Как да реагирам?

• 17 421
  • 156
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Авторке, че вие сте още в началото на една потенциална връзка. Само оня горе може да каже дали ще имате такава и накъде ще се развие тя. А ти разсъждаваш сякаш вече виждаш халка, деца и съвместен живот. Има време, дай му шанс на момчето, ти си предпазлива сега, откъде си сигурна, че и той не е такъв по някакви си негови причини и затова да се сдържа с такива жестове? Може и той да иска да види що за човек си, накъде ще отидат нещата и чак тогава да се отпусне с жестове към теб, след като прецени, че си заслужаваш.

Иначе ми харесва, че си имаш едно наум и преценяваш качествата на човека до теб. Много хора не се сещат да го правят отначало и после гледаме разни теми в СО, че тя мислела едно, пък то се получило друго и що не можели да се напаснат един с друг. Имам приятелка, омъжена за стиснат човек, абе кво да кажа, трагедия.

# 16
Много си комерсиална. Олицетворяваш мъжеството и джентълменсвото само през портфейла и дали е широко отворен за теб. Не знам в кой век живеете, но в този сега, е съвсем нормално сметките да се делят още повече  при млади хора, които нямаме още милиони и пачки.
Наистина ли си мислиш, че момчето трябва да ти поема разноските на всяка една среща? И откъде-накъде?

# 17
Моите разбирания също са такива, че мъжът плаща на първите срещи.

Обаче не забравяй, че днес живеем в много по-свободно време, включително освободено от предразсъдъци и традиции. Този човек също колкото теб се шашка какво да каже, как ще бъде изтълкувано, дали няма да те засегне, да не се държи сякаш те притежава и ти нарежда и т.н.
Кой знае на какви отракани каки е попадал и както е изпатил.

Затова не бих си правила изводи толкова рано. Просто се наслаждавай на връзката ви, пък дали ще се получи само времето ще покаже.

# 18
Моите разбирания също са такива, че мъжът плаща на първите срещи.
Плаща 1 кафе, 1 сладолед, или 1 Кока-Кола или Лимонадка, но не обяд, кино и т.н.  На мен в началото на връзката ми беше любимото да седнем с мъжът ми на някоя пейка с по едно кафе и да си приказваме, или със сладолед в някой парк, или край езеро с измити и нарязани плодове, приготвени от него или от мен. Не трябва да се обръща внимание на тези комерсиални неща, а да се наслаждавате на минутите един с друг. Особено щом има голямо привличане между младежите, както авторката сподели. И двамата сме имали възможност за много по-големи неща. Не понасям мъжете, които се раздават на всяка жена. А и съпругът ми започна да се раздава за мен, след като се оженихме.

# 19
...но не обяд, кино и т.н....
Платил е киното Simple Smile
...Бяхме на касата и купувахме билети. Естествено,че предложих да платя,но той отказа...

# 20
  • София
Опитвам се да си представя, как докато се чувстваш силно привлечен към някого и го целуваш с вдъхновение, отмяташ- това плати, онова си поделихме, ама дали пък не е стиснат? newsm78

# 21
Отпусни се и се наслаждавай на връзката си. Бъдещето ще покаже що за човек е той. Винаги можеш да го зарежеш, нали? Не си толкова престаряла, та да се плашиш да не изпуснеш последния влак.  Simple Smile

Нищо лошо няма в намалението за студенти ... При все, че на повечето места то е по 50% и ако не е добре финансово е повече от ясно, че ще опита да се възползва.

Няма лошо, стига да се ползва от студенти. А той не бил такъв, доколкото разбрах. Ех, жалко, че още дълго време няма да може да се възползва от намаленията за пенсионери!  Laughing
Аз на нейно място, освен дали не е скръндза, щях да се замисля дали пък не съм попаднала на някой селски тарикат. Че и те не са цвете за мирисане...
Но пък, от друга страна, ако за нея е напълно нормално човек да муфти и да се възползва от всяка привилегия, дори когато не му се полага, значи това не е никакъв проблем.
Имах такава позната – никога не е била студентка, но имаше фалшива студентска книжка и ползваше всякакви намаления там, където минаваше номерът. Много щяха да си допаднат с въпросния младеж.  Laughing

# 22
  • София
Добре, де, тя нали е студентка?
Какво по- нормално от това- да ползва намалението този, на когото се полага, без значение кой ще извади парите? newsm78

# 23
Отпусни се и се наслаждавай на връзката си. Бъдещето ще покаже що за човек е той. Винаги можеш да го зарежеш, нали? Не си толкова престаряла, та да се плашиш да не изпуснеш последния влак.  Simple Smile

Нищо лошо няма в намалението за студенти ... При все, че на повечето места то е по 50% и ако не е добре финансово е повече от ясно, че ще опита да се възползва.

Няма лошо, стига да се ползва от студенти. А той не бил такъв, доколкото разбрах. Ех, жалко, че още дълго време няма да може да се възползва от намаленията за пенсионери!  Laughing
Аз на нейно място, освен дали не е скръндза, щях да се замисля дали пък не съм попаднала на някой селски тарикат. Че и те не са цвете за мирисане...
Но пък, от друга страна, ако за нея е напълно нормално човек да муфти и да се възползва от всяка привилегия, дори когато не му се полага, значи това не е никакъв проблем.
Имах такава позната – никога не е била студентка, но имаше фалшива студентска книжка и ползваше всякакви намаления там, където минаваше номерът. Много щяха да си допаднат с въпросния младеж.  Laughing
Именно.. точно това е и моето мнение. Не ми  е за 2та лева отстъпка,просто няма класа в такъв тип поведение. и за мен това е тънка сметка..
А друг е въпросът,че се чувствам адски привлечена от него и ако правим секс не знам дали ще е добра постъпка за в бъдеще

# 24
Добре, де, тя нали е студентка?
Какво по- нормално от това- да ползва намалението този, на когото се полага, без значение кой ще извади парите? newsm78
Но той и за себе си го използва,нищо че не е студент.. смешно е

# 25
Но той и за себе си го използва,нищо че не е студент.. смешно е
Не стана много ясно.

Но пък по мое време беше много разпространено, даже се смяташе за гордост, да минаваш за студент още 1-2 г. след като си завършил, може пък да се е опитвал да я впечатли  hahaha

# 26
Ако е бил студент доскоро, е едно. Но ако никога не е бил, е друго.

Не разбрах какво общо има сексът с цялата работа? Освен ако не си девствена, разбира се, и не се пазиш за Истинския и какво още беше там...

# 27
Ако е бил студент доскоро, е едно. Но ако никога не е бил, е друго.
Пише - "вече не е", значи е бил доскоро предвид възрастта Simple Smile

Не разбрах какво общо има сексът с цялата работа? Освен ако не си девствена, разбира се, и не се пазиш за Истинския и какво още беше там...
Peace

# 28
Въпрос на търсене и предлагане. За двата пола.
Животът става все по-материален и труден за обикновените хора, за жалост. Особено тук в Бг.
Младежът може да е много добър, но наистина да няма материалната възможност да плаща всичко, но е важен жеста - макар и за нещо минимално. Да не говорим, че липсата на мат. възможност за обикновените мъже, ги удря по самочувствието, и са разкъсани, колкото и да искат да са кавалери, но то се усеща разликата  м:у желание за жест и липса на реална възможност. Има такива с възможност, но се скръндзят, както и такива с мн. възможности със знаен/или незнаен/ произход, които пък си `предлагат` тия си "възможности" на мнооого жени едновременно.
Така, че зависи какво иска и търси една жена, в частност авторката.

# 29
Пише - "вече не е", значи е бил доскоро предвид възрастта Simple Smile

Ясно, благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт