Остров Тасос /Тема 9/

• 122 093
  • 767
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, някой дали е почивал на Скала Марион в Таласорама студиос?!
http://thalassorama-studios.gr

Аз вече резервирах, но днес установих, че първият етаж е супермаркет и взех да се чудя дали няма да бъде доста шумно?!
Бихте ли споделили впечатления от Скала Марион ... хубав плаж, добра таверна...

Ние в момента сме в Скала Марион и искам да ви кажа, че съм приятно изненадана от това местенце. Казвам местенце, защото е малко и тихо, точно каквото търсехме ние. Според мен мястото което искате да резервирате е добро и на хубаво място. Точно до най-хубавия от трите плажа. Ние ходим на този плаж и много, много ни хареса. Супермаркета не е голям и никакъв излишен шум не съм забелязала. А ние минаваме покрай него всеки ден. Все пак не е в центъра на селото.
Що се отнася до таверна, веднага ще ви я препоръчам: Таверна "Coralli", в центъра, до централния плаж. Снощи бяхме там и останахме много доволни. Всичко беше много вкусно и в големи количества.Simple Smile

Потвърждавам думите на mamsity. Много пъти сме ходили на Тасос, но едва миналата година открихме това прекрасно място Scala Marion. Много спокойно. Хотелът, който сте избрали гледа на запад и всяка вечер ще се наслаждавате на приказните залези. Магазинът под него е тип квартално магазинче и няма кой знае какво движение.  Хората в селото са спокойни, усмихнати и се познават, поздравяват се и вечер празнуват заедно в таверните. Храната навсякъде е вкусна и прясна. В петък по тясната крайбрежна уличка минава бус, който продава прясно уловена риба. Може да си купите и да приготвите сами. Близо са Лименария и Потос (9-12км), където може да се разхождате вечер. Ние заминаваме в края на август. Ако харесвате малки китни селца с местен дух, тScala Marion е мястото. Приятна почивка.

# 451
  • София
А вярно ли е че ферибота до самотраки е 1 път на ден?
Не е само едно фери на ден до Самотраки, особено до края на август и началото на септември. Има и бързи катамарани само за пътници в някои от дните. Ето разписанието https://www.gtp.gr/RoutesResults.asp?SchDay=0&SchMonth=0& … =&StartFrom=1

# 452
Не е само едно фери на ден до Самотраки, особено до края на август и началото на септември. Има и бързи катамарани само за пътници в някои от дните. Ето разписанието https://www.gtp.gr/RoutesResults.asp?SchDay=0&SchMonth=0& … =&StartFrom=1
Дечи, благодаря ти, но ние сме с кола и катамаранчетата не ни устройват! Иначе са страхотна опция!А винаги ходим или май или септември и все феритата са по един на ден, явно има различно лятно разписание....! Но лятото нито маз нито ММ може да излезе отпуска! Заминаваме на 16.09. Sad Но ни е не сме жални за море, все пак три месеца сме на плаж на нашето си море....! Flutter Ходим си просто на релакс и тишина и чист въздух!!!!! bouquet bouquet

# 453
  • София
И аз благодаря, Дечи! (Като гледам ферито - това, което вози коли, дори не е всеки ден. в петък, събота и неделя няма). А бързото фери е само в сезона (това е логично и нормално всъщност).

# 454
И аз благодаря, Дечи! (Като гледам ферито - това, което вози коли, дори не е всеки ден. в петък, събота и неделя няма). А бързото фери е само в сезона (това е логично и нормално всъщност).
Пете, ние пътиваме със Сайос фери, миналата година бяхме по Великден, т.е. април, всеки ден имаше ферибот по веднъж на ден и мисля че в неделя имаше два! Hug Но това не е проблем като се знае разписанието идваш навреме и се качваш....! Wink пристигането в Камариотица е уникално красиво, заливът е наситено син и бавно изниква най високият връх на острова, който е доста по висок от този на Тасос!

Последна редакция: чт, 10 авг 2017, 16:19 от mimi.7299

# 455
Аз пак да си питам за някакъв увеселителен парк на острова. Ще сме с рожденичка и искам да я заведем някъде. Чета че имало в Потос, но аз не видях такъв миналия месец.

# 456
Ето прекрасния залез на Скала Марион

# 457
  • на земята
Сега прочетох много лоши отзиви за Тасос гранд хотел в букинга.Ако наистина са развалили храната ще е много жалко наистина.За плажа е каменист от началото в морето но по навътре незнам,ходихме мсй на едно събиране и лично не съм влизала във водата ,но има в Тасос Страхотни плажове наблизо .За леглата дааа супер удобни,което се среща рядко.Но коментарите в букинг много ме разочароваха ..)))

# 458
Сега прочетох много лоши отзиви за Тасос гранд хотел в букинга.Ако наистина са развалили храната ще е много жалко наистина.За плажа е каменист от началото в морето но по навътре незнам,ходихме мсй на едно събиране и лично не съм влизала във водата ,но има в Тасос Страхотни плажове наблизо .За леглата дааа супер удобни,което се среща рядко.Но коментарите в букинг много ме разочароваха ..)))
Е възможно ли е както всичко наше бързо да го съсипваме и развалме.....???? Sad Sad
Защото хотелът е български! Sad

# 459
  • Stuck in a moment

Малко не е по темата, обаче напоследък опитвам да прочета негативните коментари за някое настаняване в букинг и не ги намирам. Вие как ги открихте?

# 460
  • София
Нали става дума за Тасос Гранд ризорт в Алики?
Било каменисто - хотелът ли е виновен? Или това, че е далече
Имаше един виц в тази връзка "Тая красота можеш ли с пари да я купиш"
А гръцките по принцип си слагат по една звезда повече от реалното положение

Последна редакция: пт, 11 авг 2017, 10:17 от Cuckoo

# 461
Някаква идея за цените на ферибота за човек и автомобил?

# 462
Ценатана ферито е 200 евро! Simple Smile

# 463
  • на земята
Сега да кажа само,че коментарите са били от миналата година,още когато са го отваряли в началото  Peace
Нали става дума за Тасос Гранд ризорт в Алики?
Било каменисто - хотелът ли е виновен? Или това, че е далече
Имаше един виц в тази връзка "Тая красота можеш ли с пари да я купиш"
А гръцките по принцип си слагат по една звезда повече от реалното положение
Хотела е разположен в планината ,както повечето хотели,то няма другаде къде,те по плажовете не застрояват,почти не строят.Та плажа е с пясък и няма камъни,има камъни в началото на морето доколкото си спомням като се влиза.Хотела е разположен в залив,и то май защитен,как е станало да се разреши да се строи там идея си нямам.Българина е способен на всичко.Само дано не разрешат както тука строят и там да стане така,макар че ме съмнява де. Peace
Иначе като хотел е много хубаво направен,тихо е,спокойно.За разлика от звездите на някои от гръцките хотели,този си ги заслужава Peace

# 464
Ценатана ферито е 200 евро! Simple Smile
Глупости. през седмицата е 9.50 на човек 40.50 за кола.деца наполовина.Празнични е по-скъпо.

Общи условия

Активация на акаунт