ТРЕТИ клас - 3 тема

• 59 936
  • 765
  •   1
Отговори
# 255
Калоян снощи ме питаше няма ли да ходим да резервираме заведението за рождения му ден. Той е след 3 месеца  Crazy Казах му, че за сватба хората не правят резервации толкова отрано. Той обаче вече има строен план за събитието.

Светле, сподели ако имаш желание Simple Smile Че и ние мислим за РД, не че няма време, но много се чудя къде, какво, как ooooh!

# 256
  • София

Много, много щастие й желая и... още малко отсрочка - време на безгрижие и безпубертетие...  Hug Hug

# 257
  • София
Моля кажете ми най-добрия сборник по математика за упражнение с по-сложни задачи от училищния материал. Не за състезания, което е масовия случай, а за надграждане по темите от училище. Благодаря  bouquet

# 258
  • Sofia
Най-добър не мога да кажа, нямам опит с други, но харесвам нашия:

# 259
  • София
Да честитя със закъснение

Рожеднния ден на Ния! Да е здрава и да продължава да развива художествения си талант!

и

Честит празник момичета! bouquet

Аз попътувах малко тези дни. Та в къщи ме чакаше подаръче от хартия, правено по ДБТ.
Цветята са стигнали цели до учителките.

Р.Д. и ние го обмисляме от сега, защото искаме да сме отпуск по това време.

# 260
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Mr. Green Великден наближава.
обсъждахме в къщи къде ще ходим, какво ще правим... чу ни наш Горинич, отвори кутията със съкровищата и извади  Crazy рецептата за козунак от дъщерята на Морена  Crazy
съхранил я при медалите от състезанията, монетките от музеите и скъпоценните камъни  Mr. Green

снощи ядохме козуначени топчета.
като си знам чудото, до Великден ще ядем още два-три пъти  Crazy

# 261
  • offshore & overseas
Ах, сега ще трябва и аз да я потърся тая рецепта.

Първият ми и последен опит за домашен козунак беше преди повече от 20 години и беше неуспешен. Оттогава не съм месила и нямам мераци, въпреки че непрекъснато ме ръчкат домашните (децата най-вече).

Сестра ми обаче е майсторка на питки и подобни и ако не друго, мисля да намажем по някое резенче от нейния козунак. Щото пък купените хич не струват. Crossing Arms

Около Великден и ние се чудим дали да се напънем и да мръднем. На мен обаче не ми се вдига кервана наникъде. Ще видим. Ако изскочи нещо наистина хубаво като оферта, ама трябва да е супер-дупер, за да склоня. Laughing

# 262
вчерашният опит беше далеч от успешен  Blush но пък топчетата бяха сладки и най-важното лично направени по рецепта-подарък  Hug

важното е да се забавляват децата.

тази година Великдените съвпадат и ще можем да отидем на меса в нашата църква  Blush остава само да се навия да останем с преспиване.

# 263
  • Sofia
Уау! Каква чест, Добри! Ще се разтопи щерката като ѝ кажа къде е рецпетата ѝ.  Grinning
Мяуче, заповядай   , пък и в блога ми (в подписа) виж ако искаш за козунак.  Simple Smile

# 264
  • offshore & overseas
Много благодаря! Ще разгледам и блога. И току виж тази година по Великден стане чудо! Laughing

# 265
Уау! Каква чест, Добри! Ще се разтопи щерката като ѝ кажа къде е рецпетата ѝ.  Grinning
Мяуче, заповядай   , пък и в блога ми (в подписа) виж ако искаш за козунак.  Simple Smile

Blush затова го споделих  Hug

Blush и защото не знаех, че може да е толкова подреден.  Blush

# 266
  • Перник
Калоян снощи ме питаше няма ли да ходим да резервираме заведението за рождения му ден. Той е след 3 месеца  Crazy Казах му, че за сватба хората не правят резервации толкова отрано. Той обаче вече има строен план за събитието.

Светле, сподели ако имаш желание Simple Smile Че и ние мислим за РД, не че няма време, но много се чудя къде, какво, как ooooh!

Началото на юни ми е мноого далеч все още. Калоян първо искаше да празнува в боулинг-център, но сега иска в едно заведение с голяма градина и поляна, на която щели да играят футбол. (Току що ми хрумна да ги заведем на игрището в нашия квартал, тъкмо по-евтино ще минем  Twisted Evil ) Като знам колко е непостоянно времето тогава, май ще решаваме според прогнозата в последния момент и ако вали, ще трябва да се примирим с боулинга.

За Великден (както и за Коледа) обикновено сме си вкъщи. Ако ходим някъде е в рамките на 1 ден. Задължително ще правим козунак. Ползвам рецептата на баба и в повечето случаи ми се получава  Crazy

# 267
  • В светлината на слънцето
Ако времето е хубаво и не ни мине котка път, ние със сигурност ще пътуваме по Великден - колкото да оставим децата, и се връщаме, а после ще ходим и за същинския празник, хем да ги приберем.
Козунаците у нас ще са домашни със сигурност. Гледам да експериментирам с различни рецепти, за да е по-интересно. Досега на лоша не съм попадала за щастие. Ще видя според времето за колко и какви ще имам време. Моите по принцип не си падат много по козунак и у нас се прави и яде само по Великден. Е, ядат като има, но като цяло тестените не са им любими. Виж, ако им направя френски макарони, са като метли - могат само с това да се изхранват.

# 268
 Crazy чак сега видях! 
във ваканцията ще са още от 8 април!  Crazy
чудничко ще е.
 Mr. Green на бащицата ще му се стъжни  Mr. Green

# 269
  • Sofia
То разнообразие в козунака според мен няма... освен ако има различни плънки в тестото. Иначе последното дали ще е със захар или някакъв подсладител,  вместо пр. мляко - други млечни, с повече или по-малко яйца или мазнина (и тя в нейните вариации),  с месене или без - няма съществена разлика, та така. Simple Smile
И ние за Коледа и Великден сме си по домашно му - семейни празници са. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт