Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~166

• 35 899
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Привет! Hug Hug Hug

Ани Hug Нерви Hug Гости Hug,хубаво разпускате с Ози! Laughing

Цитат
От времето на ВО и сега от "Майка" ми прави впечатление, че Стар тв пускат снимките и озета ден преди излъчването на епизода, а не както е при парченцата и на времето при Съдбата - 3-4 дни по-рано. Но почти винаги има и втори фрагман .....
Ани, при ДиК,който се излъчва в четвъртък,днес във вторник пускат озета и новите снимки!А за фрагманите понякога имаме и три!  Peace Така,че предполагам за ИБ утре ще ги пуснат!Все пак трябва да се проверява! Peace

# 676
Гости - напредваме...приближаваме се към новата тема...

Злати - с твоя пост преминахме 45 страница - видя ми се много дълга тази страница  #Crazy #Crazy Grinning Grinning

За снимките и озета проверявам по няколко пъти на ден, но след като и за ДиК е така, значи има промяна...Може би зависи и от екипа на сериала, а не само от телевизията....

Цитат
Джан Танрияр(владелец УчанКуш) в Америке и судья по голосу в кадре, Эркан тоже. На днях вышла информация, что он должен был вылететь в Штати в связи с новым проектом и поставить там еще один подпись под договором. В Лондоне он был вместе с Джаном и в Голливуде тоже он его соправаждает. Во время переговоров с Эндемоль тоже он был рядом с ним

# 677
  • Плевен / София
Сигурна съм, че ще има много материал за колажи и гифчета Peace

# 678
Гости и аз съм убедена, че ще има много хубави сцени...стига да има време да се правят колажи и гифчета..Аз в гифчетата направо съм влюбена....може би защото не мога да ги правя....

Фарук Боран има 2 коли...Едната в Истанбул, другата в Бурса...

Забележете какъL е номера на колата в Станбул... 16 BRN 03 Буквите на номера на колата са съгласните букви от фамилията на BORAN

# 679
  • Варна
Привет, сладурки! Hug Hug Hug
Благодаря за споделеното.  bouquetИ на Нервачето пак „Хошгялдин“ у нашето райско кътче! Ми понаминавай, сестро, има какво да си „пипнеш“ от нас – и Злати/особено Злати/, и аз поне клипчетата с песните винаги ще ги слагаме. Ето има още двенки, части от които бяха използвани в сериала. Особено песничките на Сезен Аксу, която много харесвам/като Ози Embarassed/ Ето ти я, при това с текст….

луди...влюбени....щастливи....
Ани, ще пишем, но все пак да съм информирана....

Бизнесмена Фарук Боран разпуска...Точно такава лудост ми липсваше в Съдбата.
Ани, как ли е разпускал бизнесмена Фарук Боран щом имиджа му е на чапкънин. Mr. Green  Между другото рускините са го превели като – вятърничав /на масата като стана дума за имиджа му, той каза … чапкън/ Чапкън в превод е коцкар, развратник, к..рвар. Пък и оная там Бурджу така му се зарадва, че ще е там вечерта. Ако си е бил хрисим и не е давал повод дали така щеше да приеме идването му в заведението…… Joy Joy Joy Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 680
Бризче - моля те, недей да разваляш имиджа на момчето....Дано Сюрея да не реши да чете  нашата тема...Малееееее какви са тези думи - коцкар, развратник  smile3506 Нещо неправилно си разбрала джанъм...Не е такова момчето Сама ще се убедиш по-нататък  newsm10
А пък Бурджу ми прилича на  кошница, която си търси някой богаташ да я издържа...

# 681
Цитат
Ани Hug
Но и двете са с регистрация на гр. Бурса-отпред е номер 16!На Истанбул започва -с 34! Peace

Бризче Hug,какво знам аз в сравнение с вас! Wink

Цитат
- Мама, я видела папу.
- Папу видел? Алаз, папы здесь нет, сынок.
- Мама, папа вернется! | 94 серия

# 682
Злати - тази подробност с регистрацията на колите не я знаех...Човек докато е жив - се учи...

Сцената с Алаз снощи много ме трогна...Когато гледах фрагмана си помислих, че е някой изпратен от Дамир да отвлече детето...Но снощи малкия толкова емоционално каза "баба" и хукна...веднага ми застана буца на гърлото и ми потекоха сълзите...Как да обяснят на толкова малко дете, че баща му вече го мяма... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Да видим дали Джихан ще се пребори с Дамир, или Дамир ще му види сметката, за да разчисти пътя си към Хазал...

Цитат
- Хазал, ты выйдешь за меня?
- Да.
- Да?
- Да!
- Я очень тебя люблю! Очень сильно!
- Я тоже очень люблю тебя. | 94 серия

# 683
Поздравявам Ви с утрешния празник!

# 684
Нерви  Hug Гости  Hug момчето е супер от където и да го погледнеш - с очила, без очила, по потник  без потник  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

красота....Ани, я подшушни какъв цвят ще бъде новата тема.... Laughing

Пишете и ще я видите....Добре де...ще подскажа - пролетна...Стига снегове и студове....

Може ли темата да започва с новия сериал ИБ, а след нея да са другите? Парчетата свършиха, филми с другите любими актьори все още няма.

# 685
  • Стара Загора
Здравейте,момичета Hug Hug Hug
Чакали са да се прибера от работа и да пуснат 2-ри фрагман на ИБ... Grinning Peace

# 686
Лу  Hug

Цитат
Може ли темата да започва с новия сериал ИБ, а след нея да са другите? Парчетата свършиха, филми с другите любими актьори все още няма.

Разбира се, че може - ще разменя местата на Парченцата и на Невестата и готово.  Няма невъзможни неща. Стига да има съгласие. Знаете, че съм готова на всякакви промени, само да се чувствате комфортно приятно.

Пуснаха 2-ри фрагман....

İstanbullu Gelin 2. Bölüm 2. Fragman

https://youtu.be/1Lv-HOZjf0w

# 687
Цитат
Злати - тази подробност с регистрацията на колите не я знаех...Човек докато е жив - се учи...
Ани,аз го знам още като започнах да гледам турски сериали! Laughing При нас започва с буква на града,но в Турция с една буква има много градове! Peace Напр. 01-Адана(ПП и Дила)...06-Анкара....16-Бурса....22-Одрин....31-Антакия(Хатай),знам го от Аси....за Истанбул-писах 34....35-Измир.....39-Къркларели(Лозенград)! Peace
Цитат
Темата беше за Еркан и Айча....другите Хатидже и Йозджан са след това! WinkТака,че...а и Твоят мой живот още го дават по БТВ! Peace Еркан ще започва нов сериал! Peace Пак ли после Ани да прави разместване! Peace

Боби HugАни Hug,благодаря за фрагмана! bouquet bouquet

Есма иска Ипек за Фикрет! Peace

# 688
  • Варна
Скрит текст:
Цитат
Ани Hug
Но и двете са с регистрация на гр. Бурса-отпред е номер 16!На Истанбул започва -с 34! Peace

Бризче Hug,какво знам аз в сравнение с вас! Wink

Скрит текст:

Цитат
- Мама, я видела папу.
- Папу видел? Алаз, папы здесь нет, сынок.
- Мама, папа вернется! | 94 серия

Златииии, не се подценявай така!!!! Винаги съм се удивявала как на мига постваш песента от сериала даже преди да е спряла да звучи в сцената!!!!! Кой го умее това?! Hug Hug

Новия фрагман не ми харесва - не обичам такива, които лееекинко разширяват с по секунда-две предишния! Обаче сега вече мога да каже, че Ипек не е едно мечтаещо момиче! Факта, че се разтапя от удоволствие да намъкне къна-геджеси кафтана говори, че я интересува само конака и властта в него, докато в първа серия това все още не беше подчертано. Сега се вижда - Фарук, Фикрет - за нея е все тая/ Joy Joy Joy е то верно все с "ф" ама... Joy Joy Joy Joy/ Кума Лиса няма намерение да живее ни с единия, ни с другия ама пък със султанката ... е, с нея ще живее Mr. Green Жалко за влюбения Фикрет!

# 689
Злати - и аз споделям мнението на Бризчето, че много бързо и точно се справяш с клиповете, с участието на актьорите с имената на сериалите - турски и български -а пък добре хващаш вече и езика...
Аз я карам на интуиция...

Бризче
Цитат
Обаче сега вече мога да кажа, че Ипек не е едно мечтаещо момиче!

Само  дебело го подчертавам и нищо не казвам..... Naughty  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И аз не харесвам такива фрагмани...Дори като го гледах преди да го сложа се връщах отново да видя дали не съм сбъркала....Какво ново видяхме - това, което усещахме за Ипек още в петък...
Ама да не губим надежда - може да пуснат трети...

Общи условия

Активация на акаунт