Как да реагирам?

• 17 242
  • 156
  •   1
Отговори
# 105
Нещо за ползите от аналния секс няма ли?! Joy

Има.  Mr. Green Абсолютно безплатен, достъпен и 100% гарантиран контрацептив.

# 106
Съвременните хапчета и тези които са изписвани в България преди 20 години са "небе и земя".  И да, оралните контрацептиви са полезни и дават гаранция.
Не е вярно и изследванията го доказват. Ти се трови щом искаш. Но храни малко почети до какво водят.
Тези, които пих са от съвременните, и сега си ги препоръчват като много добри Stop

# 107

Нещо за ползите от аналния секс няма ли?! Joy

Спокойно. И дотам ще стигнем.  Laughing

Аз казах ли ти?  Joy

# 108
Когато се стигне до аналния секс, обикновено има нужда и от модератор. За сега само дрънкам с ключовете, но по-късно пак ще намина.

# 109
  • Бургас

А с ХИВ и сифилис можеш да се заразиш и от орален секс. Или и него правиш с презерватив?

Е, то и бактериите са навсякъде около нас. Дай да не си мием ръцете след като ползваме тоалетната тогава  Mr. Green

# 110
Няма презерватив=няма секс. Секс без презерватив само след кръвни проби и в сериозна връзка. Няма и да го целувам по устата даже, ако го познавам бегло, камо ли до орален секс да стигаме.

# 111
Olivee, той е платил киното. На второто излизане я е оставил да плати своята част, след като тя два пъти (от два) е пожелала да си плати сама Peace

Как` Сийка, не мога да си го представя, защото секс на първи срещи не правя. До сега секс съм правила след като връзките ми вече са започнали и е минал поне месец (да не кажа и повечко) за да съм сигурна в човека до себе си.
Имала съм една връзка в стил "приятели с привилегии" и там също нещата започнаха след като достатъчно добре познавах момчето, знаех с какви жени е бил преди мен (все пак се познавахме достатъчно добре от преди това) и не е имало повод за притеснение.
Съжалявам, не мога да си представям неща, граничещи с фантастика за мен и разбиранията ми Peace Та на този въпрос нека ти отговори някой, който има опит с подобни креватни игри.

# 112
Оралните контрацептиви доказано в съвременната медицина увеличават риска от дълбока венозна тромбоза и смъртоносен белодробен тромбоемболизъм. Като медицинско лице съм виждала десетки такива случаи в практиката си, включително при момиченца на 12-15 год., взимащи контрацептиви заради поликистозни яйчници!! А в комбинация с тютюнопушене рискът се покачва десеторно! Познати лекари са ми казвали, че никога не биха позволили на жените си да взимат такива медикаменти - хормонални бомби! Чувствам го като професионален дълг да разбия малко заблудите ви, пък който иска да вярва и както иска да живее!  Peace

# 113

Да бе, глупости. Липсата на презервативи може да е от желание за качествен секс, а не от скъперничество.

Що, страх те, че докато сложите презерватива, ще ти падне ли? Егати качеството, нямам думи. Да не говорим, че за жената наличието на презерватив не разваля ни най-малко преживяването.
Колкото до доверието, нужно е много повече от няколко срещи, за да възникне такова между партньорите, отделно - някои си влачат симптоми с месеци и дори не усещат, че нещо не им е наред, защото са невежи.

# 114
Да не говорим, че за жената наличието на презерватив не разваля ни най-малко преживяването.
Нито за жената, нито за мъжът презервативът разваля качеството. Има толкова тънички, че не се усещат.
Аз съм омъжена , но и ние правим само с презерватив с цел предпазване от бременност. Имаме две деца и нямаме физическа сила да отгледаме и трето, не сме първа младост.
Хапчета не пия заради здравословни проблеми, хормонална спирала не мога да сложа. Другата механичната и от нея ме е страх. Така, че не ни остават много методи за предпазване.

# 115
Да не говорим, че за жената наличието на презерватив не разваля ни най-малко преживяването.
Има жени, които получават раздразнение от лубрикантите по тях или от латекса. За щастие вторият проблем е решен с безлатексови, но все още поне аз не съм чувалс за сухи презервативи Whistling
Аз, например, получавам парене от лубрикантите. Пробвала съм с няколко марки и винаги е така. Когато съм првила секс с гума - също, но с разликата, че заради по-малкото количество паренето се появява да речем след 10-15мин. или след края на акта, докато в другият случай за 2-3мин. се появяват симптомите.

# 116
АМи не чета, видях ,че за секс се разправяте и пропуснах няколко страници Grinning
Е щом е платило момчето , какво като иска намаление? Даже бих се посмяла заедно с него и бих му казала ,че е супер идея. На втората среща да беше платила направо вместо да го пита. То е ясно ,че той ще откаже .
А секса не е ли много рано? Още говорим за първи срещи. После ще се чудят дали не са лепнали от някой нещо.
Нещо странно има с авторката. Имала богато гадже , сега я страх този да не е скръндзав.
АКо си изкарва парите сама никой няма да й брои хапките и какво си купува. Такава тема ме навежда на мисълта ,че няма доход и по-добре да се замисли за намирането на такъв , отколкото дали ще я черпят.
Всяка сериозна връзка ще изиска от нея да инвестира в бъдеще и не винаги мъжът ще е този с повече финанси.

# 117
Нито за жената, нито за мъжът презервативът разваля качеството. Има толкова тънички, че не се усещат.
Аз съм омъжена , но и ние правим само с презерватив с цел предпазване от бременност. Имаме две деца и нямаме физическа сила да отгледаме и трето, не сме първа младост.
Хапчета не пия заради здравословни проблеми, хормонална спирала не мога да сложа. Другата механичната и от нея ме е страх. Така, че не ни остават много методи за предпазване.

То е като секс с играчка вместо пенис. Нито кожен контакт, нито контакт на течности. Жал ми е за вас ако смятате че това е пълноценен секс. Със същия успех може да замените мъжкия инструмент с вибратор. Даже може да се окаже и по-добре.

# 118
Със сигурност по-добре с вибратор, отколкото с егоистично прасе в леглото.

Интересно ми е, ако си в ситуация, в която жената до теб не може да използва друг метод за контрацепция – по медицински или лични причини, освен презерватив, какво ще правиш? Ще я изнудиш да кара на метода "пай се" и аборти или ще се съобразиш с нея и ще си прежалиш кефа? Или ще я зарежеш?
Моля те, бъди искрен.

# 119
На мен ми е по интересно какво прави със случайните контакти или в началото, когато все още не познава добре жената с която си ляга. Иска удостоверение, че няма нищо, иска декларация че няма да му лепне нищо или му е все тая - има доктори.

Общи условия

Активация на акаунт