, втора бременност, вероятен термин 26.09.2017г

# 329
И аз имам проблем с панталоните при всяко сядане откопчавам и при ставане закопчавам Simple Smile
Мисля другата седмица да кажа на шефа,че стана очевидно положението. На това бебе му се ядат само баници и макарони нищо друго Sad

Общи условия

Активация на акаунт