Две сърца сега в едно туптят, през СЕПТЕМВРИ радост ще ни донесат! Тема 2

• 35 624
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
Момичета каква фолиева киселина пиете?
Аз съм на Фолацид.Пиех по една таблетка, но доки ми ги увеличи на две.Предписа ми едни витамини Актив Мама на Допел Херц, които свършвам днес и трябва да направя почивка от месец и после пак да си ги започна.

# 256
Аз пия Неофолок Мета 2*1 т. и аз съм с дефицит малко.

aplesito метата се усвоява по-лесно ми каза док и за това съм на нея, ако искаш консултирай се с твоя дали не е по-подходяща.
Още едно момиче ве посъветва така, но не е ли късно вече аз съм в 11 седмеца влизам днес... Успокоявам се, че пия от август по 4т. дано се е натрупала в организма... Embarassed

# 257
Skailes прави ли допълнителни изследвания след мисед аборта...?

# 258
Аз пия Неофолок Мета 2*1 т. и аз съм с дефицит малко.

aplesito метата се усвоява по-лесно ми каза док и за това съм на нея, ако искаш консултирай се с твоя дали не е по-подходяща.
Още едно момиче ве посъветва така, но не е ли късно вече аз съм в 11 седмеца влизам днес... Успокоявам се, че пия от август по 4т. дано се е натрупала в организма... Embarassed

Според мен не е късно, тя не се ли пие през цялото време  newsm78 Не се притеснявай щом я пиеш отдавна. Аз година пиех обикновена и след тромбифилията започнах мета да пия.

# 259
Zlati_na утре смятам да отида до АГ да ми пусне изследвания за анти тела,че съм с рх- и ще я попитам специално за мета фолиевата... Simple Smile Благодаря все пак  Heart Eyes

# 260
Аз пък ще питам за тези антитела, защото никой нищо не ми е казвам, а аз съм с Rh-

# 261
Skailes прави ли допълнителни изследвания след мисед аборта...?
Да.Докторът, който ме изчисти ми каза да си направя следните изследвания вродена тромбофилия, NK клетки и антифосфолипиди.После ходих на контролен преглед и тогава ми прегледа резултатите и каза, че всичко е наред.

# 262
Аз пък ще питам за тези антитела, защото никой нищо не ми е казвам, а аз съм с Rh-
Да обаче на мен ми се води втора бременност след аборта и след него не ми е бита ваксина...ако ти е първа бременност няма проблем...

# 263
Aplesito и аз съм с един аборт и то Декември съвсем в началото бях 5 седмица. Не съм правила допълнителни изследвания и нямам търпение да ида вече при новата ми лекарка другата седмица и да направя всички изследвания, тогава ще съм в 8 сед да 3-4 дни. Забелязвам, че сме много момичетата на 28 години Stuck Out Tongue иначе и ние сме на пости, без интимности ама и ни е и страх, мм само внимава какво ям, пия, как ляга да не ме натисне нещо...горките и те много се притесняват.

# 264
Zlati_na утре смятам да отида до АГ да ми пусне изследвания за анти тела,че съм с рх- и ще я попитам специално за мета фолиевата... Simple Smile Благодаря все пак  Heart Eyes
и аз съм с rh-

# 265
Адрй и аз съм спечени.Пробвах какво ли не вода с мед, киви на гладно, сушени сливи, активия, фрешове от портокал резултат нула.
А тези неща за какво ги пиеш - какъв резултат се очаква?

Сега с ММ сме в пререкание  #2gunfire .Аз искам да направя ранната фетална морфология, той иска само биохимичния скрининг.Офф..
Той какво против ФМ има?  newsm78 Моят няма търпение да запиша час за ранна ФМ... Но и не ми е хрумвало да го питам - като той започне да носи и ражда дете - тогава да прави каквото си иска...

# 266
Ние с Мм си водим полов живот до момента нямамзабрана от аг то

# 267
и аз съм с rh-
Първа бременност ли е ...
И аз имам забрана за секс...мъжът ми е на ръба вече... Laughing

# 268
Адрй и аз съм спечени.Пробвах какво ли не вода с мед, киви на гладно, сушени сливи, активия, фрешове от портокал резултат нула.
А тези неща за какво ги пиеш - какъв резултат се очаква?

Сега с ММ сме в пререкание  #2gunfire .Аз искам да направя ранната фетална морфология, той иска само биохимичния скрининг.Офф..
Той какво против ФМ има?  newsm78 Моят няма търпение да запиша час за ранна ФМ... Но и не ми е хрумвало да го питам - като той започне да носи и ражда дете - тогава да прави каквото си иска...

По принцип са за по-лесно и редовно ходене до тоалетна.Аз ходя 1 до 2 пъти в седмицата.Така съм откакто се помня.Единствено ми действаше един пробиотик, който хомеопатката ми беше предписала, ама след като спра да го взимам след 10 дни всичко си е по старо му.
ММ иска само скрининга, понеже наблюдаващият ме лекар така каза.Той изобщо не ни каза за ранната ФМ, а само за тази в 19-23г.с.Аз като почнах да чета из форумите я фокусирах и много искам да я направя за мое спокойствие.

# 269
аз пия Огестан

Общи условия

Активация на акаунт