Две сърца сега в едно туптят, през СЕПТЕМВРИ радост ще ни донесат! Тема 2

• 35 576
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
... започна с карвене, после инфекция на урината и два антибиотика. Постоянно повращане и отпадналост, вече 3-та седмица сам болнични.

Все едно слушам за първата ми бременност.

Аз вчера за първи път бях по-добре. Не ми се гадеше през деня, дори сутринта не повръщах. Толкова е хубаво да се чувстваш добре....
Мисля, че пиенето на тези хормони влошаваше при мен нещата с гаденето и повръщането.

# 361
*NOEL* аз не съм вярвала, че такава бременност може да има. Сега само се моля бебето да е добре и след 12-та седмица нещата да се успокоят. Че като чета сега, има случаи където повръщат до края. А първата ми бременност беше песен.

# 362
Здравейте, запис и от мен. Бременна в 12-та седмица утре съм на ФМ.
Някоя от вас има ли планове да си прави Пренатест? Ще взема окончателно решение утре след прегледа. Инетерсувам се и в чужбина дали има възможност. Моля, момичетата, които следят темата и живеят в чужбина да споделят информация.

# 363
Здравейте, запис и от мен. Бременна в 12-та седмица утре съм на ФМ.
Някоя от вас има ли планове да си прави Пренатест? Ще взема окончателно решение утре след прегледа. Инетерсувам се и в чужбина дали има възможност. Моля, момичетата, които следят темата и живеят в чужбина да споделят информация.
Blue_sea, термина не трябва ли да ти е август... Rolling Eyes

# 364
Не съм казала, че съм септ., но ако съм с термин август не може ли да задам въпрос тук?
Засега съм за 2.09.

# 365
Не има тема за август 2017  #Crazy
Изпратих я.

# 366
Не има тема за август 2017  #Crazy
Разбирам, че в момента всичко ви дразни, но за втори път ще напиша, че терминът ми е 2-ри септември 2017, ок?!

# 367
Ей сега ще сте на 1 страница, а това е за Вас bouquet

# 368
Не има тема за август 2017  #Crazy
Разбирам, че в момента всичко ви дразни, но за втори път ще напиша, че терминът ми е 2-ри септември 2017, ок?!
Няма никакъв проблем просто се учудих, че аз съм с термин 2 септември и още съм в 11 седмица, а ти казваш, че си в 12, стана ми интересно просто... Wink

# 369
Според календара ми днес съм вече 12.  Stop

# 370
Няма страшно, успех и късмет на всички!  Hug

# 371
Здравейте, включвам се и аз. В 11 гестационна сецмица съм. Втора бременност. За сега нямам оплаквания. Бях на преглед 2 пъти. Направих си всички кръвни изследвания. Към 24.02 ще правя ранен биохимичен скрининг. Термин 02.09.2017. Според ехографа върви седмица напред. От Пловдив съм. Следя се при др. Радински в Пълмед. Там ми беше и 1-то раждане. Случайно да има група във  Фейсбук? Леко бременеене на всички.

# 372
  • Варна
Здравейте, включвам се и аз. В 11 гестационна сецмица съм. Втора бременност. За сега нямам оплаквания. Бях на преглед 2 пъти. Направих си всички кръвни изследвания. Към 24.02 ще правя ранен биохимичен скрининг. Термин 02.09.2017. Според ехографа върви седмица напред. От Пловдив съм. Следя се при др. Радински в Пълмед. Там ми беше и 1-то раждане. Случайно да има група във  Фейсбук? Леко бременеене на всички.

Има група, да - пишете ми имейл, по който да ви пусна покана

# 373
Как сте момичета? Днес ми е много зле,цял ден лежа,гади ми се постоянно,същевременно с това съм и гладна. Сварих си картофки,с малко сиренце и това ще ям. Утре съм на преглед,да чуем сърчицето. Ще се отчета по някое време!

# 374
Добре сме  Wink днес сме доста мълчаливи в групата. и аз хапнах, варени картофки.  През деня на моменти ми беше много зле, виене на свят и повдигане, но аз не стигам до повръщане  Laughing навън се почувствах по-добре. Успех на прегледа утре и аз ще ходя, при новата ми лекарка, дано си растем и всичко да е наред  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт