Звездни компромати - 313 част

• 111 432
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
Никол Станкулова bombs

Енчев няма деца от първия си брак.
Според Никол няма слагани импланти, този модел рокля седи така и затова е подходящ за по- плоски дами.

# 181
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Lady Gaga Just Pulled Off the Most Unbelievable Halftime Performance in Super Bowl History
Скрит текст:

# 182
Никол Станкулова bombs

Според Никол няма слагани импланти, този модел рокля седи така и затова е подходящ за по- плоски дами.
И според мен е сутиен

# 183
  • Gotham City
Никол Станкулова bombs

Според нея и устните и не са пипани

# 184
Никол Станкулова bombs

Според нея и устните и не са пипани
За устните й много й личи, когато я дават в профил. Вчера я загледах.

# 185
  • Вестерос
И за мен Никол е с повдигаш сутиен.

# 186
Юлиан Вергов още ли е разделен с майката на дъщеря си?

# 187
  • Оптимист по принуда
Lady Gaga Just Pulled Off the Most Unbelievable Halftime Performance in Super Bowl History
Скрит текст:

Страхотна е!

# 188
  • bad@ss
Много е готина ГаГа!  Heart Eyes

# 189
Любовна балада за Гришо и Никол от Калин Терзийски hahaha hahaha hahaha ooooh! ooooh!
Пак не си е пил хапчетата или си ги е пил с водка Crazy

Малко се връщам назад, но няма начин да не споделя компромат относно тази тема- моя приятелка се е "осмелила" да коментира "гениалното" му творчество на стената му във фейсбук и ето какво е получила като отговор на лично съобщение:
Скрит текст:
Разбира се, приятелката ми не е нито тъпа, нито дебела и гнусна, а това поведение за мен е красноречиво що за човек е този. Проблеми имаме всички, но това вече удря дъното.

По повод скандала с Бекъм - на Виктория може да и се наложи да роди още 1 дете Grinning

# 190
Този е отвратителен Sick

# 191
  Аааа, може този път и развод да има, за В.Б и Дейвид, тя децата ги раждаше навремето, когато беше само някаква бивша спайска, сега, световно призната дизайнерка, за какво и е тоя бивш футболист, настоящ фустогонец. Би могла да ъпгрейдне с някой по-млад красавец. Ама знае ли човек.

Това писателите са чувствителни души, не се учудвам на реакцията му вобще. По мои наблюдения, по принцип, колкото по-бездарен, толкова по-самоуверен, но явно има и изключения от това правило, като Терзийски.  Grinning

# 192
# 193
Виктория Бекъм ми е толкова изсъхнала скумрия  ooooh!
Предполагам, че няма да намери сили и живец в себе си и да се разведе, камо ли пък да прикотка някой млад красавец.

# 194
И двете изглеждат добре на тези снимки

Общи условия

Активация на акаунт