Фентъзи и фантастика - Тема 10 (гласуване)

• 42 072
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Джон понеже знам, че си фен на Сандерсън, днес отворих сайта на артлайн и гледам нова книга, интересно изглежда изданието
http://artline-store.net/product.php?ProductID=390

Ммм, света на Елантрис. Не беше лоша книжката, но очаквах повече общи неща.

# 106
  • Ямбол
"Анна в рокля от кръв", тийн ли е? Не знам какво ми се чете, прехвърлям заглавия и се чудя.

Тийн е, нищо особено поне според мен.

# 107
"Анна в рокля от кръв", тийн ли е? Не знам какво ми се чете, прехвърлям заглавия и се чудя.

Тийн е, нищо особено поне според мен.
Отпада, не знам какво ми се чете. Клоня към антоутопия, но коя да е?

# 108
  • София
Да си дам и моите номинации за фантастика
1. Иън Макдоналд - Луна - поредица излезе само 1 в част
2. Робърт МакКамън - Границата
другите 2 вече са номинирани Домът на слънцата и Библиотеката на въглен връх.

Това не видях да е номинирано. Да го включа ли? Автор?

# 109
  • София
Меган - Ако не си чела Момиче на пружина - горещо препоръчвам (но не знам намира ли се в ел. вариант, ако така четеш). Аз лично както се вижда от номинациите харесвам и Водосрез много, но за него има и доста по-отрицателни мнения.

Бих препоръчала и Светлоносеца, но помня, че не си фен на незавършени поредици (това извън антиутопиите).

Нели -  Библиотеката на Въглен връх е на Скот Хокинс... ако ще я включваш.

# 110
  • Вестерос
Така изглежда, но не съм я чела, едно не лошо ревю http://www.shadowdance.info/magazine/books/anna-dressed-in-blood/
Емиии малко е тийн, втората част ми хареса повече.

# 111
Меган - Ако не си чела Момиче на пружина - горещо препоръчвам (но не знам намира ли се в ел. вариант, ако така четеш). Аз лично както се вижда от номинациите харесвам и Водосрез много, но за него има и доста по-отрицателни мнения.

Бих препоръчала и Светлоносеца, но помня, че не си фен на незавършени поредици (това извън антиутопиите).

Нели -  Библиотеката на Въглен връх е на Скот Хокинс... ако ще я включваш.

Ще се поровя из сайтовете и ще потърся Момиче на пружина. Светлоносеца съм си я заплюла, може скоро да я подхвана, остава само 1 книга Бард може и да я издадат тази година. Библиотеката на въглен връх, както и Небостъргач на Балард търся усилено по сайтовете, но засега нямам успех. Не ми се купуват, имам натрупани много книги, трябва да ги поразчистя малко.

# 112
  • София
Не, остават 2 книги от Светлоносеца, беше замислена като четирилогия, но автора обави, че  ще пише и пета, просто така му тръгнала историята. Като петата вече наистина трябва да е последна. Иначе четвърта е написана, само превод остава, петата август тази година трябва да види бял свят.

Небостъргач със сигурност я има в бананите, предполагам и на други места. Въглен връх я няма май още никъде.

# 113
  • Ямбол
Меган, "Небостъргач" я има в Мейлбукс, но не съм сигурна в какъв формат я свалих аз /проверих, имам я в епуб - ако иска, мога да ти я пратя/. Другите две поне за сега ги няма там.

# 114
Меган, "Небостъргач" я има в Мейлбукс, но не съм сигурна в какъв формат я свалих аз /проверих, имам я в епуб - ако иска, мога да ти я пратя/. Другите две поне за сега ги няма там.
Благодаря ти за инфото и предложението, не ползам МБ, но по принцип почти всичко което има там го качват и в други сайтове. Реших пак да погледна в бананите и я видях. Нямам обяснение защо досега не съм я открила там. Сигурно съм писала НебостъргачЪТ, знам ли. Започвам я.

# 115
  • София
Ще чакам твоето мнение, че разни други отзиви ме отказаха, но на теб по-имам доверие Simple Smile

# 116
  • Майничка
За 2016 ще номинирам "Джентълмен Джоул и Червената кралица" на Бюджолд - не влезе във фентъзито, а и не видях някой да я е споменал.

# 117
  • София
"Библиотеката на Въглен връх" не знам защо, но не мога да я причисля към фантастиката  newsm78
Това е толкова странна и шантава книга, /каквито много харесвам  Mr. Green/ и останах много доволна след прочита й. Но жанр не се наемам да й определя.
Затова не съм я номинирала. Иначе е великолепна книга по мое мнение.

# 118
Сега чета Нов патрул и си припомних защо харесвам Патрулите
Жалко, че не харесвам другите книги на автора  Tired

# 119
  • Пловдив
"Библиотеката на Въглен връх" не знам защо, но не мога да я причисля към фантастиката  newsm78
Това е толкова странна и шантава книга, /каквито много харесвам  Mr. Green/ и останах много доволна след прочита й. Но жанр не се наемам да й определя.
Затова не съм я номинирала. Иначе е великолепна книга по мое мнение.
И на мен ми се стори супер откачена тази книга.Имам я сигурно от година и още не мога да се насиля да я завърша Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт