Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 34 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 79 782
  • 733
  •   1
Отговори
# 15
  • Вестерос
Благодаря за темата. bouquet

Тифко, има тестери нали? Много рядко пазарувам от Елитис, въпреки че ми е най-близо тук в Пловдив, предполагам, че намаленията важат за цялата верига.
Наскоро ми го похвалиха този фон дьо тен и бих искала да го пробвам.
Аз ходих в първия въобще в БГ до жп гарата (варна) и там имаше тестери, даже с момичето 5 минути се чудехме дали 16 или 9 да взема, мазах си на челото и преценявахме, накрая единодушно на 16 се спряхме  Joy

В големият ни Елитис също има тестери на фдт-ните на мейбалин.

Момичето днес ми каза, че бб крема на Мейбалин щели да го спират  Confused Някой има ли инфо? Аз го ползвам лятото и хич не ми се иска да го спрат.

Иначе всичко беше намалено. Спиралата лаш обаче беше 9 и нещо, докато в ДМ я видях на 8 и нещо.

# 16
Благодаря, ще ида тези дни до нашия.

# 17
  • Вестерос
Но да знаеш , че Ессенс не е намален в Елитис и е много зле от асортимент. Като цяло за Елитис съм забелязала , че добре си зареждат Мейбалин, Лореал, Максфактор, Боржуа. Изненадах се , че имаше и на Аура стелаж.

# 18
 Hug

Ходих в 3-ри различни магазина на Лили и изобщо нямаше намаление на продуктите на Есънс, освен в единия, бяха намалили единичните сенки само.

# 19
  • Вестерос
Вчера в ДМ имаше, ама както писах супер малко неща, спиралите бяха на 3 или 4 лв и бяха по 1 от вид, но не бяха запечатани добре и си мисля, че може да са отваряни. Едни сенки издирвам , бяха около 3 лв и те, единичните, но тези които исках- холографик, бяха едни и имаше пръсти в тях  #Cussing out иии се отказах да оглеждам, че бях и набързо за определени неща.
десните

Новият дезодорант на Нивеа беше 2,85 , а в елитис 4 и нещо. Но пък любимият ми дезодорант на Дав в ДМ беше към 6 и нещо  Crazy, а в Елитис 3,50  Blush и си го взех и него .

# 20
  • София
От предната тема бих искала да си повторя питането.
За отзиви за лентичките:
Скрит текст:
И дали може да ми препоръчате нещо при подуване над клепача?

# 21
Днес пазарувах в ДМ и си взех новия каталог, който ще е в сила от 09.02.
Мицеларната Гарние ще е с цена 5.99лв Peace

# 22
  • Вестерос
Има ли друго интересно?

# 23
Соренда, много сме говорили за тези лентички, потърси назад в темите. Страхотни са иначе. Grinning
В нашето ДМ момичето ми похвали топът на S-he, но беше свършил. Е, не останах без лак...  ooooh! Crazy
Скрит текст:

# 24
От предната тема бих искала да си повторя питането.
За отзиви за лентичките:
Скрит текст:
И дали може да ми препоръчате нещо при подуване над клепача?

+1
При мен има много добър ефект, харесаха ми, взех ги по препоръка от тук, повтарям ги Peace

Тайга Hug, много благодаря /ти си знаеш защо/ newsm51
Бижу bouquet

# 25
Ето го единия лак S-he, харесва ми! Мисля, че и Бубс ще го оцени подобаващо Crazy добре покрива с две нанасяния. Отгоре сложих 60 секундния изсушител Victoria, който изсуши за 60 секунди! Обещава блясък и удължаване на живота на лаковото покритие.
Скрит текст:

# 26
Бижу, абсолютно прекрасен!  Heart Eyes

# 27
  • Стара Загора
Днес пазарувах в ДМ и си взех новия каталог, който ще е в сила от 09.02.
Мицеларната Гарние ще е с цена 5.99лв Peace
В Лили цял месец са на такива цени мицеларните води на Garnier.

# 28
Бижу, благодаря за темата! Виждам, че си взела червилото на Боржуа. Как е при теб?

Аз днес ходих до Лидл, уж за разни неща за вкъщи, пък взех четките. Grinning То не е по темата, де, ама както и да е.

Сега спирала ми остана да купя, ама то на моите тъпите къси мигли .. кой знае колко време ще мисля. Иначе фдт-на на Боржуа ще го взема, няма начин просто. Grinning

На Мейбълин калър тату сенките са уникалниии, и розовеещите и жълтеникавите. Много ми харесват. Отделно момичета, замислих се, фиксиращи спрейаве ползвали ли сте? Кои са ви фаворитите?

# 29
  • Казанлък
Мисля да си взема най-накрая мицеларната вода на Гарние да я пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт