Как да реагирам?

• 17 226
  • 156
  •   1
Отговори
# 60
Eдно е да те покани мъж, който вече е самостоятелен и си е взел хляба в ръцете, друго - колега от университета, който дори не е започнал да се изкачва по професионалната стълбица и няма кой знае колко пари. Никога не бих излязла с мъж на моята възраст, който не иска да ми плати киното, вечерята и таксито, защото над 35 вече може да си позволи да бъде кавалер. Дори приятел да ми е, с когото няма да ставаме гаджета, пак бих му доставила удоволствието да ме почерпи.
Не знам този 25-годишен как е с парите. Може тъкмо да е завършил и започнал работа, да плаща наем, сметки и да е почти без пари в края на месеца, а може да поработва, но да живее с мама и тате, да няма грижа за наем, сметки и прехрана и цялата му заплата да е за джобни. Е с такова леке не искам да излизам, дори да демонстрира, че може да ме черпи с кино и кафета всеки път.
Какво сега, ако момче харесва момиче, но няма пари всеки път да му плаща киното и кафето, да си трае и да не кани на срещи, докато не спечели пари? Все пак има достатъчно момичета, които не биха счели подобно отношение за обидно, защото се досещат, че тези пари някой трябва да ги спечели, особено пък ако самото момиче има опит с печеленето на пари и знае как се изкарват. Ако е някоя таткова принцеса, свикнала да ѝ се угажда, много ясно че ще очаква и от гаджето да я отглежда.

# 61
Тая работа с деленето на сметки ми е като изляза с приятелки  Simple Smile

Ми към момента и тяхното е такова, излизане по приятелски.

ама приятелчата за секс, нали  Stop
има един-два нюанса разлика  Mr. Green

Секса е най-вече в главата на девойката.  Mr. Green

# 62
Не само аз съм му навита Grinning Взаимно е. Просто нещата между нас се случиха адски ненадейно.. и затова не ми се иска всичко да се проваля само заради това,че е възможно да е скръндза.
Добре де, това момче какво работи, как живее,... би трябвало да имаш някакво инфо за него. Едно е да има възможност да плаща и да не го прави друго е финансите му да са ограничени. Мисля, че ти се разясни разликата между двете.

# 63
Здравейте! Искам да споделя нещо с вас,за да мога да получа мнение и съвет,защото наистина съм объркана.
Скрит текст:
На 22 години съм. Срещнах много готино момче,намерихме прекалено много общи теми на разговор,имам еднакви интереси,възгледи за живота и така нататък.
Първият път когато излязохме,отидохме на кино. Не знам това как ще прозвучи,но за мен има значение. Не съм момиче,което се интересува само от парите,но мразя хора,които са скръндзи,защото аз самата не съм такава и не си падам по тънките сметки. Бяхме на касата и купувахме билети. Естествено,че предложих да платя,но той отказа.
Това,което ми направи впечатление,беше- попита дали има намаление за студенти,като той самият вече не е. На 25 е. Но си казах,че не е толкова зле.
Вторият път когато излязохме,отидохме да хапнем и аз отново предложих да платя и тогава си разделихме сметката. ТОва беше нещото,което вече ме накара да се замисля. Не казвам,че той е длъжен да ми плаща,но знам,че когато се излиза с момиче,се постъпва по друг начин.
Как мислите вие? Трябва ли това да ме притеснява или той просто е предпазлив в началото.. Струва ли си да продължа да излизам с него,за да видя как ще се развият нещата,защото той наистина ми харесва, най-вече като човек,а това за мен е много важно.
Но не искам човекът до мен да е скръндза,защото аз също съм готова да давам,като става въпрос за общи планове и така нататък. Но това мъжът да плати една вечеря например за мен означава един вид грижа,защото после аз бих вирнала жеста по някакъв друг начин.
Объркана съм и не ми се иска да прекъсна всичко само заради това.. но не знам дали ще е само в началото..
Моля за съвет!
За това гадже-освен да му дадеш време, друго не знам....

Ако го зарежеш, за следващото да си знаеш:никога не предлагаш да плащаш.Никога.Ако остане с теб, значи става.Ако те зареже, значи е скръндза и не си струва.
Елементарен тест.     Laughing

# 64
Работи във фирмата баща си и ми каза,че получава заплата. Не живее с техните,а скоро ще се премести в друг квартал.

# 65
А на мен ми стана любопитно имаше ли секс с мъжа с възможности, който те е водил по скъпи ресторанти? Не си длъжна да отговаряш, разбира се, ама ми се прииска да попитам.

# 66
А на мен ми стана любопитно имаше ли секс с мъжа с възможности, който те е водил по скъпи ресторанти? Не си длъжна да отговаряш, разбира се, ама ми се прииска да попитам.
Срещахме се един месец преди да правим секс.. а след като го направихме нещата станаха още по-силни,живеехме заедно дори.
Той беше прекалено различен от всички други.. показа ми качества,които търся у всеки един сега и не успявам да открия.

# 67
Ясно.
Ами, продължавай да търсиш и се оглеждай за мъже с възможности тогава. Този явно не е такъв.

# 68
Срещахме се един месец преди да правим секс.. а след като го направихме нещата станаха още по-силни,живеехме заедно дори.
Той беше прекалено различен от всички други.. показа ми качества,които търся у всеки един сега и не успявам да открия.
Ясно ... И сега търсиш неговият заместител? Човек с пари, който да ти прави скъпи подаръци и да те води по скъпи места, да е самостоятелен и да те приеме в дома си ама този новичкия хич не се доближава до другият след тези две срещи.
Защо въобще губиш и своето, и неговото време, след като ти държиш на един точно определен модел и не си съгласна да има някакви разминавания Thinking

А с този предишния, колко време бяхте заедно и защо се разделихте щом ви е било толкова добре? Ти или той приключи връзката ви?
Ако не искаш не ни отговаряй, но се замисли над въпросите.

# 69
Отдавна съм се замислила над тези въпроси и много добре знам отговора им.
Не съм казала,че търся точно този модел. и защо си помислихте за точно тези качества,акто аз не съм визирала.
Аз съм готова да градя нещо с някого,който няма толкова голяма възможност. Но не искам един ден той да ми брои хапките или нещата,които искам да си купя. Това ми беше идеята.
Мисля,че стана ясно,че не съм някоя разглезена таткова лигла,търсеща само парите. Но не искам и човек,който да отброява всяка стотинка.
Сама се убедих,че понякога многото пари не са пълно щастие Simple Smile

# 70
Имах предвид,че като не харесвам тази негова черта,но пък ме привлича сексуално и спя с него,а след това не се получи връзката ни,какво се случва?
Ами като гледам и с оня с възможностите не ви се е получила връзката. Какво се случва? Laughing

# 71
Ако вярваше в написаното от последния ти коментар нямаше да пуснеш тази тема, нито да обясняваш как заради едното намаление и това, че два пъти си искала да си платиш твоята част от сметката, а той се е съгласил, смяташ да прекратиш излизанията си с него. Нямаше и да мислиш, как след време някой може да ти брои хапките или нещата, при все че с този някой сте просто приятели, които изпитват някакво привличане.

# 72
Разбирам да си е "забравял" портфейла на двете срещи, но той реално не е повдигал въпроса да плащаш. Всичко сама си си го направила. Явно се е уплашил човекът, че си някоя феминистка и ще го зарежеш.
Абсурдно е на база написаното да си правиш изводи, че ще ти брои хапките.
Пък и тази връзка я потръгне, я не. Какво я мислиш от първа среща?
И го пробвай в секса, може да е пълно дърво, тогава всичките ти размисли ще са напразно  Mr. Green

# 73
Абе, какво градене, какво броене на хапки от първа-втора среща? То още не е ясно ще имате ли връзка, няма ли, ще си допаднете ли, няма ли, ще ходите ли, няма ли, ти си седнала вече за брак да мислиш.
Отпусни се и се наслаждавай на момента, походи малко с човека, поопознай го, пък тогава се хвърляй в размисли дали става за семейство, или не.
А, да, и такова решение се взима след като сте правили секс, не преди това. В леглото най-добре си проличава кой е скръндза и егоист, кой е простак, кой държи на теб и кой просто те използва...

# 74
Стана ми много любопитно...как се познава скръндзата в леглото.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт