Две сърца сега в едно туптят, през СЕПТЕМВРИ радост ще ни донесат! Тема 2

• 35 485
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
Честито, Грозда.Много хубава новина ☺
Герда и аз обмислям да си взема биоойл ☺

Последна редакция: сб, 18 фев 2017, 12:42 от skailes

# 646
Поздравления, Грозда! Много вълнуваща новина. Има ли и друга мама с близначета в темата?

tonil_83,  и аз съм така. Много неприятно състояние. При мен и кръвното играе - ниско 100 на 60. Но не помага нито соления айран, нито компот, нито кафе. От всичко ми се повръща.

bebe87, ще се справите с лекаря. Има толкова жени с Хашимото, които си водят нормален живот, а нали казват, че бременността е нормално, а не болестно състояние?!

И аз мисля във вторник да отскоча за БХС в МД, но се чудех по кое време е най-удачно. Предполагам, че сутринта е натоварено с прием на болни, раждащи...май ще отида към 11-12 ч. А резултатите за колко време се получават и някой взел ли ги е на място? Интересува ме консултацията с генетика.

Все още с нищо не мажа. То като се замисля май само бюста е заплашен към този момент...То бива растеж, бива, но чак толкова...Искам да спре.

# 647
Гледам,че си мерите кръвното.
По кое време го правите?

# 648
Аз хич не съм редовна в меренето на кръвното, но като ме боли глава търся причината ...

Иначе не меря всеки ден, въпреки че може би трябва.

# 649
Аз го меря, когато ме заболи глава,  но досега е все нормално. Въпреки това след половин кафе, което започнах да си позволям тази седмица главата ми минава.
Хубав и слънчев уикенд на всички Simple Smile.

# 650
Абе момичета, понякога усещам корема си много подут и мноого твърд, като сега например изглеждам като в 6тия месец,направо имам чувството, че е сега ще се пръсне от всички страни, дали е нормално и при вас случва ли се?

# 651
  • София
Аплесито, и аз съм с постоянно подут корем, направо е видимо, чак се чудя какво да обличам...Аз и преди имах такъм проблем, ама сега мисля, че е от хормоните съвдем ще се пръсне и незнам и с какво мога да облекча. Преди пийвах зелен чай, но е забранен за бременни и сега си ходя нон стоп подута

# 652
Доматен сок помага срещу подуване.

# 653
Доматен сок помага срещу подуване.
Ще пробвам довечера в къщи имам... Peace Ужасно е направо, лошото е, че не е постоянно, а само на моменти...

# 654
  • София
И аз ще пробвам
Мерси, Герда
При мен направо е постоянно, а избягвам всичко, което знам че предизвиква това-газирано, бобови култури, зеле...

# 655
Ако приемате прогестеронови продукти, твърде възможно да е от него.

Ако имате запек вечер пийте по чаша топло мляко преди лягане.

# 656
Грозда,честито! На прегледа за установяване на Б. гинеколожката ме гледа за близнаци,защото имало много естествени близнаци.

# 657
  • София
 PeaceДа, мляко си пийвам вечер. Мисля, че ме отпуска и спя по-добре

# 658
благодаря момичета, новината е чудесна, но още е много рано да се каже каквото и да е. А и ние сме шокирани, но свикваме. Ще ви дам подробности след 2 седмици.

# 659
Абе момичета, понякога усещам корема си много подут и мноого твърд, като сега например изглеждам като в 6тия месец,направо имам чувството, че е сега ще се пръсне от всички страни, дали е нормално и при вас случва ли се?
И при мен се случва,по няколко пъти на ден

Общи условия

Активация на акаунт