ако не да си цокне, а какво те притеснява, че е била по корем, ние от първи месец спим по корем, а сега като може да се върти и докато заспи се врътка и аз пък обратното - ходя да го въртя по корем, че иначе не заспива 
Едва ли ще се оправим и вчера се скарахме абе ... А се караме за битовизми. Аз съм си виновна, не мога да я затворя тая мойта уста. Благодаря ви все пак
Едва ли ще се оправим и вчера се скарахме абе ... А се караме за битовизми. Аз съм си виновна, не мога да я затворя тая мойта уста. Благодаря ви все пак 
, като му дам да суче виждам, че е просто за успокоение, но не иска да пуска. Пробвах да сложа залъгалка, а той демонстративно я изплюва и пак захапва зърното
Сутрин краката му са на главата ми, с баща му сме избутани в двата края, а той по средата хубаво се разперил, само за снимка сме
Това за подкопаването на доверието не го бях чувала. Много ми е жален като плаче, но напоследък повече плаче, отколкото като беше новороден. Това е май от нас. Хубав ден целувки Препоръчани теми