Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 15

• 77 597
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
Ами, наистина не е хубаво близките на някого да го подтикват да вземе кредит, но ипотеката е най-разпространеният начин за закупуване на жилище. Повечето хора, които познавам, към един или друг момент от живота си са изплащали ипотека - не е нещо страшно. Освен ако някой не се надцени и не вземе прекалено голям заем (но това вече е глупост, а и повечето банки ще съобразят и няма да дадат парите).

# 451
  • София
Рекламата с писмото ми хареса.
Какво, цял живот при мама и тате ли да седят? А на мама и тате дали им е приятно младото семейство с бебе да седи при тях?

А това видяхте ли го:  Mr. Green
https://youtu.be/e9RTMUj3OB4

# 452
Забелязали ли сте на рекламите на спорт тото когато говорят жени за печалбите си как като държат фишовете си на ръцете нямат лак, а следващия кадър като дават как отбелязват номерата във фиша и на ръката вече има лак. Забелязах го с една баба със син пуловер и сега има една нова "печеливша", която е с един шлифер.

# 453
  • София
ще загледам следващия път, когато ми попадне. Аз заелязвам, че на рекламите на тотото спечелилите са снимани насред ужасно осветление, една жена е гримирана като клоун, а една баба е снимана сякаш нарочно толкова отблизо, че да се види зъбната протеза и асиметрията при усмивката. Тоо и рекламите на лотарията ме дразнят, но поне там са си направили труда спечелилите да са снимани в по-щадяяща обстановка идостатъчно отдалеч, също ги и гримират добре. А тотото е ужас, как очакват да ми продадат идеята?

# 454
Всеки път като ги гледам тия с протезите или без зъбите си мисля как сега, като имат пари ще си оправят този проблем.

# 455
Рекламата с писмото ми хареса.
Какво, цял живот при мама и тате ли да седят? А на мама и тате дали им е приятно младото семейство с бебе да седи при тях?

А това видяхте ли го:  Mr. Green
https://youtu.be/e9RTMUj3OB4
LaughingLaughing

Рекламите с печелившите не са снимани наведнъж - вероятно са сглобявани от различни кадри, затова и хората изглеждат различно. Аз не одобрявам много това, че е задължително да снимат хората - имам чувството, че такива неща ми блокират късмета. Искам да спечеля, но не искам да ме снимат. И ако спечеля, не бих отишла на фризьор, маникюрист и гримьор заради това, че ще ме дават по телевизията, нито пък ще си обличам специален тоалет - все пак не е някакъв празник, а аз нямам намерение да ставам тв звезда.

# 456
  • София
Аз съм се чудела, ако някой не иска да го снимат няма да му дадат печалбата ли?

# 457
Няма - пише го в условията - печалбите над 5000 лева се обявяват. За по-малките е по желание (също и за милионите на Тото-то, но НЛ обявява и големите печеливши).

# 458
  • София
А ясно, значи няма не искам.

# 459
  • Разпиляна във въображението
Преди доста години спечелих кола  Laughing  Изобщо не ме предупредиха къде точно ще ми връчат ключовете. Мислих си, че отивам в офис, подписвам, взимам си колата и изчезвам. И така - отиваме ние и ми казват, че хем ще ме снимат в предаването, хем трябваше да изляза на сцената на Зала1 на НДК  Joy

# 460
  • София
Честито! И какво стана с колата, още ли я караш?

# 461
  • Разпиляна във въображението
Да, почти 12 години. Използваме я основно в града.

# 462
Супер! Много готино!

# 463
  • Велико Търново
Добре,бива ли тази реклама на Джъмбо с Йети. И някой е взел пари за тази пародия.

# 464
  • София
Добре,бива ли тази реклама на Джъмбо с Йети. И някой е взел пари за тази пародия.

Удариха дъното.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт