Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 15

• 77 234
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
  • София
уДас! Трябва да ги съберат в една глава на учебника "как не се правят рекламни слогани".

Най-после на глупавата фанта да ми допадне нещо от серията за нов слоган всеки ден. Поне не ми звучи съвсем идиотско.

# 661
Ходя относително често до Метро и е факт, че има магазини, които се зареждат от там - била съм свидетел много пъти, как на едната каса се подреждат 5-6 препълнени колички, които принадлежат на един човек - явно собственик на магазин. На паркинга съм виждала хора с бусове да товарят догоре със стоки, сред които голямо количество стекове с бира. А освен това, собственичката на магазина в селото на баба ми (в Северозападна България) веднъж сподели,че по-голямата част от стоката им е от Метро Плевен.

И досега има хора, които си мислят, че в Метро може да се пазарува само на едро и има някакъв минимум, който трябва да се похарчи - нещо, което беше отменено преди години.

# 662
# 663
  • София

#Crazy

Дразни ме и реклама на някакъв крем, който помагал срещу "тЯжест" и тн.

# 664
  • София
Интересно, че зареждат от Метро. Каква отстъпка по-голяма може да предлага в сравнение с другите доставчици?

# 665
Някои стоки са по-евтини в Метро. Други са на същата цена като в останалите големи вериги - например колата в бутилка от 2 литра, може да се купи само в стек от 6 бутилки, като цената на един брой излиза 2 и 19 - толкова е редовната цена в Била. Затова пък в много по-малки магазини съм я виждала по 2 и 45.
Понякога, когато има промоции, цените са доста изгодни, но разликата не е фрапираща, освен ако не се купи голямо количество.

# 666
Търговците не купуваха ли стоката на цената без ДДС? Тя затова в брошурите е посочена с две цени - с и без ДДС.

# 667
Не знам, честно казано мислех, че това с двете цени е някаква прищявка. От толкова дълго пазарувам там, че съм свикнала да игнорирам горната сума и гледам само тази с ДДС-то.

# 668
  • софия
Дразни ме рекламата на бирата, с виещия в края вълк.
Катерицата с рефрен бира, бира, бира е любима на 3 годишните

# 669
  • Разпиляна във въображението
Дразни ме рекламата на бирата, с виещия в края вълк.
Катерицата с рефрен бира, бира, бира е любима на 3 годишните

Малкият се кефи на мечката накрая

# 670
А на морето видях две малки момиченца, които се надпяваха пискливо "Майстор Бииирааа" - всяко от тях го повтаряше по десетина пъти....И се сетих какво написахте тук по този повод...

# 671
  • София
Много ме дразнят рекламите за фанта, за верото и децата, тези, които звънят на доктора по телефона и веднага им се поставя диагноза, за туикса също не ми харесва.

В момента най- ми допада тази за Леки.

# 672
  • зад кестените
Понеже темата е най-просташката реклама-за мен най-просташките реклами са на Айко. Особено тази със свекървата, водеща любовника си да ползва спалнята на сина си. Отврат!

Това все едно аз съм го написала! Няма такава простотия!Нелепа ми е и рекламата в която една възрасна дама си прирява   ,,Бестифлекс,бестифлекс ,бестифлекс" като пияна и се хили кято луда.Ами обидно звучи!

# 673
Гласът на България и трите варианта са "страхотни".

# 674
  • тук, на мястото си
Най - много ме дразнят рекламите на хранителни добавки и лекарства. Всички са открити,  явни лъжи.  Angry

Общи условия

Активация на акаунт