За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 382 114
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 17 100
И на мен ми се хапва баница!

# 17 101
За огромния паяк който цял ден седи на тавана в коридора Scream

# 17 102
За огромния паяк който цял ден седи на тавана в коридора Scream

Паяк се лови лесно и безопасно с тръбата на прахосмукачката. И не остава петно, както ако го размажеш.
Иначе аз не убивам паяци и ги ловим с бурканче, а после навън.

# 17 103
  • here and now
Мисля си, че трябва малко да отслабна, преди да съм изтървала съвсем нещата...
Вие с тази баница сега... Лоши жени!

# 17 104
Мисля си за край и за баница.

Прочете и моите мисли.
Дошло ми е времето и за двете.
Повече няма смисъл да протакам.

# 17 105
Мисля си за край и за баница.

Какво ще рече край? Какъв край? Баница ще ян през август.

# 17 106
Защо през август? Че вече ще е края на лятото и за придобиване на зимна форма ли? Joy

Мисля си как трябва да сменям гардероба, че се стопли доста, а хич не ми се подхваща.

# 17 107
Защо през август? Че вече ще е края на лятото и за придобиване на зимна форма ли? Joy

Мисля си как трябва да сменям гардероба, че се стопли доста, а хич не ми се подхваща.

Моята форма и зима, и лято е една и съща. Една много добре известна геометрична форма, която няма да конкретизирам.
Защото се прибирам в България през август. Искам мазна баничка от баничарница.

# 17 108
Абаджиева, баниците не са това, което бяха. Веднъж минавам през Дианабад и там има баничарница, опашка от 5-6 човека. Спрях и аз да взема, представих си я най-страхотната баничка, а аз не припадам по банички, не обичам особено, но ми се дояде. Взех, прибирам се и тя като джапанка и празна, и въобще за нищо не ставаше.

И понеже стана на въпрос, ако някой знае къде има вкусни и пълни банички както от преди поне 5-10 години моля да рекламира Simple Smile

# 17 109
В 100 грама сладки баничките са им супер. Но и цената им е такава.

# 17 110
  • sofia
Има една баничарница (всъщност май е пекарна, защото и хляб и разни соленки има) на Графа в частта  до канала. До пощата е. Много ми харесват техните баници.

# 17 111
В Кавала на пристанището какви банички видях... още ме е яд, че не ги пробвах. Всъщност беше една огромна, мазна и видимо хрупкава баница, която режеха на по-малки парчета. Ох.

# 17 112
Гръцките банички нямат нищо общо с туткала тесто, който ни пробутват тук за банички.

Уморена съм, спи ми се, ама едва ли.

# 17 113
Питах мм откъде си купува хубави банички - бюреците на ул. Аксаков, но скоро са сменили персонала и не е много сигурен дали още са толкова хубави, и банички от нещо наречено "Кралска пекарна"?! някъде по графа.

# 17 114
Да дам инфо и аз, макар от около година и половина да не съм ходила, но ми харесва турския бюрек в Младост в Баязид Баклава. Ох, дояде ми се вече наистина, ама работеха до 8 вечерта. По-рано да бях се сетила Simple Smile
Там и кюнефенце има и баклавички, ммммм

Общи условия

Активация на акаунт