Две сърца сега в едно туптят, през СЕПТЕМВРИ радост ще ни донесат! Тема 2

• 35 615
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
30 г ; втора бременност,  термин 17.09.17г.

# 346
  • София
30 г ; втора бременност,  термин 17.09.17г.

Термин 29.09.2017г., първа бременност

# 347
Добро утро момичета. Аз вчера ходих да си пускам първите изследвания кръв и урина. Слава богу всичко е в нормата. Тъй като мъжа ми не си знаеше кръвната група и той си пусна. Но малко се объркахме. Аз съм А2 положителна а той А1 положителна. Някой знае ли каква е разликата? И дали ще има проблем за бебчо в случая?

# 348
Добро утро. Снощи излизахме. Хапнах 2 салати от маруля и така ми се наду стомаха. Нямаше как да го скрия. Надявам се да не са забелязали познатите. Още поне прегледа за сърчице да минем. Ако някой ме попита нз какво да кажа. „ Да бременна съм,ама още не се знае.” Вие как бихте реагирали?

# 349
Когато питат - Бременна ли си?  не било хубаво да се лъже.
Аз бих отговорила, че още е много рано да се казва.Когато му дойде времето ще кажа.
 За кръвната група А1,А2 положителни не се притеснявай.

Аз снощи бях с лека злъчна криза, да му се не види. Като ме отпусна съм заспала на високи възглавници без да се усетя и сега ми е схванат врата и плешката.Много неприятно и болезнено.

Правих мб и днес ще разбера резултатът.

# 350
 Хората с кръвна група А са два вида – едните имат 2 алела А, а другите – 1 алел А и 1 алел 0. Което не е прроблем за бременната.Значение има резус фактора, но това вече е обсъждано тук.

# 351
И аз днес да се оплача... Вчера ви споделих за настинката, при всяко кихане се чудя как да застана да не ме боли корема при самото кихане. През нощта станах да пишкам и май ми се стори , че на хартията имаше малко кафяво петънце. Реших, че съм съненена и не съм видяла добре. Уви със сутрешното пишкане пак имаше такова петънце. Не искам да чета в нета, да се стресирам излишно, но сега с мъжа ми отиваме в Надеждата на преглед. Някоя от вас да е имаЛ подобен проблем. Имам и придърпване при рязко ставане.

# 352
gerda1, съжалявам за схващането и жлъчната криза Sad. Дано не се повтаря. 
Лятото се бях схванала жестоко и два месеца се влачех с болки. Много е неприятно, съчувствам ти.
За казването предпочитам за сега да изчакам,  не защото съм суеверна, а защото имам един аборт и сега повече ме е страх, отколкото да се зарадвам още. Ако някой ме пита не бих излъгала, но и ще обясня както е казала и gerda1, че е още много рано и като стане време ще споделя.
Искам да ви питам вас момичета,  с термини в началото на септември,  усещате ли вече да отшумяват неприятните усещания(които ги имат)- гадене, отпадналост, лошо настроение, замаяност и т.н. Четох,  че края на 9г.с плацентата е вече изградена и тя поема така да се нарече "грижите" за бебето и хормоните вече щели да се нормализират. А дано!

# 353
И аз днес да се оплача... Вчера ви споделих за настинката, при всяко кихане се чудя как да застана да не ме боли корема при самото кихане. През нощта станах да пишкам и май ми се стори , че на хартията имаше малко кафяво петънце. Реших, че съм съненена и не съм видяла добре. Уви със сутрешното пишкане пак имаше такова петънце. Не искам да чета в нета, да се стресирам излишно, но сега с мъжа ми отиваме в Надеждата на преглед. Някоя от вас да е имаЛ подобен проблем. Имам и придърпване при рязко ставане.

Аз съм така от средата на 5г.с.Доки ми предписа дуфастон и трябва да го пия до второ нареждане.Това може да продължи до 13-14г.с.
Съветът ми е успокой се, отиди при лекар, за да те прегледа и недей да четеш какво пише по форумите(казвам го опит).Всичко ще бъде наред ☺

# 354
Добро утро  Hug!

Аз си сметнах термин 09.09...каката ми е Виктория. Сега да видим какво име ще измислим на второто човече.

Относно неприятните усещания, аз имам чувството, че при мен отшумяват. Спи ми се все по-рядко през деня. Гади ми се, но не колкото преди и не ме мързи толкова  Rolling Eyes.

NaTak, надявам се всичко да е наред.

# 355
Gerda съжалявам за кризата, дано отшумяват нещата бързо. Niktak аз имах такива зацапвания, бях писала по-назад, при мен се получава след баня, повече ходене, но поне не ме боли. Пази се повече, лежи и никакъв секс. Пиши как са нещата после. Ние днес се разходихме с колата в планината и беше супер, после също трябва да пътуваме 30-40 км и сега се притесних да не се раздрусам много от пътя Sad

Последна редакция: сб, 11 фев 2017, 13:14 от Lilince123

# 356
Мина прегледа, всичко е на ред! 🤗 Предписаха ми Утрогестан. Бебчето е супер, много порастнало, чухме сърчицето. Настинката + хормоните се оказаха кофти комбинация. Обичайно съм голямо перде и много мъжко момиче, но откакто съм бременна нещата са малко по- различни, да не споменавам честото циврене. Важното е, че всичко е Ок. Имаме си и нова снимка да бебчето.👶🏽

# 357
Здравейте и от мен. Отдавна Ви чета, но се вклучвам малко късно заради начални усложнения. Имам момче на 4, един ужасен аборт преди 2 години и сега трета бременност- започна с карвене, после инфекция на урината и два антибиотика. Постоянно повращане и отпадналост, вече 3-та седмица сам болнични. Вчера бях на скан- бебо е добре, термин 11/09/17. Да спомена че не сам в Бг. Успех на всички ни.

# 358
Лиленце не се притеснявай от пътуването. С предната бременност пътувах по 110-120км. по лекции и изпити и то с  обществен микробус. В седми-осми месец за последния изпит ММ ме закара и върна. То в цялата страна са се отворили едни кратери по улиците. В нашият град е ужасно. Лека вечер.                     

# 359
Тук също са зейнали едни дупки, снегът се стопи и след него останаха кратерите. В града има и павирани улици. Аз също винаги съм била мъжко момиче, а сега някакви ежедневни неща ме притесняват. Но не съм нервна, нито сприхава, а напротив  Hug

Общи условия

Активация на акаунт