Как да реагирам?

• 17 207
  • 156
  •   1
Отговори
# 150
Аз съм взимала ниско дозирани хапчета подходящи за кърмачки 10 месеца. Имах странични ефекти, които не мислех, че са от тях. Около две години след това реших отново да ги пробвам. Пак се появиха странични ефекти. Та по-малко или повече вредни - зависи от организма на този, който ги приема.
Все си мисля, че точно в медицинските списания няма да кажат колко са вредни хормоналните хапчета.

# 151
  • София
Не само там, докторите също не казват- дори и когато предписват хормонозаместваща терапия при менопауза.
При мен противозачатъчните даваха също странични ефекти, а от спиралата кървях и имах контракции.

# 152
Докато пиех хапчета (Пила съм Жанин и Ясмин - уж едни от най-най-леките) се скъсвах да плача за глупости и настроенията ми бяха ужасно променливи. Първо не ми хрумна, че е от хапчетата. Спрях да ги пия след като цикъла не ми дойде 6 месеца, отидох на лекар, видя ме на ехограф и каза, че всичко е наред, но трябва да прекъсна поне за няколко месеца да ги пия. Оправиха ми се проблемите с нервността и сълзите, дойде ми още следващия месец. По-късно опитах с друга марка (Ясмин) и получих същите симптоми. И пак ми спря цикъла след известно време.

# 153
На мен ми казаха да се радвам  Thinking, не пречело, а ми спестявало неудобство. Много жени били търсели точно този ефект. Няма как да съм ок. с нещо, което не намирам за нормално. А и на доста стресиращи статии съм попадала описващи връзката между рака и противозачатъчните хапчета.

# 154
Понеже тук в Германия много девойки почват с хапчетата още от първия цикъл кажи-речи, реших от любопитство да прочета мнения на такива, които след години са ги спрели. Почти всички казваха, че след прекъсването най-сетне са започнали да усещат наистина тялото си, да бъдат себе си - това са момичета, които от ранна зрялост свикват със симптомите и предполагам си мислят, че са нещо нормално. Общо взето почти всички мнения споделяха положителен опит от спирането им. Аз лично не съм вземала никога и се надявам да не ми се налага.

# 155
Аз съм пила Линдинет 20 и също бях в баси депресията докато ги пиех, либидото ми беше спаднало много и имах постоянно подути гърди, както и странно течение... и спрях след 6тия месец, повече няма да ги пия тия хормонални боклуци.  Close

# 156

Но той и за себе си го използва,нищо че не е студент.. смешно е

Аз пък моят само го подбутвам да се възползва от студентски намаления, че още изглежда младолик  Embarassed Laughing
(ама ми отказва все..)

Докато бях още мома  имах правило. Излизах на среща и я повтарях  само ако той плати сметката. За тази цел гледах да е нещо от рода само на по кафе ,за да знам,че не би го затруднило.

Това е окей.
Да го караш да те води на вечеря и кино, макар да си изяла една шопска и да сте гледали най-евтиния филм е меркантилно като за втора среща Wink
И да гледаш такива неща е дребнаво като цяло.
В началото на срещите ни с моя мъж, винаги предлагах да делим сметката, той не искаше. Просто си е такъв (установих го в последствие), но никога не съм злоупотребявала, а той просто е имал възможност към онова време да плаща.
Представи си ,че може да е бил скоро на екскурзия, да е пред заплата, да си е купил нещо по-скъпо наскоро. На втората среща надали знаеш всички подробности за него или пък защо в момента е без пари (или пък защо е искал отстъпка, аз не го намирам за смешно, странно или каквото и да е, все пак тарикатлъка си е българска черта и си важи в пълна сила поговорката ,че не е луд този ,който яде баницата, а този, който му я дава)

А щом си търсиш заместител на предния богаташ, зарежи го тоя и продължавай напред. Надали момчето отговаря на "стандарта"

Общи условия

Активация на акаунт