Нашите кухни - 67

• 112 121
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
  • Russe, Ruse, Bulgaria
Здравейте, предстои ни обзавеждане на кухня, можете ли да ми препоръчате мебелна фирма в Русе Simple Smile

# 556
Madeleine, да, директно на пода, върху крачетата. Казаха, че би могло да се грундира само, че да не е така самл върху бетона. Ама не звучи ли чудесно така?  Flutter

# 557
Хмм... Thinking Има резон принципно, но да се надяваме никой да не се наводнява, че каквито и мерки да са взети, все си е драма. Simple Smile

Скрит текст:
Аз за тази цел (против наводнения и не само) си взех специални датчици, отчитащи инфо в реално време и управляеми през интернет. В момента ги тествам, адски са чувствителни, мисля освен в пералното, да сложа един и под мивката и миялната в кухнята, за да съм спокойна и когато не съм си вкъщи, нищо че сме с гранитогрес.

Да споделиш снимки, ако решиш така да си направиш настилката в кухнята, че ми стана интересно!  Peace

# 558
Хмм... Thinking Има резон принципно, но да се надяваме никой да не се наводнява, че каквито и мерки да са взети, все си е драма. Simple Smile

Скрит текст:
Аз за тази цел (против наводнения и не само) си взех специални датчици, отчитащи инфо в реално време и управляеми през интернет. В момента ги тествам, адски са чувствителни, мисля освен в пералното, да сложа един и под мивката и миялната в кухнята, за да съм спокойна и когато не съм си вкъщи, нищо че сме с гранитогрес.

Да споделиш снимки, ако решиш така да си направиш настилката в кухнята, че ми стана интересно!  Peace

Madeleine, може ли да споделиш малко инфо за тези датчици? Ако вършат работа, бих се замислила и аз за кухня, мокро и баня, че си е притеснение..

# 559
За избягване на притесненията ще имаме сифони в мокрото и кухнята.

# 560
Правих един апартамент, където монтираха нови врати на кухнята. Бял гланц на огледални вълнообразни, тънки линии. Много ми хареса, много. Въобще не личат пръсти.

# 561
  • Северозапада
Гранитогресът с дървесна шарка (ще се повторя за n-ти път сигурно Simple Smile), е много, ама много хубав и изключително подходящ за кухня/дневна/коридор. Важно е обаче да се подреди правилно за да има ефект на истинска дървесина, както и да е качествен - нашият дори на допир я наподобява.
Връщам те пак на гранитогреса. Можеш ли да кажеш дали пода се усеща студен при стъпване? Това беше една от причините в началото да предпочетем ламинат за пода в кухнята. В свекърва ми са плочки навсякъде, освен в спалнята, и освен че пода е студен, дават нящаква студенина и на цялото помещение. Но този гранитогрес ми харесва много, а и като материал ми се струва по-подходящ.

# 562
Гранитогресът с дървесна шарка (ще се повторя за n-ти път сигурно Simple Smile), е много, ама много хубав и изключително подходящ за кухня/дневна/коридор. Важно е обаче да се подреди правилно за да има ефект на истинска дървесина, както и да е качествен - нашият дори на допир я наподобява.
Връщам те пак на гранитогреса. Можеш ли да кажеш дали пода се усеща студен при стъпване? Това беше една от причините в началото да предпочетем ламинат за пода в кухнята. В свекърва ми са плочки навсякъде, освен в спалнята, и освен че пода е студен, дават нящаква студенина и на цялото помещение. Но този гранитогрес ми харесва много, а и като материал ми се струва по-подходящ.

И мен много ме вълнува този въпрос, тъй като в момента избираме подова настилка за кухня с дневна.
Също така имате ли представа дали гранитогреса държи по - студено от теракота? Всички консултанати в магазините ни казват, че почти няма разлика  Thinking

# 563
Здравейте, някой има ли поставка за кухненско фолио и хартия с резач и доволни ли сте? Може ли и да покажете модел, от който сте доволни евентуално Simple Smile благодаря!

# 564
Здравейте, някой има ли поставка за кухненска хартия  и фолио с резач и доволни ли сте? Може ли и да покажете модел, от който сте доволни, евентуално Simple Smile благодаря!

# 565
Аз имам този. Има специфика при рязането как да поставиш ножчето и да го дръпнеш, но като му свикнеш няма проблем, гостите обаче често го надърпват
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51CTTruGw4L._SX355_.jpg

# 566
Аз имам този. Има специфика при рязането как да поставиш ножчето и да го дръпнеш, но като му свикнеш няма проблем, гостите обаче често го надърпват
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51CTTruGw4L._SX355_.jpg

Благодаря drago, може ли да те помоля за линка към Амазон, защото не виждам марката.

# 567
Leifheit е марката. Иноксовият е по-скъп от бял или черен пластмасов. Аз го купувах от БГ, но не помня за 65 или за 85 лв https://www.amazon.co.uk/Leifheit-Wall-Mounted-Kitchen-Holder-Di … ser/dp/B000B8KYO8 

# 568
  • sofia
За избягване на притесненията ще имаме сифони в мокрото и кухнята.
И ние имахме сифон в старата кухня. Когато не се ползва, изсъхва. Не знам по какъв начин се беше получило нещо като "въздушна възглавница" и сифонът не беше поел никаква вода и си се наводнихме съвсем прилично (на тъпата пералня тъкмо и беше минала гаранцията). Поне не изгребвахме водата, а сифонът я пое след намесата на мъжа ми  Laughing

Вкъщи сме с гранитогрес, но с подово отопление. За лятото студенината идва перфектно.

# 569
Leifheit е марката. Иноксовият е по-скъп от бял или черен пластмасов. Аз го купувах от БГ, но не помня за 65 или за 85 лв https://www.amazon.co.uk/Leifheit-Wall-Mounted-Kitchen-Holder-Di … ser/dp/B000B8KYO8 

Благодаря  bouquet а помниш ли от къде от България случайно? Аз сега ще разгледам къде се предлагат де Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт