Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 34 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 79 770
  • 733
  •   1
Отговори
# 705
Имам 20 и 40.

# 706
  • София
Аз имам 10, но нещо не съм очарована хич. Седи на петна, изчезва за часове, ползвам качествени четки, та не е от тях петносването. При вас така ли е?

# 707
Ми не, аз трети 40 ползвам Rolling Eyes и много си го харесвам.

# 708
  • Стара Загора
Eдин от любимите ми ружове е дуото P115 на Флормар, но за някои от вас вероятно ще се стори прекалено ярък.
Скрит текст:

Имат и от единичките хубави, който не отстъпват на по-скъпи. Напр. 91 Sunny coral

Заедно с течните матови червила са пуснали и няколко други продукта, от които ружове, но тук не съм ги виждала. http://www.mamontenka.com/2016/10/flormar-mat-etki-serisi.html

Голдън Роуз може да погледнете също от бюджетните.

Имах от споменатите на Импала прасковен, но тези дни го подарих на колежка. Трябваше да напластявам и не ми хареса по тази причина. А и формулата е някак странна. Има по-добри от него.

Севънтийн също имат хубави ружове - и с блясък, и матови. Но са около 17 лв.
http://seventeencosmetics.com/en/colour/face/silky_blusher.html
Тези на Милани са страхотни, но и те не са за тази тема. Не всички има се занимава с поръчки. Laughing
Римел имат прасковен цвят, както и Лореал, Мейбълин Face Studio 100 Peach pop.

Скрит текст:

От новите продукти на Catrice Light and Shadow 020 A Flamingo in Santo Domingo - руж и хайлайтър.

Скрит текст:

Здравейте!
Моля за препоръка за сравнително бюджетен фон дьо тен със средна покривност за комбинирана кожа? Благодаря предварително.

Bourjois Healthy Mix, но имай предвид че в топлите месеци не издържа при мазни кожи цял ден.
Също нелош е ББ крема на Гарние в дългата тубичка, само че светлия цвят е доста жълт. И вече тежката артилерия Revlon Colorstay. Или пък някой от фдт на Катрис. Има доволни от техните.
http://www.catrice.eu/bg/lice/fon-do-ten.html

Да споделя и че си пробвах новите четки на Ebelin - двойната за сенки и за хайлайтъра.

Съжалявам, че ще го кажа.... но това са най-лошите четки, които съм имала. Още с отварянето падат косми, а от тази за очи (блендиращата) хвърчеше прах сякаш сте се гримирали 10 дни и не сте я почистили грам. При нанасяне на сенките, падат косми и по окото, а косъма на плоската боде. Иначе съм учудена колко добре взема цвят и колко наситени са на клепача сенките, не разпрашва. При прането също падат косми и пада ми се напълни. Sick За хайлайтъра и тя капе, влакната също леко боцкат и по тази причина не може да нанесе равномерно и бързо, да прелее продукта. Заради жилавостта и разпрашва. Утре ще ходя да ги връщам, защото няма начин да ползвам с това качество. Ще ме прощават, ама китайските четки от aliexpress и ибей, които имам и съм купувала по 1-2 $ са в пъти по-добри. А тези струват по 8 и 10 лв, но качеството им е под всякаква критика. Ако цената им беше наполовина, ще си затворя очите, но предвид предлаганите в дрогерията Aura и Импала, не мога. Не си давайте парите.

# 709
Ружовете на Мейбълин не струват, направо търкам с четката за да отнема поне малко цвят. При толкова богат избор от марки, тях спокойно можете да ги пропуснете.

Като си купих плоската четка Ebelin, писах, че тази за хайлайтъра изглежда зле и бодлива. Двойната за сенки е със същата четина.

# 710
  • София
Точно днес си купих двойката ружове на Флормар, но 116, харесват ми, макар че кафеникавото не е кафеникаво на скулата, а прасковено  Laughing
Не знаех, че и ГР имат ружове, ще ги погледна, благодаря  Heart Eyes
Разгледах и Лореал-ската палитра ружове, честно казано доста ми хареса и много се замислям дали да не си я взема. Но това от проба на пръстче, не на бузка  Mr. Green

# 711
  • Стара Загора
Ружовете на Мейбълин не струват, направо търкам с четката за да отнема поне малко цвят. При толкова богат избор от марки, тях спокойно можете да ги пропуснете.

Като си купих плоската четка Ebelin, писах, че тази за хайлайтъра изглежда зле и бодлива. Двойната за сенки е със същата четина.

И на мен така ми изглеждаха, но просто много исках да ги пробвам. Crazy Mr. Green
Начесох си крастата поне. Laughing

# 712
  • Бургас

Бижу,а твоята полска четка скубе ли се?Аз нямам никаква плоска и ако е добра мога да взема.

# 713
Не се скубе. Дърпах даже да видя дали ще излезе някой косъм. Не.

# 714
Аз днес за пръв път ги видях тези четки на Ебелин и също не ми харесаха дори на вид. Изглеждат много твърди и рошави, хич не ми вдъхват доверие. Наистина, че от Ибей или Алиекспрес са страхотни за без пари. Тези не си струват. Naughty

# 715
  • Бургас
Не се скубе. Дърпах даже да видя дали ще излезе някой косъм. Не.
Много ти благодаря,когато ми остане време да отида до ДМ ще се уредя и аз с такава.Лили вече имам наблизо,но ДМ ми е далеч.

# 716
# 717
  • Варна
Момичета,дали дойдоха вече празните палитри с отделни сенки /на Есенс/?
Извинявам се ако е коментирано

# 718
Момичета,дали дойдоха вече празните палитри с отделни сенки /на Есенс/?
Извинявам се ако е коментирано

Да, днес ги видях в Лили.

# 719
Здравейте!
Моля за препоръка за сравнително бюджетен фон дьо тен със средна покривност за комбинирана кожа? Благодаря предварително.
Буржоа,Римел stay matte е доста хвален,но не съм го пробвала,стори ми се,че е като мус,а не харесвам такива

Общи условия

Активация на акаунт