Как да реагирам?

• 17 211
  • 156
  •   1
Отговори
# 75
По много начини. Например – никога няма презервативи, защото струват пари, и разчита на партньорката си да ги осигури. Вкарай малко въображение и ще се сетиш за още куп други индикации.

# 76
*Забравил* е да включи бойлера или държи партньорката да осигури терена за да не пуска климатика и да не купува виното, ...  Joy
Сега сериозно - стиснат мъж е кофти, но и такъв дето не си прави сметката не е добър вариант. С вторият тип живях 10 год. та го знам от опит. Смятам, че в периода на опознаване нещата трябва да са равнопоставени.

# 77
По много начини. Например – никога няма презервативи, защото струват пари, и разчита на партньорката си да ги осигури. Вкарай малко въображение и ще се сетиш за още куп други индикации.

Да бе, глупости. Липсата на презервативи може да е от желание за качествен секс, а не от скъперничество.

# 78
Ако някой ми поиска такъв *качествен* секс първият път изобщо няма да стигнем до него. За такова качество може да се говори след не по-малко от няколко месеца. Вярно е, че кефа цена няма, ама и спина на повтаря.

# 79
Току-що даде идеален пример за мъжки егоизъм, благодаря ти.

# 80

Егоизъм и скъперничество не са синоними. Всеки нормален човек е егоист.
Аз лично никакви гуми не признавам. Ако нямаш доверие на някого, не си лягаш с него.

# 81
Стана ми много любопитно...как се познава скръндзата в леглото.  Laughing
Гледа само собствения си кеф.
Но нямах предвид да познае, че е скръндза, а просто че ако не става, всичките й размисли какъв е и що е, са без значение. Може да е супер добричък и да дава всичко за нея, пак няма да изкара дълго с него.

# 82
Сподели още нещо, моля те. Да четат момичетата и да си водят бележки от какви типове да се пазят.  Hug

# 83
По скоро безотговорност.

# 84
А Полукс що се е маскирал като жена?  newsm78

# 85
Стана ми много любопитно...как се познава скръндзата в леглото.  Laughing
Гледа само собствения си кеф.
Но нямах предвид да познае, че е скръндза, а просто че ако не става, всичките й размисли какъв е и що е, са без значение. Може да е супер добричък и да дава всичко за нея, пак няма да изкара дълго с него.

Аз твоята теза напълно я подкрепям, но да се правят изводи че бил скръндза по секс е абсурдно.
Има хора с различен сексуален темперамент и опит. Не винаги този който държи на удоволствието на жената в леглото е щедър и в живота. И обратното.

# 86
Еййй, каквато и тема да се започне , все до леглото стигате Laughing
А всичко започна съвсем безобидно- кой да плаща сметките на първи срещи.  hahaha

# 87
Четейки темата имам чувството, че с авторката излизаме с един и същи мъж за когото също бях пуснала подобна тема. Mr. Green
Може би смята, че ти самата би се чувствала по-добре ако си независима и си делите сметката.

# 88
  • Бургас

Аз лично никакви гуми не признавам. Ако нямаш доверие на някого, не си лягаш с него.

Много умно. Тоест всеки, който иска да си ляга с теб, носи медицинско?

# 89

То може да му се има доверие, но ако преди теб си е легнал с друга и самият той не знае, че има заболяване и ти го предаде?

Общи условия

Активация на акаунт