Две сърца сега в едно туптят, през СЕПТЕМВРИ радост ще ни донесат! Тема 2

• 35 471
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
Аз нямам нищо определено което да ми се дояжда вс си ям😃

# 76
И аз, като цяло нямам много апетит. Днес съм - 1 кг . Преди малко бях на преглед, всичко е наред за една седмица сме се пораснали двойно, видях пак сърчицето, много е хубаво. Матката ми била обърната, което за първи път ми казват и трябва да продължавам да си пия но шпа. Сега трябва и нов лекар да си търся. Това е от мен за сега  bouquet

# 77
  • София
Добро утро момичета Simple Smile
Днес ми предстой да се запиша на ЖК, но имам един въпрос към вас. Днес ли ще ми пуснат първите изследвания, за да знам дали да хапна нещо, че се събудих зверски гладна, а прегледа ми е от 10:00ч.

# 78
Днес ми предстой да се запиша на ЖК, но имам един въпрос към вас. Днес ли ще ми пуснат първите изследвания, за да знам дали да хапна нещо, че се събудих зверски гладна, а прегледа ми е от 10:00ч.
Мисля, че в началото като ми пускаха първите изследвания нямаше значение дали съм яла или пила Wink

# 79
Ще ти дадат направление за изследванията. Не е задължително веднага да ти вземат материал. Когато искаш - тогава отиваш Simple Smile

За хапването - нищо определено не ми се дояжда, но по нощите ставам да ям - будя се от зверски глад и къркорене на стомаха  chef

# 80
Аз на 24 съм на изследвания тогава ще съм 12 г.с от 8:30 и каза че може нещо леко да закуся нямам търпение  да видя бебчо отново.тогава ще правя и бхс

# 81
Lilince 123, и моята матка е обърната.  Четох, че на това се дължат и по-силните болки, които имам. Дали  наистина е така не знам,  но и с първата ми бременност имах контракции през цялото време Sad.
За храненето - нямам никакъв апетит,  нищо не ми се дояжда,  но ям редовно по задължение.
Целодневно ми е лошо, дори през нощта.  Чакам 12та г.с. с надеждата нещата да се подобрят и да се чувствам по- нормално.

# 82
  • София
Здравейте момичета, и аз се записвам при Вас. Чета Ви от самото начало, но се бях панирала малко около моята бременност и не смеех да пиша. Притеснявах се, защото точно около периода на забременяването провеждах един курс на лечение  с глобули против гъбички, които получих в следствие на прием на антибиотици. Естествено по време на лечението се пазех, но явно бебето е станало малко преди това. Доста се бях притеснила, но сега след консултации с доктори съм се поуспокоила малко. Това ми е втора бременност, имам девойка на 10 години, а аз съм на 36г. В момента съм 6+3г.с, а термина ми по мои изчисления е на 29 септември. В събота бях на първоначален преглед , чух сърчице и много се развълнувах. Пожелавам на всички лека бременност и едни здрави и пухкави бебчета накрая. Герда стискам ти палци и искрено се надявам да останеш при нас и всичко при теб да е наред.

# 83
Здравейте и от мен в новата темичка, дано да е изпълнена само с усмивки и положителни емоции  Hug И аз имам час вече за БХС и ФМ на 06.03. - много ми е далече някак. Вие колко често ходите на преглед, аз не знам защо не мога да се успокоя и ако има начин всяка седмица ще ходя. Миналата седмица бяхме с ММ и чухме сърчице, бебче беше пораснало, всичко е наред според док.но аз все съм притеснена ...

# 84
 Dados, мерси много за първата страничка! Надявам се, че като ни поотминат вълненията и притесненията, ще я доукрасим и допълним.

bobobobi85, на мен също ми се гади по цял ден, но не повръщам. С първото ми дете бях като теб, повръщах много и накрая се наложи да вляза в болница, тъй като се обезводних. Ако видиш, че нещата отиват много на зле, не се колебай да се обадиш на доки.

mladamama, аз също съм с обърната матка, но това не ми пречи. Родих нормално две деца, това е въпрос на физиология. Няма разлика. Не знам дали има връзка, но аз имах страшно много подготвителни контракции още от рано и с двете ми предишни бременности.

# 85
Здравейте и от мен в новата темичка, дано да е изпълнена само с усмивки и положителни емоции  Hug И аз имам час вече за БХС и ФМ на 06.03. - много ми е далече някак. Вие колко често ходите на преглед, аз не знам защо не мога да се успокоя и ако има начин всяка седмица ще ходя. Миналата седмица бяхме с ММ и чухме сърчице, бебче беше пораснало, всичко е наред според док.но аз все съм притеснена ...
Аз ходя на преглед през две седмици, но да ти призная ако зависи от мен ще ходя всяка седмица за да съм спокойна  Simple Smile Аз имам час са БХС и ФМ за 21 февруари и нямам търпение...   Hug

# 86
Zlati_na и аз бая се шашкам, след прегледа съм ок и после пак, но се опитвам да мисля позитивно, аз и таткото сме родени през септември, така че се надяваме това да е нашият месец. Noel ти си минавала по този път и си по-спокойна. Обърнатата матка не ме притеснява, но явно причинява малко повече болки и контракции.  Скоро и аз трябва да се запиша за тези ФМ и БХС, днес мисля да гледам къде...Gerda беше препоръчала места, трябва да ги потърся Simple Smile

Последна редакция: пн, 06 фев 2017, 11:49 от Lilince123

# 87
Ноел, взех мерки. Записах си днес час при док. Да види дали всичко с бебо е наред. много се надявам да ми спре прогестарона защото имам съмнение, че допринася за прилошаванията. Трябва да се вземат мерки ,че взех да отславам и ме е страх ,че бебче гладува #Crazy
Иначе нищо не ме боли. И най после ще чуя сърчице надявам се  Praynig

# 88
  • София
Привет, дами!
И аз се присъединявам към вас с втора бременност в 6г.с.+6 дни! Каката след два месеца става на 6 години. В петък бях на преглед и чухме сърчице.
А и на мен ми казаха, че съм с обрърната матка.

# 89
Zlati_na и аз бая се шашкам, след прегледа съм ок и после пак, но се опитвам да мисля позитивно, аз и таткото сме родени през септември, така че се надяваме това да е нашия месец. Noel ти си минавала по този път и си по-спокойна. Обърнатата матка не ме притеснява, но явно причинява малко повече болки и контракции.  Скоро и аз трябва да се запиша за тези ФМ и БХС, днес мисля да гледам къде...Gerda беше препоръчала места, трябва да ги потърся Simple Smile
Аз се записах за ФМ при Др.Троянчев в Пловдив,после и той ще ме прати на БХС, чух много добри отзиви дано е така... Peace

Общи условия

Активация на акаунт