Как да реагирам?

• 17 206
  • 156
  •   1
Отговори
# 90
Току-що даде идеален пример за мъжки егоизъм, благодаря ти.

Егоизъм и скъперничество не са синоними. Всеки нормален човек е егоист.
Аз лично никакви гуми не признавам. Ако нямаш доверие на някого, не си лягаш с него.
То може да му се има доверие, но ако преди теб си е легнал с друга и самият той не знае, че има заболяване и ти го предаде?

По същата логика и мъжът ти може да си легне с друга и да ти предаде нещо.
Чудо голямо! Няма да те срещне нищо, което не ти е писано.  Ако ти е писано да умреш от огън, няма да умреш от вода.

# 91
Ти сериозно ли? Как може да сравняваш мъжът си с кандидат гадже? Вероятностите единият да ти лепне нещо нямат нищо общо с вероятностите другият да го направи. Останала съм с впечатлението, че си жена на възраст и с опит, ама явно съм грешала.

# 92
Ти сериозно ли? Как може да сравняваш мъжът си с кандидат гадже? Вероятностите единият да ти лепне нещо нямат нищо общо с вероятностите другият да го направи. Останала съм с впечатлението, че си жена на възраст и с опит, ама явно съм грешала.
Аз точно за гаджето имах предвид. Безразборен и необезопасен секс с гаджетата може да доведе най-малкото до безплодие.
А сексът със съпругът предполага, че минимум преди бракът са направени медицинските и са излязли ок, те нали още са задължителни?
Не е само до съдба, а и как си го направиш сам.

# 93

Ако си говорим за теория на вероятностите, то къде по-вероятно е да умреш от катастрофа с колата, ама това явно не те спира да се качваш в нея.

Да правиш секс с презерватив е като да ближеш сладолед през стъкло.  Ми като те е страх, въобще не прави.

Като те е страх от вълци не ходи в гората!

# 94
Испанците имат много хубава поговорка - По добре да се застраховаш/предвидиш отколкото да лекуваш.

Мен лично не ме е страх. От много години съм омъжена и не търсим секс извън брака. Но на млади години да, лишавала съм се от секс с различни партньори, защото държа на здравето си.
А такива дето се доверяват на абсурдни вероятности, смятат че света е за безстрашните или, че точно на тях няма да им се случи сеят гадости наред.

# 95
Не мога да си представя с каква стока мъже трябва да е била една жена, за да й промият главата до степен, че да има такива разсъжденията като Pollux...
Дано поне няма деца, на които да предаде тази "добра" сексуална култура.

# 96
  • Тра-ла-ла
Може такива неща да ми правят впечатление,но никога не съм била нахална. Всъщност съм доста скромна.
Излизах и с мъж,който определено имаше възможност. С него сме ходили по скъпи ресторанти и винаги съм го оставяла той да поръча това,което прецени. Като се има предвид,че той знаеше моя вкус.
И той дори ми правеше забележки,че няма от какво  да се да се притеснявам и не трябва да се пести, да не се съобразявам,но просто такова ми е възпитанието.

С това момче бяхме в заведение,което е не е от най-скъпите и човек със сигурност може да си позволи вечеря там. Оставих той да избере това,което ще поръчаме,като не съм се налагала.
Ти ги оставяй да ти избират яденето, пък после не само залците и стотинките ще ти броят. Това някаква криворазбрана женственост ли е да оставиш мъжа да ти избира храната или излишна скромност и липса на самочувствие?!

# 97
Работи във фирмата баща си и ми каза,че получава заплата. Не живее с техните,а скоро ще се премести в друг квартал.
Ето ти добра причина. Едно местене (особено, ако купува) е съпроводено с адски много разходи и финансите ти се разклащат за поне 2 месеца. Може да си го хванала в особено неудобен момент.

ПП. На мен ми е грозно това следене под лупа кой кога какво плаща. Особено в началото. Станете ли двойка, нещата излизат наяве такива, каквито са.

За да не съм голословна, в началото на връзката ни моя приятел ми заяви, че е скръндза и са му се сърдели за това. И аз малко се шашнах от такова директно признание.  Mr. Green Заедно сме от 3 години и честно казано изобщо не разбрах за какво говори. По-щедър човек не съм виждала и срещала евър. Когато исках да идем някъде, отивахме. Когато поисках да се изнесем под наем, изнесохме се на хубаво място въпреки високия наем. Когато поисках да уча спокойно магистратура, ме издържаше изцяло без да следи какво харча и защо.

Скръндза бил, защото спестява вместо да е марков във всичко, защото не иска да купува коли и защото при възможност, търси какви отстъпки съществуват. Аз не мога да разбера жените, които се отвращават от хора, които не харчат като не видели без да гледат сметката. То не се става богаташ като се чудиш къде да си изсипеш парите без капка умисъл. Става се като знаеш кое си струва и умееш да пестиш. Абе... всеки си знае какво търси. Личното ми мнение е, че е глупаво да издирваш богаташ с широки пръсти. Парите имат свойството да не седят при хора, които не умеят да ги управляват. А в конкретния пример не виждам никакъв начин да се извади какъв да е извод от 2 срещи. Както жените не обичат стиснати мъже, така мъжете никак не си падат по златотърсачки. Нищо чудно и той да те преценява как реагираш в тези ситуации.

# 98
  • Бургас
Все ми е на акъла, че всяка една от вас, която твърди, че секс без презерватив не трябва да се прави, си е правила (и тя, и партньорът й) изследвания преди да се "отдадете един на друг без гума" Whistling

Не, разбира се. Но това не значи, че не сме си патили от това и не искаме да предпазим другите от нашите грешки.

Използването на презерватив, особено с нов партньор е препоръчително, както за контрацепция, така и от гледна точка на предпазване от полово предавани болести. Всеки има глава на раменете си и трябва да прецени дали ще се застрахова или не. Но да твърдиш, че това е излишно, граничи с пълна безотговорност както към собственото ти, така и към чуждото здраве.

Не знам защо пак се тръгна към залитане в крайности, в които презервативът е противопоказен или си опознал партньора си до степен, в която смяташ, че няма нужда от използването му.

# 99
Презервативът не е гаранция от забременяване. Познавам жени с аборт след секс с презерватив. Това е минал век в контрацепцията.
А оралните контрацептиви се приемат масово в света от началото на полов живот и не е никакво съсипване на здраве. Точно обратното. Те способстват за регулиране на хормоналния баланс при младите момичета и ги избавя от много досадни проблеми характерни за възрастта, като лоша кожа и акне.  Едно 95% от жените в западните страни са на орални контрацептиви.
Напротив, правилно използваният е гаранция. При гаф се пие хапче за след това. Инцидентно.
Оралните контрацептиви също не дават 100% гаранция.
Заради изброените от теб "ползи" така си "регулирах" хормоните, че вече 20 г. не мога да се оправя, така че не ми обяснявай колко са добри. Да не говорим за доказаните последни изследвания за връзка с рак на гърдата  Stop

Отговорният мъж и изследване ще си направи, щом жената го поиска, и няма да кръшка, както правят много юнаци, надянали презервативи.
Аз не мога да разбера, защо трябва да приемеш презерватива като единствения начин да имаш безопасен секс, независимо че не само не те кефи, ами определено ти е противопоказен?
И те отвращава?
Защо се приема за нормално жена да прави секс на първа среща, щом е с презерватив, а за ненормално- секс на по- късен етап, след опознаване и проверка, която го елиминира? newsm78...
Въобще не разбирам за какво говориш. Но постът ми беше за първи срещи.

Относно изследванията - не съм опирала до тях, но знам, че за ХИВ се чака 6 месеца след евентуалното заразяване, така че преди това може да развява чисти изследвания без проблем, но реално да има проблем.

# 100
Докато бях още мома 😊 имах правило. Излизах на среща и я повтарях  само ако той плати сметката. За тази цел гледах да е нещо от рода само на по кафе ,за да знам,че не би го затруднило. Ако човекът ме почерпи на втората среща винаги плащах  аз. За мен е въпрос на кавалерско отношение първата среща , не на материализъм.
В твоя случай,ако той е предложил кино, а не е платил- грубичко,ами ако ти нямаше 2 лева?
Ако ти си  предложила кино -все още не е ясно,дай шанс и другият път избери нещо по-евтино:)

# 101
Цитат
Напротив, правилно използваният е гаранция. При гаф се пие хапче за след това. Инцидентно.
Оралните контрацептиви също не дават 100% гаранция.
Заради изброените от теб "ползи" така си "регулирах" хормоните, че вече 20 г. не мога да се оправя, така че не ми обяснявай колко са добри. Да не говорим за доказаните последни изследвания за връзка с рак на гърдата  Stop

Съвременните хапчета и тези които са изписвани в България преди 20 години са "небе и земя".  И да, оралните контрацептиви са полезни и дават гаранция.

А гафът с през. може да е абсолютно незабележим.  

А с ХИВ и сифилис можеш да се заразиш и от орален секс. Или и него правиш с презерватив?

# 102
  • Тра-ла-ла
Нещо за ползите от аналния секс няма ли?! Joy

# 103
Аз за всичките си години сексуален живот съм правила секс с гума 4-5 пъти максимум (дори не съм сигурна, че има толкова) и до момента нито противозачатъчни съм пила, нито "Ескапел", никога не съм правила тест за бременност, никога не съм имала дори някакво леко раздразване "долу" и никога не съм си задавала въпроса "Дали може да съм бременна?" Whistling
Да чукна на дърво съм напълно здрава и без да съм карала партньорите ми да ми показват черно на бяло, че са чисти, но и не съм имала връзка с мъже, с които би ми минало подобно нещо през ума. Отделно и не си лягам с "всеки, който иска да прави секс с мен", нито пък си "отварям краката" в самото начало на една връзка.
Четейки някои от коментарите се чудя аз ли съм "повредена" или други са прекалено несигурни в избора си на партньори Thinking

Прекрасно. Хайде сега коментирай казуса, ако държеше на презерватива поне при първи срещи, а отсрещната страна откаже или не откаже, но ако ти го купиш, ще ли ти светне червена лампичка под косата, или не?

Нещо за ползите от аналния секс няма ли?! Joy

Спокойно. И дотам ще стигнем.  Laughing

# 104
  • София
Ох, не четеш!
Тя е предложила да си плати билета за кино, а той е отказал.
Ама, на нея не това ѝ е направило впечатление, а че той бил попитал дали има намаление за студенти, пък вече не бил студент.
И драмата е, да прави ли секс с него, щото я привлича, или да не прави, щото ако се окажел скръндза, язък за " дарения" му секс. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт