Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 98 776
  • 768
  •   1
Отговори
# 180
  • have faith and be patient ..
Аз Пилос взех за баница и беше много вкусно. Чак не очаквах Rolling Eyes
Аз от поне 7-8 месеца взимам само сирене Пилос и кашкавала на Блуедино от Лидл.

и аз така , но дори от повече време , преди бях луднала по делукс сиренето , и краве и овче и козе .. като го замениха с пилос бях много енгри .. но и то бива  Peace

Ама кисело мляко не могат да докарат. Добре, че пуснаха Верея. 

то па вереята голямото мляко и то ..

# 181
Че то Пилос от кой се прави Simple Smile

# 182

то па вереята голямото мляко и то ..

Точно този коментар очаквах.   Вереята определено по- ми прилича на кис. мляко.

# 183
Не съм гледала никакви реклами, рядко гледам телевизия.

Само кисело и прясно мляко и сирене не купувам от Лидл.

# 184
  • Перник
Здравейте. Сигурно е коментирано, но да попитам който е ползвал кондензираното мляко пилос на лидл  в консервата дали трябва да се вари или е готово?
Нормално гъсто подсладено кондензирано мляко си е. Може да се консумира така, да се разреди с вода за да стане сладко прясно мляко, да се направи на сладолед и пр. Ако питаш дали е тип "dulce de lece"- много гъсто и карамелено, не е, трябва да ги свариш консервите Peace
Не знам какво е "dulce de lece". Трябва ми за крем от кондензирано мляко и масло за торта медовик, но тъй като досега не съм използвала никакво кондензирано мляко не съм наясно.
Благодаря.

Дулсе де лече е карамелизирано кондензирано мляко. Получава се, като вариш неотворената консерва 2-3 часа на слаб огън, постоянно покрита с вода. Много е вкусно  Heart Eyes Ако ти трябва просто "кондензирано мляко" - отваряш кутийката и спазваш рецептата. Аз съм правила само една "опростена" торта Медовик, в която се слагаше заквасена сметана.  Peace

Аз кисело мляко не купувам - баба ми кваси домашно. Сирене и кашкавал - също напоследък рядко купувам от Лидл.

# 185
Момичета, чета за някакви шоколадови рози, колко са вкусни и ммм... Тази седмица ли са? И какво представляват?

# 186
  • Пловдив
аз пък съм фен на млечните продукти в Лидл - главно за това го посещавам , масло , сирене , сметана и любимия ми кашкавал Гауда  Peace

# 187
И аз харесвам млечните им продукти. А Гаудата е уникален кашкавал има мн интересен вкус. Случвало ми се е докато чакам манджата да стане да си гризвам от него  Whistling

# 188
  • Sofia
На вилата открих в хладилника една забравена кофичка кисело мляко Пилос с годност до 25.06.2016 ,не се е подула капачката и изглежда ок.Следващият път като ходим ще се престраша да го отворя,а може и да го пробвам Wink

# 189
От таблетките за тоалетна взех още като писахте преди седмица, но не се впечатлих и затова не дадох отзив тук. Всъщност аз нямах отложени замърсявания и реално пускането на тази таблетка беше безсмислено, ама и аз да съм в крак с модата Лидълска 😆

# 190
На вилата открих в хладилника една забравена кофичка кисело мляко Пилос с годност до 25.06.2016 ,не се е подула капачката и изглежда ок.Следващият път като ходим ще се престраша да го отворя,а може и да го пробвам Wink
Изобщо не ме учудва, де да бяха само те.

Vivian27, и аз така. hahaha То е заразно признавам, особено като прочета повече хубави отзиви за даден продукт и след това като ида в магазина несъзнателно ме тегли натам.

# 191
В Лидл съм. Тениски и чорапи йок - добре, че взех шевна машина. Ще си шия  Joy

# 192
Сиренето на Пилос не ми харесва, на Блуедино кашкавала прилича на гума.Наскоро имаше един намален по БДС и взех-много хубав беше.

# 193
Взех машата за коса с топъл въздух, но нещо не ми се получава добре. Може ли отзиви за нея - ползвате я с мокра, влажна или суха коса? От коя четка сте доволни най - много?
От никоя-връщай докато е време , за да не ти се търкаля в шкафа като моята.Напълно излишна покупка и пари хвърлени на вятъра.

# 194
Момичета кокичета, забравила съм едни кърначета във фризера от края на ноември 2016...да ги хвърлям ли, що ли newsm78 Бая време е изтекло, знам ли Rolling Eyes

Сирене Пилос в цилиндрична кутия последно вземах, като на Софрата е опаковката, хареса ми. Тази вечер взех от кварталния някакво Боженци-не се яде-тебешир, пълен със сол Sick Но не успях днес да се замъкна до Лидл Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт