Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

За какво си мислите постоянно напоследък?

 • 539 421
 • 10 016
 •   6
Отговори
# 9 945
 • Мнения: 4 024
Разни от сорта @Не бъди такава@ и @Така не става@ и @Не го възприемай така@ и  подобни не и помагат.
Всеки говори за лични и всякакви неща.
Проблема и е че мисли какво тя е казала и какво някой е казал. Ами има такива хора и не знам дали могат да станат други.
Може пък да е добре за нея да се премести да живее в голям град в центъра  . Но според мен и това няма да помогне. Може пък за нея да е добре да има контактен партньор който да върти социалните контакти и тя да участва в тях . Така няма да е фронт и да се замисля толкова ? НЕ знам .
Но разни от сорта не бъди такава, бъди друга, не мисли така, мисли иначе ... според мен ще имат обратен ефект.
 

Последна редакция: ср, 13 яну 2021, 07:15 от bella_ciao

# 9 946
 • Мнения: 934
Според мен някои хора се нуждаят от създаване на изкуствени проблеми. Не казвам, че за тях не са важни, но понеже този случай го чета във втора тема ми се струва, че е в главата на авторката.
За мен е нормално при ново познанството, комуникацията да е по-интензивна. Така е и с потенциалните връзки. А това за разнася е на някакви неща е наистина несериозно. (Съдя от конкретното нещо).
Ако и е дошло повече на Мис, просто да си каже.

# 9 947
 • София
 • Мнения: 48 795
Човек е такъв, какъвто е и колкото и да му казват отстрани какъв да бъде, колкото и той да си повтаря какъв трябва да бъде, какъв не иска да бъде, не може да се избяга от природата. Може в някаква степен да се промени, съвсем леко, но отвътре си е пак същият и природата винаги надделява. Начинът е в един момент вече да не ти пука - така или иначе хората, които те обичат и за които си важен, ще те приемат такъв, какъвто си. Разбира се, тук не говоря за неща като да тръгне някой да вреди на близките или познатите си, а за по-безобидни неща. Щом иска да говори - да говори. Щом иска да мълчи - да мълчи.

# 9 948
 • Мнения: 4 024
Не знам . Връзка , интензивна комуникация в начало ... много обвързващо ми се вижда . Ако не и се е занимавало с подобни неща , ами просто си е била намерила някой да си дрънка ... пък изведнъж я затрупват с връзки и интензивни комуникации . Не знам дали всеки би го приел леко.
Има такива, които дрънкат с тонове и сякаш нищо не са казали и им е все едно на кого дрънкат и дали са дрънкали изобщо .
Познавам една такава испанка , майка на едни приятелчета на децата. Ами тази не спира да приказва със всеки за всичко . Знам какво ли не за какво ли не у тях и не само аз и на нея и е все едно. Тя просто си дрънка с всички за всичко.
Andariel  тя може да иска да говори и да говори. За мен проблема е че мисли какво е казала и какво някой и е казал. Това ... не знам дали се @израства@

# 9 949
 • София
 • Мнения: 48 795
Не се израства. Може леко да се промени, ако се случи нещо неприятно човек аз момент да се спре, но след това пак се връща към това, което е. Промяната е в някакви граници и за някакво време, примерно заради притеснение от последствията или получаване на някакви ползи. Същото важи и за темерутите - каквото ще да става, те пак са си темерути. Но тъй като хората вярват, че могат да се променят, е добра почва за всичките коучинг-личностноразвитие бизнеси.

# 9 950
 • Враца
 • Мнения: 336
Мисля си за море и то заради един парфюм, цял ден се чувствам на плажа, някаква асоциация ми носи ароматът. Flowers Hibiscus
Много ми е хубаво, а после видях и това:
Скрит текст:

и ми стана още по-хубаво.

# 9 951
 • Мнения: 5 719
Аз пък си мисля, че човек може да се промени, в зависимост кой път е избрал за своето развитие. Т.е. да наблегне на определени семена, които е посял и които да полива, за да дадат добър плод и се отрече от други, които не ги полива . Така постепенно неполиваните семена ще пресъхнат и неусетно човек е уж същия, но всъщност не е.

# 9 952
 • Мнения: 4 024
Да се промени в положителна за него посока ? Не мисля.
Но в зависимост от живота може да стане по-напрегнат, прибързан , тревожен, тъжен или разочарован ... живота минава твърде бързо.
Не знам примери за другата посока .

# 9 953
 • here and now
 • Мнения: 1 837
Аз пък мисля, че точно съм се променила в положителна за мен посока. Не съм толкова припряна, прибързана и т.н. Осъзнала съм, че колкото повече бързам, толкова повече греша, колкото повече пресирам някой, защото аз бързам, толкова резултата е по-лош. В крайна сметка търся някакъв баланс.

# 9 954
 • Мнения: 2 793
Мисля си за приятелка, чиято майка почина преди половин година, беше ми много мъчно за нея, звънях, изслушвах я, извеждах я, помагах й с каквото мога. После аз преживях огромно притеснение с моята майка, споделих с приятелката ми. Тя ми отговори с две думи, изглеждаше ми някак неприятно изненадана, че се измести фокусът от личната й драма. Вече трети месец оттогава и...нито съм я чувала, нито съм я виждала. Поздравих я за празниците, попитах я как е, отговори ми с две думи. Дори не ме попита ние как сме... Майка ми вече е добре, Слава Богу, аз се поотърсих от стреса и взех си мисля да звънна на приятелката ми, да я чуя, но ми е едно...абе, горчиво ми е. ММ и сега и друг път ми е казвал, че трябва да гледам по-повърхностно на нещата, какво като не ме е търсила тя тези месеци, аз да я потърся, така съм я била свикнала...Сигурно е прав, но пак ми е обидно, тя знаеше колко съм притеснена, познават се с майка ми...и не звъня, но ми е горчиво:(

# 9 955
 • Мнения: 4 024
за нещо трябва ли ти? Ако не не и звъни ами звънни на някой друг. идете и се черпете по нещо и си приказвайте. но само с такива, които не са ти горчиви. лека вечер

# 9 956
 • Мнения: 839
Мисля си колко лесно наричаме някакви хора, от които ни горчи, приятели. Това не е приятелство, това за тях е изгода, избиване на комплекси и какво ли още не. Но категорично не е приятелство.

# 9 957
 • Мнения: 4 024
ако натовариш думата приятелство с всички очаквания се постави в ролята на приятели и си помисли няма ли да избягаш ?

# 9 958
 • София
 • Мнения: 1 465
Темата нали е за какво си мисли човек. Защо веднага контра. Си мисля..

# 9 959
 • Мнения: 4 024
написах каквото си помислих като прочетох изказването. Представих си някой с толкова много изисквания към приятелството да ме нарече приятел. и ми се стори занимание за пълен работен ден.

Общи условия

Активация на акаунт