Милано - 7

• 85 937
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Да, за съжаление цената ме устройва но два различни билета - не ме устройват.
Може ли линк на този сайт, през който провери.

http://www.vivaticket.it/index.php?nvpg[tour]&id=744&wms_op=cenacoloVinciano

# 61
  • София
Благодаря.Оказа се ,че ще кацам в Малпенса GrinningКакви са цените на билетите до Централната гара от Летището.Къде се хващат автобусите?Препоръчайте някоя Тратория на по-централно място,която си заслужава.В Милано къде има изгодни магазини по-централно март месец?Благодаря за отговорите и темата .Много сте полезни Hug Grinning

# 62
  • Milano
regina, ще очаквам информация за пълномощното, ако е само с подпис и копие на моята ЛК, не ми е проблем да го осигуря, за да имат за всеки случай, когато взимат билетите си. Благодаря предварително!

Скрит текст:
Il/La sottoscritto/a (аз, долуподписаният/та)....име фамилия__________________________ nato/a _(роден/а) в град (държава)__________________ il   (на...дата на раждане)___________
residente in via (живущ на ул.)____________________________ CAP  (пощ.код)__________ Città (град) ___________________
Codice Fiscale __(ЕГН)_________________________________________________________________
Documento di identità n. (Документ за самоличност номер)__________________ rilasciato da _(издаден от )_____________________________ il _(на дата)_________________

DELEGA (упълномощявам)

il/la sig./sig.ra  (г-н, г-жа)______________________________nato/a ___________________ il ___________
residente in via ____________________________ CAP  __________ Città ___________________
Codice Fiscale ___________________________________________________________________
Documento di identità n. __________________ rilasciato da ______________________________ il __________________

a ritirare per proprio conto i seguenti documenti (да получи от мое име следните документи)
   _______________________________________________________________________________
   biglietti per il Cenacolo Vinciano____________________________________________________________________________

Luogo e Data (Място и дата)
Firma Delegante (подпис на този, който упълномощява, т.е. ти)

С фотокопие на твоят документ.

пп. със сигурност няма да го искат обаче.

Така пише Пинко за твоята дата и час, за предходният ден няма проблем.

Виватикет е официалният сайт, през който министерството продава билети.

ShockedАй,ЧиститУ! Joy
 CrazyЕ,има си хас да вземеш билети при адзуронерите!Значи и двата отбора продават билети...

Да не преувеличаваме Laughing.
Само домакина продава билети, иначе нямаше да правя тези гимнастики. Mr. Green
Само за абонаментите е по-специфичен случая, но сега не ми се обяснява.

Азия, за хотелите около летището питаха в друга тема Laughing.

На автобуси само в чужбина махам. Laughing

Реджи какво стана с палмите пред дуомото,ще ги бъде ли и кога пристигат и камилите?   Joy

Кога ги видя? Laughing

Скрит текст:
Утре ще ти кажа и снимам, нали съм болнични до днес.
Видях, че беше заградено във вторник като си тръгвах.
Не, бе кви камили, искат да ми създадат малко атмосфера все едно съм на Passeig Maritim в Барса Joy, само морето липсва.

Il tariffario è pronto?  Laughing

Последна редакция: пн, 20 фев 2017, 23:37 от regina di cuori

# 63
regina, видях че за други няма проблем, но за съжаление пристигаме на 4.03 и си заминаваме на 7.03. Нищо, с упорист и постоянство може да успея да взема  билети Simple Smile

# 64
  • Milano
Или с обаждане по телефона?
На 07.03. дава същото.

# 65
По необясними за мен причини не успяваме да се свържем по телефона- изключва ни. Видях и за 7.03 че има билети, но пътуваме с Уиз и полета ни е в 13ч, а сме с деца и няма да успеем Sad

# 66
Сега започвам да съставям програмата по нашето пътуване и да маркирам детайлите. Понеже ще сме голяма група- 8 възрастни и 3 деца ще трябва да съм прецизна. Купила съм вече пътеводител и препрочитам за втори път темите назад. Може ли някой да ми препоръча местенца за хранене подходящи и за деца. Записала съм всички ваши предложения от първа страница, но не знам до колко ще са удачни за децата. И Музеят на науката дали ще бъде интересен за деца на 4 години? И последен за сега въпрос- децата плащат ли в градският транспорт( знам че някъде назад в темите беше дискутирано, но не намирам иформацията)

# 67
  • Milano
Пробвай сега Пинко, +390292800360.

На мен ми отговаря кол сентъра.
Преди явно не е бил отворен още - ние сме един час назад и не започваме работа толкова рано.

Аз си водя навсякъде детето и в посочените ресторанти, защо да не са подходящи?

Децата не плащат градският транспорт до 10 (ненавършени години) с един възрастен, който е с билет - до 2 деца на възрастен.

# 68
...
http://www.navigazionelaghi.it/ita/c_orari.asp

Има го на пдф на линка долу.

Мими, май този линк го няма на първа страница.
Може да го отбележим за следващият път.

...
Отбелязвам да го добавя при краткото инфо за Комо.

# 69
  • Велико Търново
Здравейте!
От няколко дни чета темата и вече съм страшно запалена по Италия.Иска ми се да отидем до Милано през м.май.Полета ще е с wizz и съответно кацането е на летище Милано-Бергамо.Моята идея е да останем 2 нощи в Бергамо,да разгледаме градчето и евентуално с влак да отидем до Милано.Разглеждах в Букинг и харесах тези места за спане
http://www.booking.com/hotel/it/santa-caterina-bergamo.bg.html?a … 1&#map_closed

http://www.booking.com/hotel/it/b-bergamo.bg.html?aid=376363;lab … s_src=hp_iw_title

http://www.booking.com/hotel/it/bella-italia-bergamo.bg.html?aid … s_src=hp_iw_title

Как ви се струват?На удобно място пише,че са до гарата и спирки.Какво бихте ме посъветвали и ако някой може да предложи изпитано място за спане,ще съм благодарна.

# 70
Regina, благодаря- успях да се свържа, но ми казаха въобще да не гледам сайта- нямало свободни места. Нищо , ще трябва да отида още веднъж в Милано- не че имам против .
А за заведенията- знам ли, в София на малко места се радват да видят деца Simple Smile

# 71
Здравейте!
От няколко дни чета темата и вече съм страшно запалена по Италия.Иска ми се да отидем до Милано през м.май.Полета ще е с wizz и съответно кацането е на летище Милано-Бергамо.Моята идея е да останем 2 нощи в Бергамо,да разгледаме градчето и евентуално с влак да отидем до Милано.Разглеждах в Букинг и харесах тези места за спане
http://www.booking.com/hotel/it/santa-caterina-bergamo.bg.html?a … 1&#map_closed

http://www.booking.com/hotel/it/b-bergamo.bg.html?aid=376363;lab … s_src=hp_iw_title

http://www.booking.com/hotel/it/bella-italia-bergamo.bg.html?aid … s_src=hp_iw_title

Как ви се струват?На удобно място пише,че са до гарата и спирки.Какво бихте ме посъветвали и ако някой може да предложи изпитано място за спане,ще съм благодарна.

И аз в момента разглеждам Бергамо. Не намерих друга тема, но предполагам, че пътували до Милано през летище Бергамо може да са полезни с личния си опит. 24-часов билет за обществения транспорт, купен на гарата, важи ли за автобусите до летището и финкуляра?

# 72
  • Milano
Пинко, нищо друг път.

Няма намусени търговци за децата, то пък и оставаше да има.

На 04.03 ни свършва Карнавала (Carnevale Ambrosiano) и има там разни инициативи в центъра, шествие следобед, което завършва на Дуомо и някакви спектакли вечерта.

Може да маскирате децата. Внимавайте само, че се забавляват да пръскат с пяна и други неща и става мазало по якетата.

https://www.investireoggi.it/lifestyle/carnevale-ambrosiano-2017 … programma-eventi/

МамаММ,

Билетите важат за автобуси и фуникуляр, но зависи от зоната.
Тъй като летището е извънградско 24-часов билет от 5 евро, който важи за всички зони ви трябва.
Този от 3,50 е само градско (урбано) и не може с него до летището.

# 73
  • Варна
Здравейте, наближава и нашата италианска авантюра за която ще ни трябва кола под наем и имам нужда от помощ по два въпроса:
1. Препоръчайте рента кар, ще ни е необходим от 6.04 - 13.04 и всички подробности как се случват нещата, възможно ли е автомобила да ни очаква на летището, тъй като кацаме в 7.45?
2. Понеже полета към София на 14.04 е в 8.20 сутринта, трябва да нощуваме в Бергамо, възможно по-близо до летището, тъй като трябва да се придвижим с такси, ако се наложи предния ден да върнем колата. Приемам предложения за нощувка.

Един страничен въпрос към regina di cuori - тъй като по програма съм планувала предпоследната нощувка в Портофино, виждам че разстоянието до Бергамо е 230 км, колко часа ще ни отнеме приблизително пътя, ако тръгнем рано сутринта от Портофино? Питам за да зная ориентировъчно колко часа ще имаме време за Бергамо, поне една кратка разходка из стария град, спокойна вечеря преди да се приберем в хотела или там където ще нощуваме?

# 74
  • София
И нашият полет към София е към 08.30, но ще си спим в Милано ( хотелът ни е до гарата) и ще си хванем автобус от там до летището.

Общи условия

Активация на акаунт