Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~166

• 35 923
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • Плевен / София

И нали съм си на вълна Ози и Истанбулска невеста, та да сложа една от песничките, която звуча в първа серия. Певицата обаче така я осакати тая песен, че ..... нямам думи ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Ayla Celik - Bağdat
Здраве на ръцете ти сестроооо,
снощи тая певица ми спря тока да успея да и преведа песента в ресторанта
двата превода на рускините коренно различни,
чудя се кой да взема, нищо не чувам на турски, абе драма голяма
сега вече намерих и думите на турски и ще я преведа както си трябва
а не водена от граченето на оная кабаретна Бурджу.

Здравейте на всички Simple Smile Обичам ви Simple Smile
Нерви love001 newsm51липсваш в темата много....
Здравейте момичета
Снощи ви оставих в ръцете на Джихан, но чета преводите на Бризчето Heart Eyes и доживях да прочета Сиси Hug да каже, че Парченцата са и "олекнали" Joy Joy Joy за мен стана още когато Гюлсерен умря и Джихан се залюби с психоложката....а след тона се ожени за втори път за Дилара защото видиш ли тя била забременяла.... Peace хайде стига да не обидя някой с коментара си, но това е мнението ми за образа .....
пожелавам ви един хубав предпразничен ден и стягайте тоалетите за утре и да направим програмата как да празнуваме... Whistling Whistling Whistling

# 661
Добро утро! Hug Hug Hug

Сиси HugБоби HugАни HugГости Hug,благодаря за кафенцето и споделеното! bouquet

Бризче Hug,благодаря за песента!Гледала съм клипа,но и аз не я разбрах от певицата! Laughing

Нерви Hug wavey,добре си наминала! Hug Липсваш ни! Laughing Благодаря за преводите,които правите с групата!Гледам сериалите! Wink

Превод на фрагмана на 95еп.! Peace
Премьера! "Осколки" анонс 95 серии в переводе Вюсала Мамедова!
https://vk.com/studiyaperevoda?z=video-138383531_456239051%2Fae1 … st_-138383531_973

И рейтингът!

TOTAL- 10 PARAMPARCA STAR TV 20:13 23:16 3,62 8,06

AB- 8 PARAMPARCA STAR TV 20:13 23:16 3,04 7,05

20+ABC1- 7 PARAMPARCA STAR TV 20:13 23:16 3,89 8,47

Приятен пролетен ден на всички! bouquet

# 662
Нерви  Hug Гости  Hug Злати  Hug

Нерви добре си наминала скъпа  Hug Надявам се по-често да го правиш  smile3521

Злати мерси за преведения фрагман  Hug Асу  ще разбере къде зимуват раците...Ох Озан...както казваше дядото на ММ - на гол тумбак чифте пищови...А да видим сега как ще излезеш от бъркотията в която те насади твоят съдружник...Май пак ще чакаш Джихан да те спаси....

Гости - ще направим подготовката за празника...Голяма радост - днес са превели пенсиите, ей така предпразнично  Peace

Вижте как Есма ханъм чака снахата....

Хубав ден на всички  Hug

# 663
Нерви Hug wavey,добре си наминала! Hug Липсваш ни! Laughing Благодаря за преводите,които правите с групата!Гледам сериалите! Wink
Няма времееее, бях си дала почивка от форума и като ме завъртяха, курса и преводите , хептен без време оставам.
Гости, Ани, Злати прегръдкииииииииии

# 664
Нерви  Hug Hug
За теб един Фарук с очила  Wink

# 665
Нерви  Hug Hug

тоя Фарук знае как да ме накара да му гледам сериалите, тури цаките още в 4тата минута и аз бях дотам с драмата да гледам или да не гледам. Маймуна е той Simple Smile

# 666
  • Плевен / София
Нерви  Hug Hug

тоя Фарук знае как да ме накара да му гледам сериалите, тури цаките още в 4тата минута и аз бях дотам с драмата да гледам или да не гледам. Маймуна е той Simple Smile
ашк отвсякъде... Wink

# 667
Нерви  Hug Гости  Hug момчето е супер от където и да го погледнеш - с очила, без очила, по потник  без потник  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 668
  • Плевен / София
Нерви  Hug Гости  Hug момчето е супер от където и да го погледнеш - с очила, без очила, по потник  без потник  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

красота....Ани, я подшушни какъв цвят ще бъде новата тема.... Laughing

# 669

красота....Ани, я подшушни какъв цвят ще бъде новата тема.... Laughing

Пишете и ще я видите....Добре де...ще подскажа - пролетна...Стига снегове и студове....

# 670
Любимият ми момент....

# 671
  • Плевен / София

луди...влюбени....щастливи....
Ани, ще пишем, но все пак да съм информирана....

# 672

луди...влюбени....щастливи....
Ани, ще пишем, но все пак да съм информирана....

Бизнесмена Фарук Боран разпуска...Точно такава лудост ми липсваше в Съдбата.

# 673
Проверявам за снимките и озета за втори епизод ама йок...Още нищо не са пуснали.
От времето на ВО и сега от "Майка" ми прави впечатление, че Стар тв пускат снимките и озета ден преди излъчването на епизода, а не както е при парченцата и на времето при Съдбата - 3-4 дни по-рано. Но почти винаги има и втори фрагман - а дано, утре празнично да ни зарадват с новинки  Praynig

# 674
  • Плевен / София
Проверявам за снимките и озета за втори епизод ама йок...Още нищо не са пуснали.
От времето на ВО и сега от "Майка" ми прави впечатление, че Стар тв пускат снимките и озета ден преди излъчването на епизода, а не както е при парченцата и на времето при Съдбата - 3-4 дни по-рано. Но почти винаги има и втори фрагман - а дано, утре празнично да ни зарадват с новинки  Praynig

хубаво е да мечтаем....

Общи условия

Активация на акаунт