Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 98 703
  • 768
  •   1
Отговори
# 705
  • shumen
Аз от продуктите с марка Стара Планина съм доволна.

# 706
Днес се престраших и купих кайма "Стара планина", направих мусака. Е, хареса ми  Wink

И аз на мусака я направих. Стопи ли се много? Стори ми се, че бая вода пусна ...
Не обърнах внимание, единствено забелязах, че доста мазнина пусна, но аз я обрах с лъжицата и не ми беше проблем.

# 707
Моите чаршафи с ластик също са от 100% памук и са много меки.

# 708
Хм ще ги гледам пак с какво съдържание са. Искам да купя за детето по принцип.

# 709
Хубави са по принцип . Язък че изхвърлих опаковката и не мога да видя какъв материал са. Но не мисля че са само полиестер(не знам дали изобщо има) . Усещат се наистина меки и приятни. Не запарват.

# 710
Благодаря на всички, ще се ходи за чаршаф Simple Smile

# 711
  • Варна
tanya_79, кърпичките и в XXL вариант бяха по 2.69. Четири пакета струваха 10.76 и наистина бонусът беше само кутията, заради което доста се колебах дали при налични два пълни пакета и един започнат, да си купувам. Взех и не съжалявам - кутията е много удобна.
Благодаря за информацията за таблетките. Тази цена наистина ме учуди, предвид това, което намерих от предишни пускания. Но тук не намирам. Явно ще се чака акция. И аз се надявам да е скоро, все пак пролет идва.

# 712
  • Пловдив
Италианска седмица гледам в новата брошура...Маскарпоне задължително ще взема Peace
Някой да е опитвал безалк.аперитив в малки шишенца-6бр за 2,99 Thinking

п.п. и намалени бишкоти ще има...чудо!

# 713
Много го харесвам аз този аператив, има различни видове, аз още имам от майка, доста донесе от Италия.
Има вече брошура ли? Отивам да разглеждам и да изтънявам портмоне. Laughing

Бельото много ми хареса, от рано сутринта ще съм там в понеделник, доста неща харесах и от хранителните.

Последна редакция: чт, 23 фев 2017, 08:36 от Ивекс

# 714
Пак ли гащури и сютюени ще има Laughing

# 715
Да, няма отърване. tooth

# 716
Мен започват да ми липсват спортните неща  Cry Скоро нито клинове, нито тениски са пускали. А маратонки да не говорим...

Това свинско роле с чесън или кимион, дето ще е 1.50 лв., някой пробвал ли го е? И за свинското в консерва пак да питам същото?

# 717
  • София
Преди малко взех от Лидъл Изток от луковиците лалета http://www.lidl.bg/bg/Flowers.htm?action=showDetail&id=54617 в керамична кашпа и искам да ви предупредя,че луковиците са почнали да мухлясват,едната беше покарала,но жълтееше,съмнявам се че ще излезе нещо от тях,но аз ги взех и заради кашпата,която е много симпатична.Бяха останали само три саксии с нарциси и две с лалета,които са само червени,а не като в брошурата шарени.

# 718
Добро утро!
Ходих и гледах, на Чаршафите си пише 100% Полиестер. Пак не купих, искам памучни.
Другата седмица ще пазарувам Мортадела, сосове и спагети, салата Морски дарове - комбинира се добре с Айсберг или Зелена салата Simple Smile. ММ май иска Зарядно за акумулатор, ей така да има Simple Smile.
Ще погледна Туристическите обувки. Иначе Летни маратонки дано да пуснат скоро. Миналогодишните се оказаха много удобни и издръжливи. Имам едни от есента, гумирани - ще ги подкарам и тях, че не съм ги обувала още.

# 719
  • Beyond the stars
Добро утро!
Ходих и гледах, на Чаршафите си пише 100% Полиестер. Пак не купих, искам памучни.
Другата седмица ще пазарувам Мортадела, сосове и спагети, салата Морски дарове - комбинира се добре с Айсберг или Зелена салата Simple Smile. ММ май иска Зарядно за акумулатор, ей така да има Simple Smile.
Ще погледна Туристическите обувки. Иначе Летни маратонки дано да пуснат скоро. Миналогодишните се оказаха много удобни и издръжливи. Имам едни от есента, гумирани - ще ги подкарам и тях, че не съм ги обувала още.

И аз ще се радвам на отзиви за туристическите  Peace
Иначе имам техни маратонки дето вече май 3-4та година карат ( за крупната сума от 19.90лв Mr. Green), особено усърдно екслоатирани, много съм доволна  Sunglasses
Ама и нови не бих отказала, че ми омръзнаха , не за друго  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт