Милано - 7

• 86 273
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
  • До сърцето...
Момичета, благодаря за темата, изчетох я, и намерих маса полезна информация!

Ние ще пътуваме май месец и дотогава ще ви следя, за още полезности (като например стачки, сбития, за които споделя Реджина).

# 196
Здравейте, заминавам утре на организирана екскурзия  Sick до Милано с една приятелка за 4 дни, обаче ни промениха деня, в който ще ходим до Комо, а аз си купих билети за Ла Скала. Въпроса ми е дали може да се влезе след първото действие? Или как мога да продам билетите евентуално?

# 197
  • Вестерос
Много се вълнувам, купихме билетите, сега се връщам да чета и да резервирам апартамент  Party Simple Smile

Апартамент около Парко Троттер как е?

# 198
Здравейте, заминавам утре на организирана екскурзия  Sick до Милано с една приятелка за 4 дни, обаче ни промениха деня, в който ще ходим до Комо, а аз си купих билети за Ла Скала. Въпроса ми е дали може да се влезе след първото действие? Или как мога да продам билетите евентуално?

Аз бих ви препоръчала да си проучите часовете за връщане от Комо с влака и да го съобразите с часа за Скала. Изоставяте групата ако тя ще се връща по-късно и се прибирате сами в Милано. За дрехите...малко компромисно ще решите какво да облечете от сутринта. Не е задължително да сте с рокли без гръб, но и по маратонки няма да се чувствате на място...Всичко това ако хотелът ви е по-отдалечен. Ако се натъкмят нещата, че и да минете през хотела за душ и смяна на дрехте...е, това ще е най-доброто. Но не пропускайте това, което сте си избрали в Скала!
Ние пък ще чакаме отзиви после Simple Smile
Приятно да ви е!

# 199
  • Вестерос
Запазихме и за спане.. юпиии Simple Smile

Мож ели да питам нещо, запазихме с плащане на място. На място може ли да се плати кеш или трябва с карта?

# 200
Ако е през букинг, пише дали може.

# 201
  • До сърцето...
Аз се извинявам за тъпия въпрос, но за Ла Скала билетите през сайта ли ги взехте? Видях цени по 400-500 евро за представление, има ли по-човешки цени?

Последна редакция: вт, 21 мар 2017, 21:57 от Радика

# 202
  • Вестерос
Да от букинг, но не пишеше cash, писах им Simple Smile Аз с моя досаден въпрос, не мога да се ориентирам на картата къде ще спрат/тръгнат автобусите за Малпенса, някаква улица. Реджи ми обясни, но не го намирам като улици на картата  newsm78

Последна редакция: вт, 21 мар 2017, 23:28 от Tiffany Aching

# 203
Zaharinka, много благодаря за идеите и подкрепата, бях започнала да се съмнявам, че операта беше добро попадение, особено след като приятелката ми почти се отказа /надявам се да я примамя с хитър вариант - и вълкът сит и агнето цяло Wink/. Радика билетите ги купи дъщеря ми от сайта и са по 34.50 евро - най-евтините, на 5-ти балкон, но и операта е 5 часа - "Нюрнбергските майстори певци" на Вагнер, но това играят в момента, нямаме избор, а само късмета, че на 23 има представление. Как мислите мога ли да отида на опера с черен панталон и бяла копринена риза? И малко бижута за разкош?

# 204
  • Milano
Да от букинг, но не пишеше cash, писах им Simple Smile Аз с моя досаден въпрос, не мога да се ориентирам на картата къде ще спрат/тръгнат автобусите за Малпенса, някаква улица. Реджи ми обясни, но не го намирам като улици на картата  newsm78

via Giovanni Battista Sammartini

Много се вълнувам, купихме билетите, сега се връщам да чета и да резервирам апартамент  Party Simple Smile

Зоната на една улица от цял град ти писах да избягваш (виа Падова) и ти точно там си избрала.

https://www.google.it/search?q=via+padova+milano+proteste+cittad … rome&ie=UTF-8

Много деградирала зона, искаха да слагат войската там вечер.
Окупирали са я мюсюлманите - магазини и какво ли не.
Убийства, дрога и т.н.

https://www.google.it/search?q=via+padova+milano&rlz=2C1OPRB … rc=MSFJzdwoBOuhLM:

Знаех си аз, че ще вземе да завали на 25.03 Laughing, и причината знам hahaha, ама поне да си беше останало само в Бергамо вместо да идва и в Милано. Laughing

# 205
Zaharinka,.....бях започнала да се съмнявам, че операта беше добро попадение........... Как мислите мога ли да отида на опера с черен панталон и бяла копринена риза? И малко бижута за разкош?

Съмненията ще се разсеят с влизането в залата, сигурна съм.  Wink
За тоалета ...няма да имате нужда от нищо повече Grinning
Ще чакаме да споделите впечатления.
Хубави емоции желая!

# 206
regina di cuori , БЕргамо или БергАмо казват италианците?
Благодаря!

# 207
  • Milano
БЕргамо, Захаринка.

Няма да е много трудно да се убеди приятелката да отиде в Ла Скала предвид времето...хич не е за Комо.

# 208
  • Вестерос

via Giovanni Battista Sammartini

Много се вълнувам, купихме билетите, сега се връщам да чета и да резервирам апартамент  Party Simple Smile

Зоната на една улица от цял град ти писах да избягваш (виа Падова) и ти точно там си избрала.

https://www.google.it/search?q=via+padova+milano+proteste+cittad … rome&ie=UTF-8

Много деградирала зона, искаха да слагат войската там вечер.
Окупирали са я мюсюлманите - магазини и какво ли не.
Убийства, дрога и т.н.

https://www.google.it/search?q=via+padova+milano&rlz=2C1OPRB … rc=MSFJzdwoBOuhLM:

Знаех си аз, че ще вземе да завали на 25.03 Laughing, и причината знам hahaha, ама поне да си беше останало само в Бергамо вместо да идва и в Милано. Laughing
На друго място резервирахме в крайна сметка, малко по надясно на картата е Laughing  bouquet

Знам, че ми писа, но не се сещах улицата, мислех, че почва със С и нямаше как да проверя като избирахме  Blush

# 209
  • Milano
Името на улицата си седи на предната страница.

Аз нямам проблеми да обикалям късно вечер, ти се впечатляваш много от Термини и затова.

Надясно към Чимиано, Палманова или Крешендзаго също не е прекрасно.

Общи условия

Активация на акаунт