Искам да кажа ... (108)_06.02-12.02

• 67 318
  • 796
  •   1
Отговори
# 780
  • Пловдив
Аз се моткам и днес цял ден. Нищо особено, но поне излязохме от у нас.

# 781
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Куркума, запържвам го до лекинко червено месцето, да си замирише на пържено. Големината на парчетата - като половин кубче мая, а още повече го обичам на пръчици нарязано -1/1/4 см. Не го поднасям с ориз. С туршия - сурова или царска, а най-добре - с люти чушлета. Сосче няма - има мазнинка.  
За шишчета по-добрият избор е месо от плешката или от опашната част. Месото от бут е по-твърдо, защото са по-едри мускулните влакна там.
Казвай кога ще носиш свинското - ама предпочитам една цяла плешка, да я изпека цялата, моите много обичат печено.

# 782
На мен приказката ми върви най-добре на мой терен, на моя маса, аз да съм наготвила, аз да съм сипала.

Да пазя момчетата? Мission impossible.

# 783
  • Пазете Гор
Куркума, запържвам го до лекинко червено месцето, да си замирише на пържено. Големината на парчетата - като половин кубче мая, а още повече го обичам на пръчици нарязано -1/1/4 см. Не го поднасям с ориз. С туршия - сурова или царска, а най-добре - с люти чушлета. Сосче няма - има мазнинка. 

Ясно. Аз защо останах с усещането, че е връз ориз - вероятно защото спомена, че е някакъв корейски специалитет, или може би бъркам. Както и да е, ще се пробва, макар в разни варианти да съм го готвил това. Свинско ще донеса ведно с тялото и апетита си, лятос  Wink. Виж там, организирай онези наши толкова трудно уловими другарчета.

На мен приказката ми върви най-добре на мой терен, на моя маса, аз да съм наготвила, аз да съм сипала.

И аз така, по-напред се шегувах. Моята маса, моите правила, моят комфорт, моите ястия, грънци и подредби.  А защо да е навъзможно да се пазят мъжете. Някои майки си ги къткат, докато им побелеят брадите, че и след това.  Wink

Обикновената бира свърши със завиден темп, тъй както ако я бях излял в мивката. Я да видим необикновената.

# 784

А защо да е навъзможно да се пазят мъжете. Някои майки си ги къткат, докато им побелеят брадите, че и след това.  Wink

Simple Smile Не съм от тях Как'Сийке .

# 785
Днес бяхме на пързалка, да уважим последния, надявам се, сняг.Нямаше време за готвене, проста леща. Срам и резил за неделно меню, ама голям кеф  Laughing

# 786
Куркума, да, объркал си се с корейската манджа, щото споменах, че освен нея съм направила и свинско с праз, че синът ми много обича.

# 787
  • Пазете Гор
Ясно. значи чакаме корейската рецепта.
Ех тия момчета, как да не им сготви мама   Laughing.

# 788
Ми аз и на момичетата готвя, Куркума. Стига да кажат, че им се яде нещо - тутакси го правя. Не ги деля на момчета и момичета. Освен това като идват у нас гладни ли да ги държа? То чужд човек няма да оставя гладен, камо ли пък моите.

# 789
# 790
Кате, и аз стискам палци за утре.

Гена, ма то верно е в кухнята.  Laughing Що не си измислиш един плот отгоре и да си я ползваш за остров?

# 791
  • Sofia
Гена, ма то верно е в кухнята.  Laughing Що не си измислиш един плот отгоре и да си я ползваш за остров?
Ми,уж е временно,за това..обаче временното вече е 2 години и малко. Мислих, ама не го измислих и моите възразяват  Crossing Arms.Ще я катерим на третия етаж,уж..някога.Всъщност не ми пречи,има достатъчно място за шетня,както и за удари с щеките. Майка ми като дойде,обаче, все се чуди на акъла ни  hahaha.

# 792
  • на Мелмак
Винаги временното става постоянно  Wink
Играе ми се билярд.

# 793
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
С удоволствие бих приютола една такава масичка  Laughing Място има.

# 794
  • В Космоса
Хахх, яко! Ние с ММ си направихме барче на терасата.  Mr. Green Две щъркелчета и едно падащо плотче с механизъм. Инасталирали сме и колонки и си правим парти като сме на кеф. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт