Сдружение „Фридрих Шилер“ прием 2017/2018

• 146 925
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 75
Ега ти, пълно е с хора, дето не се интересуват от Шилер, ама са прочели един куп документи Simple Smile

# 76
Ега ти, пълно е с хора, дето не се интересуват от Шилер, ама са прочели един куп документи Simple Smile

Не виждам какъв е проблемът - информацията е публична, едни хора ги интересува и засяга пряко (мен, защото там ще кандидатства детенцето ми), а други косвено - защото тези училища са в квартала, в който живеят и на практика ПГ от сдруженията заемат бройките за 1ви клас.

# 77
Simple Smile к'во да кажа, освен че и аз не се интересувам от Шилер Simple Smile

Не схващам иронията.  Peace

# 78
  • София
Ами провери ми публикациите и виж, че сега ще кандидатстваме в първи клас и Шилер никога не ни е било опция за кандидатстване . Това не значи, че нямам мнение за сдружренията по принцип и не съм го изразявала. Мисля, че hrs беше споменала, че всички отчети са публични и който иска, може да се запознае.Това и направих и то по повод мнението ми, че не трябва да се смесва държавно с частно финансиране.
А линка към отчета дадох за майките, чиито деца сега ще кандидатстват, защото знам, че се притесняват и всяка информация им е важна. Нещо лошо?
И изобщо ми омръзна да подскачате за Шилер, не съм си позволила да ви обиждам или упреквам.
А към финансовите отчети имам "професионална деформация".

# 79
  • Sofia
Сали, любопитно ми е дали се интересуваш от Луис Карол? Гледам, че тяхната тема хич не е посещавана, никой не пише, а те приемат повече деца от Шилер. Още повече, че това е частна фирма, която печели, а не сдружение.

# 80
Сали, любопитно ми е дали се интересуваш от Луис Карол? Гледам, че тяхната тема хич не е посещавана, никой не пише, а те приемат повече деца от Шилер. Още повече, че това е частна фирма, която печели, а не сдружение.

Днес излязоха критериите за ПГ за Луис Карол, които аз чаках Simple Smile И аз се чудя защо никой не пише там... newsm78
За 1-ви клас знам, че към сдружението приемат единични бройки деца, след изпит с логически задачи + изпит по език.

# 81
  • София
Отворете документите, предоставени от г-н Тодоров и си потърсете какво пише в отчетите на сдружението по въпроса.
Почва вече да омръзва това постоянно плюене по сдружението.
За последен път ще се опитам да обясня, че нямам сестра(по вица), въпреки, че не съм длъжна.
- не мислете, че всеки, който има мнение за сдруженията, различно от вашето, непременно "плюе";
 - чета и следя доста теми, даже и да не съм пряко заинтересувана;
- в темата за Шилер дискусиите са доста разгорещени, нещо, което при Луис Карол го няма, затова и полюбопитствах. В тяхната  тема се засягат неща предимно по приема и други, които са непосредствено полезни за родителите;
- отчетите на сдружението са на видно място, на началната страница, заедно с Устава, Правилника и др., всеки може да ги погледне;
Ще напиша нещо съвсем добронамерено, а вие го  приемете както искате  - някои от постовете във вашата тема звучат като че ли в Шилер се обучават най-умните, най-добрите, най-забележителните деца. Не отричам подбора и качествата на децата, но мисля, че това дразни някои потребители
( силно се надявам да повярвате, че не съм от тях, защото познавам добре и силните и слабите страни на детето ми) и оттам се явява напрежението, което се усеща в темата.
Аз приключвам с писането по въпроса, но  понеже следя повечето теми за образованието, ще ме виждате на балкончето.

# 82
Сали, резултатите от състезанията показват, че има много умни деца и извън сдруженията. А, не виждам защо потребителите се дразнят от постиженията на децата.

# 83
Знаете ли дали ако се разболее детето, може да се яви на изпит на друга дата ?

# 84
Знаете ли дали ако се разболее детето, може да се яви на изпит на друга дата ?

Не мисля. Защото датата за изпит е една, поне беше така миналата година.. децата бяха разпределени по часове в един ден.

# 85
Благодаря. Най - вероятно е така. А дали инструктират децата какво да правят ако сбъркат? Доколко могат да драскат?

# 86
  • Sofia
Има инструкции- как точно да се загражда правилния отговор, как да се поправя. После преди задачата има пример - един вид упражнение, чак след това се пристъпва към задачата.
Наше приятелче се яви с температура на изпита и въпреки това изкара висок резултат и я приеха.

# 87
Благодаря. Най - вероятно е така. А дали инструктират децата какво да правят ако сбъркат? Доколко могат да драскат?

Обясняват им всичко, вървят от задача на задача заедно.. ако детето не му е стигнало времето обаче го карат да мине на следващата .. иначе всички драскат най вероятно важното е да е четливо все пак.. и е много важно да слушат какво им говорят защото миналата година са имали празен лист.. казали са им сега почиваме и дишаме Simple Smile ама някой вместо да почиват са рисували по празния лист а това е грешка

# 88
Благодаря ви, момичета.

# 89
За съжаление няма начин болно дете да се яви друг ден Sad

Общи условия

Активация на акаунт