За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 381 786
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 17 085
Е, аз съм от Варна, прекарах по-голямата част от живота си по плажовете - нудистки, Евини, общи, по монокини ходех още от 15-год, но категорични не приемам за нормално чисто голи хора да се развяват по общите плажове.
Ако видя такова нещо, бих се обадила на съответните органи.
Откога ненормалното стана нормално се питам.

# 17 086
  • София
Моето мнение е, че това стана откакто да си толерантен към всякаква извратения и простотия е по-голяма ценност от това да казваш и защитаваш истината.

# 17 087
Ами защото за всичко е така, като си каже откровено човек мнението и бива нападан.

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 20:55 от blackcat6

# 17 088
Мисля си колко е трудно да сложим край, дори когато знаем, че е за добро.
Хората сме особено упорити, когато се самозалъгваме.

# 17 089
И самозалъгването е до време.

# 17 090
Моето мнение е, че това стана откакто да си толерантен към всякаква извратения и простотия е по-голяма ценност от това да казваш и защитаваш истината.
А кое е истината?Диктатурата на ЕС.Wink ''Новото нормално'' и др.''ценности''.Замислили са до 2030год. да направят поколения без тютюнев дим.Хем продават цигари,хем масово забраняват употребата им на обществени места.Вредни са,миришат и т.н.За сметка на това замислят масово да разрешат употребата на трева.Тя ''хич'' не мирише.Чудя се защо не въведат забрана за употреба на алкохол.Особено на обществени места.Масово се употребява,а хич не е безвреден и употребяващите,дават лош пример на подрастващите.За домашната му употреба пък изобщо да не говорим.За сексът с деца няма да повдигам въпроса.Нали трябва да не нарушим нечии права и нужди.

# 17 091
Като чета в политическата тема нищо угодноческо не ме изненадва, а дори все още не съм изслушала прословутия запис с плановете…

# 17 092
  • Пловдив
Като чета в политическата тема нищо угодноческо не ме изненадва, а дори все още не съм изслушала прословутия запис с плановете…
Всичките го правят. Всеки с някой играе. Тоз целува европейски задници, другия целува руски. А от добруването на средния гражданин никой не се интересува. Това трябва да е ясно на всеки среден гражданин.

# 17 093
  • Mediterraneo
Мисля си, че днес за първи път от 8 години насам си направих автобиография и тръгвам да си търся работа. Мисля си ще успя ли, какво ще намеря и пр.

# 17 094
  • София
Мисля си, че колкото и усилия да вложихме, отношение и внимание и пари, нещата като не се получават, не се. Толкова съм разочарована и ми е толкова тъпо..нямам думи.

Последна редакция: сб, 27 май 2023, 17:55 от silver birch

# 17 095
Мисля си, че днес за първи път от 8 години насам си направих автобиография и тръгвам да си търся работа. Мисля си ще успя ли, какво ще намеря и пр.

Непременно ще успееш. Щом човек е здрав, трудолюбив, има амбиции и хора, за които да се грижи и същевременно са му стимул, няма друга опция освен успех.

Тези дни почина Тина Търнър, известен е на всички животът ѝ. Паралелно с прочитането на твоето споделяне тук, ми попадна този абзац за нея от друга отворена ми страница.
Ами нещата са ясни - бъдещето ти е обречено на успех.
Прочети ако имаш време!

Скрит текст:
"Когато Тина Търнър
напуска първия си съпруг Айк, който е и неин шеф, похитител и брутален насилник, тя се измъква от хотелската им стая в Далас с една единствена мисъл в ума си:
"Изходът е през вратата."
В продължение на шестнадесет години
мъжът й я пребива.
След поредния побой Тина Търнър измива кръвта от лицето си, увива с наметало окървавените си дрехи, скрива очите си с чифт слънчеви очила и увива с шал  главата си, защото отокът е бил толкова лош, че не е могла
да си сложи перука.
Тя бяга от хотела, скрива се зад кофите за боклук и след това изтичва до Ramada Inn, където моли за стая.
Оттам тя бяга през среднощната магистрала, където камиони профучават покрай нея, но никой не спира. В джоба си има само 36 цента, кредитна и карта за отстъпка за бензиностанции Mobil. Напускайки хотела, тя не притежава нищо друго.
Когато подава молба за развод, тя отправя необичайна молба. Не иска нищо:
нито правата върху песните, нито колите, нито къщите,
нито парите. Всичко, което иска е, сценичното име, което бившият и съпруг Айк й дава - Тина, и фамилното му  име - Търнър. Това е името, с което светът я познава и запазването му е единственият й шанс
да спаси кариерата си.
„Вземи всичко, което съм направила през последните шестнадесет години“,
казва му тя.
"Аз ще взема бъдещето си."

Нещата са могли да се развият по много начини след това. Могла е да продължава да чисти къщите на свои приятели, за да оцелее,
могла е да продължава да се храни с купони за бедни. Могла е да работи в неизвестност десетилетия, може би правейки записи за малки лейбъли, които да бъдат оценени от ценителите на винил в Портланд. Могла е да остане във Вегас, където отива за първи път след развода, за да се събере, работейки като шлагерна певица. И, разбира се, като се има предвид това, през което е преминала, тя е могла да не успее.
Чернокожата жена на
средна възраст става
рок звезда на 42 години...

За да се превърне в кралицата на рока на 80.

Никакви мисли дали, или или подобни! Бъдещето те чака....дори под формата на точната работа.

# 17 096
  • Mediterraneo
Мисля си, че колкото и усилия да вложихме, отношение и внимание и пари, нещата като не се получават, не се. Толкова съм разочарована и ми е толкова тъпо..нямам думи.

Цяла година се варих бавно на този огън. Труд, пот, сълзи, усилия, пари, отношение, внимание- всичко вложихме, всичко. Не, че не вървеше, не вървеше така, както аз го исках и както си го представях. През цялото време ММ повтаряше, че ще излезем сухи от това нещо, не ми се вярваше, но така и стана. Излязохме сухи, че и с добра печалба.
На моменти сега се чувствам тъпо, че съм се отказала без повече бой. Но пък поглеждам назад, после пак напред и установявам, че боят ми е бил достатъчно Simple Smile

# 17 097
  • София
Мисля си как един най-прост хубав аромат може за миг да те отнесе от ядовете.. за миг, ама пак е нещо, като го осъзнаеш..

# 17 098
Днес така ме ядоса чавето. Обаче си мисля, че ако не са тия истории после няма на какво да се смеем. Нищо, че днес щях да я отупам хубаво.

# 17 099
Мисля си за край и за баница.

Общи условия

Активация на акаунт