Искам да кажа ... (108)_06.02-12.02

• 67 447
  • 796
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Плановете ми за 14.02 са да пратя детето на ясла Simple Smile Иначе съм сама, мъжът ми ще е в София цяла седмица.
Мария, ще работя в търговският отдел на фирмата.
Сутринта ходихме до Мат Стар. Имат промоция взимаш две, плащаш по-скъпото. С мъжа ми си взехме по един чифт, за малката взехме пантофи за яслата и платихме 70 лв.
Стейси,аз те попитах,да

# 676
На 14-ти февруари сме на концерт, но не заради празника, а защото така се пада датата  Laughing
Не харесвам този "празник", смешничък ми е, но пък полезен за търговията и хотелиерството. Четох някаква статистика колко пакети за двама "с джакузи"  Joy  се продават - ми че те гонят по ръст коледните  ooooh!
Като се сложат надценките, лудницата по заведенията, и задължителната приповдигнатост - ми не, мерси  Crossing Arms

Ние си празнуваме разни наши си дати, свързани със събития и достижения в семейството ни, не е като да си нямаме традиции и поводи.

Изпекох накъсано пиле с ориз, полято с кашкавал и сметана. Грейна слънчице, и ми се дояде агнешко със свежа зелена салата  Crazy Колко малко му трябва на човек.

След малко ще излизам да си търся слънчеви очила. Ползвам намаление в две оптики, та оттам ще започна, но ако не намеря каквото търся, има да си обикалям... Споменавала съм ви сигурно какъв съм консервативен традиционалист - нося една и съща форма слънчеви очила откакто се помня, миналата година предвидливо си взех два чифта, но едните сега не мога да ги намеря  Laughing Сега ако си намеря "моята" форма, пак ще си купя два чифта. И без това ги нося целогодишно, никога не са ми в повече.

# 677
  • София
Ние на 14ти традиционно празнуваме Трифон Зарезан по домашному. Мъжът ми използва повода да се поглезим с някое по-специално вино и това е. За свети Валентин - понякога китка / напоследък предпочитам орхидея/, понякога шоколад, понякога нищо. Не ни е в приоритетите.

# 678
ММ сега отиде да празнува Зарезан. Като е през седмицата няма как да се почете подобаващо.
За Свети Валентин преди на голямото, сега на малкото купуваме от кичозните говорещи валентински сърца. Много ги харесват. 😀

# 679
Отчитам се с културен полуден - водих малкия на куклен театър - и аз, и той много обичаме. Но за пореден път ми направи впечатление, че предимно съвсем малки деца преобладават сред публиката, 7-8-годишни, на които със сигурност ще им е много по-забавно, отколкото на дребосъците, почти няма.
За 14-ти нищо не сме планирали, дори съм забравила, че предстои, но ако получа подаръци, ще ги изям и изпия всичките. Никъде няма да ходим, това е масово отбелязван празник и не мога да понасям да съм сред толкова хора накуп, в любимия ресторант ще идем примерно на 16-ти.

# 680
И ние не празнуваме 14-ти. Ще сме в къщи или по комшиите, за да играят децата.
Снощи излизахме всички заедно в едно заведение. Чудесно си изкарахме. Ние пийнахме, децата се забавляваха, чудесно беше.

# 681
  • някъде ... тук ...
Златото ме изненада, че е поръчал печено прасенце за Трифон. Ще се съберем в едни приятели, че е по-широко и ... Ще стане веселбата, нищо че е през седмицата.

# 682
  • Бургас
И ние не празнуваме 14-ти. Ще сме в къщи или по комшиите, за да играят децата.
Снощи излизахме всички заедно в едно заведение. Чудесно си изкарахме. Ние пийнахме, децата се забавляваха, чудесно беше.

Къде ходите с децата? някъде около вас ли?

# 683
Бяхме на годишния концерт на класа по ударни с големия синковец. Джангър голям, но ни напълниха душите, много добри. Петимата най-големи ученици направиха такова шоу с 5 кашона, 3 кутии и 2 точилки, че ни скриха шапките.

Сега се гмурвам в кухнята, имам да пека 4 тави брауни и още 4 тави мързеливки. Плюс 2 спешни поръчки между тавите. Тук идва пиииип-пииииип- пиииииип, щото е нецензурно.

# 684

Сбъдваща, разкошни цветя  Heart Eyes
Моите са започнали да се показват, ще видим какво ще излезе. Кокичета със сигурност има.

Палачинките ми  се разминаха, приятели се обадиха да се видим за обяд и реших, че ще си ги спестя, прескочихме закуската.

Кате, не ги правя режимни. След банановите, които станаха като омлет с банан залагам на класиката. Ако много ми се яде изяждам една-две, другите мъжът ми ги оправя.

Купих си най-накрая топло зимно яке  Mr. Green Карах си със старото, което ми беше писнало, а и отлежаваше неносено няколко зими,  с надеждата, че ще отпусне времето, ама ми омръзна. Но съм доволна, намалено на 70 лв., дълго, с пух вътре, с качулка, идеално. Само дето е черно, ама нищо, ще го преживея.

Довечера ще идем маминка да ни нахрани, а сега се отдаваме на блажен мързел.

# 685
Привет. Цял ден съм нервна,  защото не се наспах. Нашите кокичето цъфнаха, но чакам с нетърпение лалетата.

# 686
Както мислех да пазя леглото, комшиите ме разведриха с ходене до Метро. Сега нали е акция 2 на цената на 1, та взехме това-онова. Добре,че излязох,че както ми беше лошо щях още да се влача у дома. Ама мого студено навън Sad Две седмици болничен направо ми се сториха все едно 3 месеца съм била в нас. Гледах все едно не съм виждала цивилизация. Как ще ида в понеделник на работа, не знам Sad Накиснах крилата за довечера, малко по-късно мятам и картофите за пюрето и нека комшийската вечер започне Simple Smile

# 687
Мама и тати от 1ден са тук и градината ми изглежда по др начин -изчистена, подредена. Да са ми живи и здрави.
Мъжо на път, тъкмо тръгна и ми звъни, багажника за колелото сдал багажа, колелото но баница ( в момента дори не ми се мисли колко струва....добре, че е старото му колело). Чакаше за полиция, за да махнат колелото. Звъня на всеки час, че пътят щее около 17 часа ( и аз като американка меря разстоянията в часове вече  Mr. Green Mr. Green). Сега с детето на таекуондо ( толкова са сладки хлапаците, и отговарят като войничета), после Кумон, добре, че по испански учителя идва в къщи......и после ако ни потвърдят за тенис гейм, тичама на корта, че имат турнамент края на месеца.

# 688
Ееее, KaRoLa, мъжете да не ви сюрпризират, че ще празнувате Св. Валентин по- рано!
По- добре вие ги изпреварете и им кажете, че днес празнувате Трифон Зарезан, за да може спокойно да си отпразнувате другия празник на 14- ти.  Mr. Green Трудно ще преглътнат крилцата.

# 689
Отново съм с брутално главоболие. Още от 12.30ч.

За 8ми март не е рано, защото вече на доста места са направени резервации.
Ще се събираме на 11ти с колектива и сме 30човека. Няма как да разчитаме да влезем в което и заведение толкова хора на свободна консумация. Simple Smile

14ти февруари не празнувам, никога не съм.

Общи условия

Активация на акаунт