Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 15

• 77 689
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
  • Разпиляна във въображението
Защо да отива на кино? Баш на място ще си е и много по-реалистично.

Така де реалистично е, но за какво ще се тегли кредита ?

Защото ако беше изтеглила кредита и тя ще се хили с ръка на устата. Нищо не се губи.

# 226
Можеше двете да ѝ разказват какво е пропуснала, а не те си се смеят на една маса, а тя с майка ѝ - на друга. И гледа като теле, докато онези се кискат. Имаш кредит - имаш приятели, нямаш кредит - нямаш приятели. Тъпо, тъпо, та чак вдлъбнато.

# 227
  • София
Това рекламата на "Иван е близо до вас " ли е? Всеки път като чуя "Иван е близо до вас" и поглеждам, то било някаква Сибанк. Joy

# 228
  • София
Попаднах на една на стрепсилс - охо, първи признаци на зачервено гърло! И с таково задоволство в тона на "хапчето", все едно казва "падна ли ми, дай 7 лева за блистера!".

# 229
Попадна ми по някаква телевизия реклама на енергийна напитка-TIGER.Отвратителна реклама, няма такава гадост-шумна, натрапчива с някакво подлудяващо блъскане през цялото време. #2gunfire

# 230
  • тук, на мястото си
Преди малко реших да не щтракам постоянно копчетата на дистанционното и като даваха рекламата на Куинс с детето, така ми се зави свят, имах чувсвото че съм на въртележка! Ужас!

# 231
  • Пловдив
Днес откривам, че рекламата на Куинс не само мен подлудява. То цялата идея е пълна тъпотия, но момченцето допълнително я съсипва, защото няма грам актьорски талант. Аз друга реклама толкова дразнеща ме, досега не съм виждала.
А сока верно изглежда разтворено степче Simple Smile Не само не бих дала пари за него, ами трябва да ми платят за да го пия.

# 232
  • София
Това не е ли същото дете, което в една друга реклама крещеше: "И к'во прайм ся?"

# 233
  • София
Това не е ли същото дете, което в една друга реклама крещеше: "И к'во прайм ся?"
Същото е ooooh!

# 234
И мен ме подлудява рекламата за сока с детето, даже не запомних името на сока, не че ми трябва, де.

Защо в много реклами напоследък мъжете са с бради? Това някаква мода ли е?  newsm78 На мен са ми много неприятни.  Crossing Arms

# 235
Засякох нова реклама на сапуни Тео - "татко сутрин закъснява, защото не може да устои на мама" или нещо такова и през това време дават мама по хавлия, тати и се натиска с костюм, а момиченцето ги наблюдава. Нещо не ми се връзва семейната идилия със сексуален елемент. newsm78

# 236
  • София
Засякох нова реклама на сапуни Тео - "татко сутрин закъснява, защото не може да устои на мама" или нещо такова и през това време дават мама по хавлия, тати и се натиска с костюм, а момиченцето ги наблюдава. Нещо не ми се връзва семейната идилия със сексуален елемент. newsm78
И аз като я гледах си мислех,че това не ми се връзва. Mr. Green

# 237
Рекламата на "Бони" -прасето от кренвирши... #Crazyнаправо издивявам #2gunfireпълна простотия

# 238
  • Разпиляна във въображението
Забавляваме мацето, което е на сеанс за пристрастени и поръчва храна за всички.

# 239
Рекламата на "Бони" -прасето от кренвирши... #Crazyнаправо издивявам #2gunfireпълна простотия
Мен ме кефи как си се кисне в тенджерата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт