Снегът топи се, слънце пече, априлското бебче подритва с краче - Тема 12

• 46 615
  • 759
  •   1
Отговори
# 360
офффф, и аз си имам план - поне така мисля Simple Smile
само бебока да се съобрази с него  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 361
  • София
Линдичка, ама вие пол ли не знаете още Shocked  А терзанията ти за датата са едно към едно с моите едно време - моите нали са с 4 дни разлика, голям зор беше, давай да раждаме и да ни изписват, че имам рожденик Joy

# 362
  • Пловдив
Вчера си взех 45-дневния болничен - започвам обратното броене. Редувам си две основни настроения: 1втото включва цялото ми нетърпение да гушна вече малкото вързопче щастие, а второто ме кара да се чудя кога пък минаха толкова седмици (сякаш вчера се радвах на първото пърхане в корема ми, а вече виждам финала).
Все още ни предстоят някои покупки, но не съм притеснена. Разходките из бебешките магазини ми носят много радост. Само дето коремът наистина вече ми натежава. Походката ми се промени дори  Mr. Green

# 363
И аз с моят втория си мислех, че ще родя на рождения ден на баткото, че ни беше първия организиран детски рожден ден и толкова много се бях притеснила. За щастие изчака още 10 дни.
А на леля ми трите деца са в рамките на 5 дни, 25,28 и 30 Simple Smile.

Ох и аз сутринта си мислех как искам да го гушкам това малко и беззащитно вързопче, да го гледам как суче, много се бях разчувствала. Но засега имам търпение, искам да се насладя на свободата и да имам малко повече време за батковците.

# 364
Линдичка, ама вие пол ли не знаете още Shocked  А терзанията ти за датата са едно към едно с моите едно време - моите нали са с 4 дни разлика, голям зор беше, давай да раждаме и да ни изписват, че имам рожденик Joy

ми не на 100%. крие се много добре. казаха 80-90% момиче, ама с тоя мъжки род, където момиче не се е раждало от 5-то ли там кое под ред дете - сестра на свекъра...малко ме съмнява.
подготвена съм и за двата варианта, за да не се разочаровам, все пак да е живо и здраво, пък каквото - такова. А бъдещият батко откакто знае, все повтаря, че е момиче, защото сме си нямали и трябвало момиче, та много се надявам и детския му инстинкт:)
То не остана, ще го видим.

# 365
  • София
Ехааа, много яко така Grinning Бебенце - изненада! Все съм чувала за грешки и съмнения, на мен самата ми го бяха объркали пред 12 години с големия ми син, но със съвременната техника, честно, не мислех че е възможно Simple Smile

# 366
и аз не мислех, че толкова пък няма да се види, ама ей на

# 367
Моята щерка я видяха в края на 7 месец и то 80% момиче. А аз това исках и първото ми нещо като се събудих от упойката беше да питам момиче ли е.

# 368
Това е добра идея за плана за раждане, ще взема и аз да направя един семеен съвет да се изясним кой какво.
На мен ми става едно объркано в главата, първоначално не знаех как искам да родя, после взех, че почетох, пообразовах и реших, че искам нормално. Обаче моята беболина си седи напречно, при все моите чекнения и асани и че по-логично е сега да е по-лесно да се завърти. То имаме достатъчно гени за чепатост на характера, викам си еми просто може така да си го иска детето. Simple Smile
Гледах, че в mothercare има някакво намаление, за който се интересува. Смятам от там да поръчам гащеризончета, бодита. Но аз съм доста изостанала с пазаруването от чужбина, срам не срам, но така и не съм пробвала.
Miss July, ти преди време беше споменала, че сте си взели столче на Рекаро от чужбина, можеш ли да споделиш от къде?

# 369
Линдичке, няма страшно мама ще се оправи. Знам колко е гадно това с чакането и оперирането хиляди часове. Ти си позитивен човек и според мен така и помагаш много.

Ще се съглася с Веси за здравната ни култура, за жалост хич я няма нещо!
Относно превръзките, аз се въздържам. Накупила съм си един тон грозни гащи памучни и нося тях предимно.

Кати, според мен жените сме по-злобни, особено ако нямат деца. Винаги се сещам за една моя преподавателка в университета, грам не се трогваше и винаги казваше, че като имаш деца да си ги гледаш не с няколко дини под една мишница.
Миналия ден щях да се разплача направо - ходих на разходка до една сладкарница за валентинки и се оказа, че не работи, следващата ми беше на около километър и отидох до там, но на връщане нямах сили и си хванах автобус. От толкова хора в този автобус само една възрастна жена стана да седна, аз и казах, че съм добре и мога да стоя права, а тя настоя да седна. Имаше хора на всякаква възраст, а никой не си направи труда да стане, за да не става жената. Викам си какво нещо, а аз винаги съм ставала за възрастни, бременни и хора с деца.

# 370
  • Бургас
ми не на 100%. крие се много добре. казаха 80-90% момиче, ама с тоя мъжки род, където момиче не се е раждало от 5-то ли там кое под ред дете - сестра на свекъра...малко ме съмнява.
И в родата на мъжа ми всичко е мъжко. Имат само 2 момичета в родата  Simple Smile
Miss July, ти преди време беше споменала, че сте си взели столче на Рекаро от чужбина, можеш ли да споделиш от къде?
Девер ми го купи от един магазин в Лондон. Иначе го има и в Амазон. Просто той го намери в един детски магазин на хубава цена.

Мен нещо от следобяда доста често ми се втвърдява корема  Confused

# 371
  • София
А аз получих крампа на кормен мускул Shocked Е те такова чудо не беше ставало до сега...Ама не контракция, ами баш си мускулна крампа с всичките й екстри, болка, схващане и т.н. Бях навън, да взема детето и да се разходим, че тук много хубаво времето днес и по пътя като ме схвана това чудо, отдясно, направо свитки ми излязоха Crazy Едвам-едвам се добрах до училищния двор, седнах на една пейка и докато се появи дечко, всичко беше минало. Ама много гадно беше! Май ще започна и на обяд да вземам магнезий.

# 372
Мис, благодаря! И ние засега се спряхме на Рекаро като съотношение цена-качество. А имаш ли идея между моделите Privia y Yong profi каква е разликата. Питах тука в един магазин, според тях нямало.
Белинда, много неприятно звучи това с крампа на коремния мускул, поне добре е че бързо ти е минало.
Шкемби, има много несъобразителни хора, които грам не мислят за останалите. Аз имах така една случка с една позната, която говорим по телефона  и ми обяснява как била болна с гърло и температура, ама да сме видели на кафе, че била болнични. Мигах, мигах и не можех да повярвам. И на мен това ми е първа бременност, не съм знаела какво е но преди никога не съм ходила да се вра болна при бебета, малки деца и бременни жени.

# 373
  • София
Определено имам нужда от повече магнезий. Току що получих крампа и в прасеца Confused Вие по колко пиете?

# 374
Определено имам нужда от повече магнезий. Току що получих крампа и в прасеца Confused Вие по колко пиете?
Аз в момента съм на 3х1 дневно Магнерот, допреди 2-3 седмици бях на 3х2, че и Но Шпа и Папаверин пиех преди, заедно с магнезия, ама ги спрях на своя отговорност, че реших, че много ми станаха хапчетата.

Общи условия

Активация на акаунт