Искам да кажа ... (109)_13.02-19.02

• 81 148
  • 865
  •   1
Отговори
# 75
Кока кола не харесвам и много рядко пия. Прекалено газирана, сладка...и от нея ожаднявам.
Не разбирам хората, които се наливат с по 1-2л. кола всеки ден.

# 76
  • Пловдив
Абе 13 дни не е нищо. Аз мога да изкарам много време, ама точно сега покрай разни почивки и празници пак пропих. От днес - край, ставам човек на газираната вода с лимон.

Кока кола не харесвам и много рядко пия. Прекалено газирана, сладка...и от нея ожаднявам.
Не разбирам хората, които се наливат с по 1-2л. кола всеки ден.
То и аз не разбирам, колко са само два литра.

# 77
Ох, и аз много обичам кока-кола. Това е единствената газирана напитка, която обичам. Но успях да я огранича и сега си позволявам на няколко месеца веднъж да купя.

# 78
  • Варна
Обожавам я, но аз пия зеро. Просто ми харесва на вкус повече от обикновената. Установила съм, че съм на периоди - мога няколко месеца да не се сетя за кока-колата, а после да пия по литър на ден.

# 79
Като знам каква гнус са и се отказвам.

# 80
Тарти, кокосовото масло, дето е на козметичния щанд, като лосион за тяло. Имаше останало манго и шоколад. Това, което го има от време на време в азиатската седмица, е за готвене. Аз изобщо не мога да се ориентирам какво трябва да е, от какъв магазин да го купя, как да изглежда, но си мисля, че нито това за готвенето, нито това за мазането на тяло става за жабурене. Или е точно това, дето е за готвене?

От време на време обядвам навън, кока-колата ми е задължителна (иначе вкъщи не купувам). Ако е един път седмично - бива, но точно днес се замислих, че напоследък ми се насъбират 2-3 пъти, което вече не е ок, та пропуснах. Моят начин за справяне с разни вредни храни, които обичам, е просто да не ги купувам. Аз пък спрях цигарите миналата седмица, стискайте палци да е трайно тоя път. 

# 81
  • Mediterraneo
Да, това за готвене става за жабурене, маски за коса, мазане на тялото и всичко, каквото се сетиш. Другото си е козметичен продукт с мирис на кокос.

# 82
  • София
Нормалната кока-кола не я харесвам, но чери колата - много. Ама много рядко си я позволявам де.

# 83
Да, това за готвене става за жабурене, маски за коса, мазане на тялото и всичко, каквото се сетиш. Другото си е козметичен продукт с мирис на кокос.

Мерси, ще търся.

# 84
Аз пък бях ви писала тук, че се събудих веднъж, задушавайки се. Мислех, че е някаквъв рефлукс, но се повтори още няколко пъти. Ужасно е!  Tired Сега четох разни симптоми и т.н и вероятно е някаква лека апнея, но направо.. настръхвам. Случвало ли се е на някой да се буди, задушавайки се? Все едно не ми стига въздух, но го осъзнавам чак като се събудя. Много е страшно.

Отиди на лекар и помоли да ти направят запис по време на сън. Знам, че трябва обикновенно да си в болница за една вечер. Там установяват има ли ивенти и с каква продължителност са. Ако си спомням правилно свързано е със сатурацията на кръвта.
Има лечение, аз например съм със специален гард (изглежда като шина за зъби), а съпругът ми е с апарат за апнея. Спала съм няколко вечера, е почти месец де с неговия апарат- няма такъв кеф....да не кажа, че и кожата се подобрява. Мъжът ми махна апарата, но преди тожа отслабна драстично

# 85
Подмладяване по време насън,  с кислородна маска ли е това? И защо е кеф, не се ли наспиваш добре иначе?

# 86
  • София
Здравейте, чета ви от доста време, бих желала да се присъединя към вас.Имам 2 деца, вече пораснали.Дъщеря в 10 клас и син-6-ти.По темите-кафе обожавам, сутрин пия първото за деня, следобяд още 1.Кока кола не обичам, въобще избягвам безалкохолните.Обичам сокове и фрешове.Прясно мляко в къщи се пие в огромни количества.Това е засега Hug

# 87
  • София
Е, Янтра, ти па си намерила с какво...Михалково е най-гадната сода за мене, едвам я преглъщам Sick Виж, Девин мога изпия и изпивам с литри. Добре ми се отразява на киселините Mr. Green

# 88
Подмладяване по време насън,  с кислородна маска ли е това? И защо е кеф, не се ли наспиваш добре иначе?
Ако имаш апнея не се наспиваш определено.
Не е с кислород. Тожа което ние имаме в къщи. Но се използва вода. Иначе апаратът подава въздух с определено налягане и при настъпване на ивент ( събитие, т.е. мозъкът не подава команид към сърцето и др органи) веднага се променя налягането и се събужда мозъка. Интересното е , че си говори със звездите - т.е. всичко се записва и ти можеш да видиш на сайта им как ти работи мозъка.
При апнеята най-общо казано, мозъкът се уморява и заспива, и защото е заспал не изпраща команди към др органи...

# 89
 И аз газирана вода пия само Devin air, когато имам киселини най-вече. Peace Заради вас си сипах една чаша кола, а пия много рядко. Laughing Един час мих спанак, много обичам, но всеки път полудявам докато го измия листо по листо, че и най-вкусен е дребния. Crossing Arms Много ми е студено тези дни, не мога да се стопля 100 часа като се прибера. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт