Две сърца сега в едно туптят, през СЕПТЕМВРИ радост ще ни донесат! Тема 2

• 35 603
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
Аз също умирам за баници и сърце не ми дава да се ограничавам Grinning дано балансирам нещата, че не ми се става слонче...реално на самото бебе в началото не му трябва повече от нормалния дневен прием на калории. Вече 2-3 триместър по 300 калории повече от стандандартните. За кремове и дрехи за бременни ми се струва много рано Whistling

# 331
Като ви слушам как се вайкате за килата направо ви завиждам.. Flutter е доброволно разбира се.. аз не ям по цял ден, гадене, повръщане и едно такова претенциозно към храните че се моля бързо да мине тоя период Cry искам да съм си както преди.

# 332
На 29. год, първа бременност, термин 04.09.2017г. И на мен все тестени неща ми се хапват. Имам гадене през целия ден и доста често киселини.

# 333
Аз умирам за домати със сирене.
Миризмата на месо ме подлудява до гадост. А преди много обичах.
Не налитам на тесто. Нямам особен апетит.
И на мен ми  е много претенциозно откъм храната.
Но се ограничавам и спазвам диета, за да не товаря черния дроб, че нещо съм го натоварила от лекарствата.

# 334
БТ по време на бременност не се измерва, защото тя си е една и съща и какъв е смисъла ако искаш да докажеш овулация или нещо друго добре но иначе няма смисъл. И не е показателна. Тоест нищо не показва.

# 335
дънки за бременни на добри цени и изключително удобни има в ЛС Уайкики. Миналия ден имаше някакъв модел за 16-17лв. Моя модел точно го нямаше, но очаквам да се появи, докато ми стане време за такива панталони. след предишната бременност пак си бях купила, защото ми бяха супер удобни.

# 336
Момичета, когато вече имаме кореми времето ще е хубаво и ще се размятаме по роклички. Не го мислете. Аз лично няма да си купя и една дреха за бременни. С втората бременност също не си купувах /родих октомври/, защото времето беше хубаво и летните роклички ми ставаха.

Засега не се мажа с нищо, защото ми се гади от миризмата на всякаква козметика. Едва удържам да не повърна докато се къпя, тъй като душ-гелът и сапунът ми миришат много силно. #Crazy

За запека, зълва ми ме посъветва да ям ленено семе. Пробвах тая вечер, да видим.
Корема ми е все така подут и ми е много зле.

# 337
Момичета успокойх сеее, всичко е наред и бебчето ми расте...не мога да си намеря място от щастие... Party Имам друг въпрос - има ли някоя от вас която още спи по корем и дали е проблем... Shocked

# 338
  • гр. Бургас
Аз май не съм се записала също - на 28г , втора бременност , термин 09.09.2016.

Вчера ходих да си взема всички резултати от първия триместър . Пратих ги на док по Вайбъри каза ,че са ок . Изписа ми единствено Лактажин глобули. Много съм доволна. Хемоглобина ми само стартира този път от 112 ... с първата Б поне започнах със 117.

aplesito , разбира се ,че всичко е наред . Няма за какво да се притесняваш. Липсата на симптоми може само да те радва , че ще си изкараш лека бременност. Аз имам прекрасно момченце от една такава лека бременност ... ако не беше големия ми корем , изобщо по нищо не си личеше ,че съм бременна . Контракция за първи път усетих като влязох да раждам и ми включиха система.
Най-хубавото е ,че тази бременност ми върви по абсолютно същия начин. Мама ми е казвала , че нейните две бременности са били така, а съм чувала ,че се предва по наследство  Laughing

# 339
Аз май не съм се записала също - на 28г , втора бременност , термин 09.09.2016.

Вчера ходих да си взема всички резултати от първия триместър . Пратих ги на док по Вайбъри каза ,че са ок . Изписа ми единствено Лактажин глобули. Много съм доволна. Хемоглобина ми само стартира този път от 112 ... с първата Б поне започнах със 117.

aplesito , разбира се ,че всичко е наред . Няма за какво да се притесняваш. Липсата на симптоми може само да те радва , че ще си изкараш лека бременност. Аз имам прекрасно момченце от една такава лека бременност ... ако не беше големия ми корем , изобщо по нищо не си личеше ,че съм бременна . Контракция за първи път усетих като влязох да раждам и ми включиха система.
Най-хубавото е ,че тази бременност ми върви по абсолютно същия начин. Мама ми е казвала , че нейните две бременности са били така, а съм чувала ,че се предва по наследство  Laughing
Dociii, някой си мечтаят за такава бременност, а аз пък все съм в паника, че нещо може да се случи, защото имам един аборт и сега съм яко психясана...Ама ето така се успокоявам след преглед...тооолкова е чудесно мъничето ми... Heart Eyes ❤❤❤

# 340
  • София
 HugЗдравейте момичета, нямам време да ви следя, гледам доста ате писали Wink И при мен се видя сърчице, а и болките доста намаляха, сега съм по-спокойна. Хубава вечер на всички;-)

# 341
  Първа бременност, Термин 19/09/2017

Много обичам всякакви теста. Преди седмица с голям ентусиазъм направих дърпана баница, но като се изпече ми се повдигаше от аромата. Дори и сега, като пиша си припомням аромата и ми се повдига.
 След няколко дни сме на едно събитие и съм обещала да замеся питка, но не съм сигурна как ще се чуствам.
 Аз също спя по корем, но това не е проблем.

# 342
Момичета успокойх сеее, всичко е наред и бебчето ми расте...не мога да си намеря място от щастие... Party Имам друг въпрос - има ли някоя от вас която още спи по корем и дали е проблем... Shocked
Не аз все още си спя по корем

# 343
Някой незаписал се  Laughing
термин - 26.09. - 35г. втора бременност

# 344
  • Пловдив
Някой незаписал се  Laughing
Здравейте и аз да се запиша! Simple Smile На 28 год., първа бременност, евентуален термин 19.09.2017г.
Лека бременност на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт